+3 oy
664 göst.
Diğer kategorisinde (303 puan) tarafından

Kızlar 6aydır ablamın evine gitmiyorum evinin yolu bana sapa kalıyor diye gidemiyorum iki çocukla o yolları aşmak zoruma gidiyor. Kendisi 2haftada bir gelir kızlar yemin ederim kendisi oğluyla bana geldiğinde evde ne varsa ikram ederim kahvaltıya gelirse döşerim elimden geldiğince eşimden ayrıyım sosyal hizmetler vs kılı kılına geçiniyorum ama ona rağmen evdeki duruma göre herşeyin en iyisini yaparım. Bazen bende kalır sabah ögle akşam Allah ne verdiyse sofra koyarım asla yaptığımı başa kakmıyorm Allah yukarda bazen oğlu bende banyoya girer diyorum tek teyzeyim çocukların herşeyini paylaşırım bugün annemle bende gittim asla yemekte içmekte değilim ama bi annem var bide 6ayda bir gittiğim onun evi kızlar yalandan kek yapmış neyse ama iki tane küçük çocuk var iki yumurta kırsa peynir zeytin koysa yemin ederim yine derim halden anlarım ama sanki komşuya gitmişim. Çocuklar çok acıktı saat 12de gittim 5de kalktık bide tuvalete gittim arkamdan diyor ki suyu çok aç sanki mağarada yaşıyorum kızlar siz olsanız üzülmez misiniz zaten çocuklar kırk yılda bir gidiyo çok üzüldüm mesaj attım bir daha gelme diye oda hemn engellemiş haksız mıyım kızlar ben kendim olsam sorun değil ama annem ve çocuklar vardı kızlar su bile içmedi evinde

14 Cevaplar

+7 oy
(19,514 puan) tarafından

Biz açız derdim ablama ona rağmen eli varmıyorsa koymaya Allah evini şen etsin der kalkarım bir daha da zor giderim ben 

-Reklam-
+4 oy
(3,386 puan) tarafından

Ben olsam derdim ki abla yiyecek birşey yapmadın mı yada biz açız birşeyler hazırla, yabancı evi değil sonuçta ben gittiğim zaman çocuklarım acıkırsa birşey demeden mutfağa gidiyorum birşeyler hazırlayıp hepbirlikte yiyoruz 

+4 oy
(286 puan) tarafından

Ben de bozulurdum açıkçası 

+4 oy
(187 puan) tarafından

Sürekli mi böyle yoksa tek seferlik birşey miydi önce ona bakarım beliki çok zor bir gününde gitmiş oldunuz eğer sürekli böyleyse arayı açarım ama tamamen bitirmem sadece bir kerelikse bir kere daha gider bakarım aynı mı yapacak diye 

(637 puan) tarafından

Evet haklı. 

+3 oy
(8,137 puan) tarafından

Neden ablandan bekliyorsun ki yabancı değil sen dolabı aç yiyin bir şeyler 

+3 oy
(2,420 puan) tarafından

Bende belli etmezdim bişey demezdim ama bende gitmezdim.

+3 oy
(1,336 puan) tarafından

Çocuklarım aç sa belki yoktur evinde yada eşi izin vermiyor dur kalkarım usulca o saate kadar aç koymam.dile getirmem ama ayağımı da keserim 

+2 oy
(464 puan) tarafından

Aynı durumu yaşadım ablam değildi ama üç gündür misafirimdi pervane oldum karşılık beklediğimden değil insanlar neden bu kadar sevgisiz minnetsiz olabilir ona şaşırıyorum sen yokken var edersin karslik beklemeden de bı tebessüm bir minnet duygusu yok yok insanlık değer kalmamış..... Çocuklarımızın canı sağolsun yaptıklarımız onlara hayırlı kapılara vesile olsun onlar ayibiyla kalsın.......

+1 oy
(637 puan) tarafından

Belki o düşüncesiz. Ve sen de çok çekingensın. Ablanın evınde aç olduğunuzu söylemeye çekinmemeniz lazım. En azından çocuklar acıkmış ne var verebileceğim diye sorabilirdin

+1 oy
(1,340 puan) tarafından

Bir daha gitmezdim

+1 oy
(685 puan) tarafından

Benim kardeşim gelse acıktığında kendi de hazırlayabilir yabancı değil sonuçta ben ona gitsem yemeğini ben de yaparım ikimiz de çekinmeyiz o düşüncesizlik etmiş ama sen de çok alınganlık yapmışsın

+1 oy
(9,676 puan) tarafından

Ben de bozulurdum .

Dediğin gibi bir zeytinnin Bir çayın adı olur

Hemen konuşmadan engellemesinden belli zaten boş ver mesafe en güzeli.

+1 oy
(884 puan) tarafından

Seneler onceydi teyzeme gittik aynen dedigin gibi yemek saati degil cay saati degil oturduk oturduk kalktik eve gelirken annem yolda cig kofte aldi da eve ancak dusmustum annem bilmem kac sene sonra akli basina geldi 

0 oy
(2,483 puan) tarafından

Sen kendin dolabı ac hazırla yabancı mi diyenler olmuş. Tuvalete bile giderken suyu çok aç  diyen kadın güya pisletecek diye. Kafasina göre gidip dolabı açınca neler der sizce? Ablanın ki tam bir bencillik. Annen ne diyor bu duruma konuştunuz mu?

İlgili sorular

+2 oy
13 cevap 201 göst.
1 Mart 2025 Diğer kategorisinde Susus (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,116 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Pakize333 (2,943 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 548 göst.
15 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Elif&hanim (5,481 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,049 göst.