+4 oy
858 göst.
Diğer kategorisinde (36 puan) tarafından

Evet doğru okudunuz kızlar yakın arkadaşımız benim hevesle ileride kızım olduğunda koyacağım ismi sanki ona söylememişim gibi 3 ay sonraya doğacak kızına koyduğunu söyledi o kadar üzgün kırgın kızgınımki anlatamam

33 Cevaplar

+1 oy
(513 puan) tarafından

O koydu diye o isim onun değil sonuçta 

-Reklam-
+1 oy
(3,008 puan) tarafından

Isim neydi merak ettim

(598 puan) tarafından

Aselmiş

(3,008 puan) tarafından

Ee herkezde var ki o isim bende oyle anlatinca daha farkli bisey bekledim 😅

(598 puan) tarafından

Ay evet

0 oy
(1,047 puan) tarafından

Sende koy nolcak yani ben çok takılmazdim böyle şeyleri içinde tutacaksın. Çok alindiysan yüzüne söyle ilerde ben de koycam haberin olsun dersin. 

0 oy
(3,666 puan) tarafından

Ben öyle durumda çok çirkef oluyorum 

Belki beni yanlış anlayan olur

Özür dilerim 

Kimine göre güzel bişey sevinir 

Saygı duyarım 

Kimi senin gibi üzülür 

Saygı duyarım 

Ama ben üzülürüm 

Yüzüne söylerim

Ha şöyle tabikide senin seçtiğin isimden başkaları da koyar bir bakmış sın etraf senin seçtiğin kız ismi ile dolu olacak ama arkadaşın böyle hainlik yapar gibi ısrarla aynı ismi koyarsa

Yüzüne vururum 

Yada derim benim sevdiğim kızım için bulduğum ismi koydun 

İyi ki önce sen koydun 

Etraf bit gibi aynı isimden kaynıyor 

Derim

Düşündüm de hiç güzel değil derim

Hatta ve hatta ileri gidib iğreti geldi derim

Linç eder beni belki ama

Bu dosta yapılmaz 

Hele ki böyle birşeye karşı hassasiyeti olan birine yapılmaz 

Başta yazdığım gibi kimi sevinir buna

Kimisi üzülür 

(36 puan) tarafından
+1

Haklısın ama ben sessiz kaldım yani söyledimde benim koyacağım ismi koyuyorsun diye güzel diye hiç üzerine alınmadı

0 oy
(1,197 puan) tarafından

Bende koyardım odüşünsün 

0 oy
(286 puan) tarafından

Bişey olmaz ben e ya bozulmam şahsen bende koyardım bişey yokki bunda

0 oy
(73 puan) tarafından

Benim çocuğum olmuyordu ama eşim taa bekarliktan bi isim belirlemis kızım olursa koycam diyordu. Bunu da yakın akrabalar hep bilir. Oyleyken gerçekten yakinimizdan birisi torunu için o ismi söylemişti. Bunu koycaz diye. Ben de okadar üzülmüştüm ki o üzüntüyle de söyledim. Ama sonra koymadılar. Senin yerinde olsam söylerdim açık açık sana çok kırıldım diye. Koyarsada onunla da görüşmeyi keser ve kendi kızıma da koyardım yine de. Niye vazgeceyimki

0 oy
(1,976 puan) tarafından

Ah canım sen birde bebegibi kaybetmişsin o yüzden iyice kötü oldu benimde arkadasım koydu ama bilmiodu erken dogum oldu benim dogum günümde doğurdu duyunca dedim ikram benim diye hep diyordum kızım olursa ikra olacak

0 oy
(1,350 puan) tarafından

Benim 2 arkadaşım arasında oldu benzer bir durum. Aynı anda 3 arkadaş hamileydik. Bi arkadaşım bebeğinin adını koydu diğeri de doğana kadar başka isimleri sayıyordu sonra pat diye eşim onu istiyor onu koyduk dedi. Ama önce doğum yapan arkadaşım bozulmadı takmadı. Hoşuna gitmiş koymuş falan diye söyledi hep. Bu durum bana yapılsa artık eski arkadaşım olurdu. 

0 oy
(2,463 puan) tarafından

Niye ki isim bana zimmetli mi. Sen de koy o da koysun herkesin beğendiği bir isim vardır demekki aynı ismi beğendiniz. Herkesin çocuğu kendi evine özeldir bunu hep söylerim. Kompleks yapmaya gerek yok. Mesela benim dayım önceden beri hayaliydi kızı olunca adına elif koymak. Kızı olacak oldu ama baldızının kızının adı elifti. Yengem dayımın gönlünü kırmadı elif koydular kızlarına. Ablamın çocuğunun ismi asla koymam demedi

0 oy
(2,457 puan) tarafından

Ne olacak canım koyarsa koysun sen de koyarsın. Senden duyunca hoşuna gitmiştir. Bir de ilerde kızım olursa demişsin. Belki oğlun olacak hiç kizin olmayacak. Arkadaşına da kirildiysan söylersin sorarsın. 

0 oy
(4,248 puan) tarafından

Bence oda sizi ailecek çok sevdiği değer verdigi için o ismi koydu bana öyle geldi. Yedi kat yabanci biri olarak icimden geceni soyleyeyim sen ne demek istedigimi anla olur mu 

"Allah  bir tozu ile korusun uzun ömürlü olsun yavrucak yasi benzemesin "

Arkadaşına kırılma ben hiç kötü niyet sezinlemedim bu durumdan...

0 oy
(390 puan) tarafından

Canım üzme kendini arkadasin değil demek ki başka isim mi kalmamis ben farkli anlardım heves kırmak gibi olmuş sen samimiyeti azalt görüşme 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 224 göst.
+4 oy
21 cevap 665 göst.
+1 oy
1 cevap 104 göst.
23 Şubat 2025 Diğer kategorisinde D. 65 (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 559 göst.
30 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Baltaaa (6 puan) tarafından soruldu

Kategoriler