+2 oy
271 göst.
Diğer kategorisinde (245 puan) tarafından

ÖÖzel sektörde çalışıp hiç işten ayrılıp tazminat aldnzmı ve nasıl aldnz avukat yoluylamı yada ne gibi sebeple tazminat aldnz

10 Cevaplar

+1 oy
(1,350 puan) tarafından

Eşim 9 yıl çalıştığı emlak ofisinden ayrılınca tazminatını da aldı. Tabiki tam hakkı olanı alamadı ama %75 ini alabildi. Pazarlık falan yapmışlar. Vermeselerdi bizde avukat yoluna giderdik. Onlar zararlı çıkardı her halükarda 

-Reklam-
+1 oy
(4,745 puan) tarafından

Eşim almisti, müdürü işten ayrılıyordu eşimde beni cikarirmisin dedi o sayede aldı

0 oy
(955 puan) tarafından

Eşim aldı SGK siz çalıştırıldığı için avukat yoluyla kazandık. Aynı zamanda  direk işten cikraildigi için. İkincisi de şok markette calisyordu bazı sebepler dolayısıyla baskı yapılıp kendi rizasoyle cikarldi imzası attirildi ama yine avukat yoluyla dava açtık kazandık şimdi tazminat yatmasını bekliyoruz

(245 puan) tarafından

Tutuğunuz avukatın ismini biliyonuzmu peki. Hep aynı avukatmı

(955 puan) tarafından

Evet vekaletimiz tek avukatta 

(245 puan) tarafından

Avukat hakınızı iyi savundumu peki memnun kaldınızmı bizimde avukata ihtiyacımız var ama düzgün avukat bulamyoz

(955 puan) tarafından

İşinde gerçekten mükemmel şahit olduğumuz davalari da oldu yani genel itibariyle kazanıyor 

(245 puan) tarafından

Peki numarası instgram varmı

(245 puan) tarafından

Nasıl ulaşablrm

(955 puan) tarafından

Instagram bilmiyorum var mı eşimde numarası var kendisi İstanbuldaydi en son diye biliyorum ama eşim evde değil bugün gece de

(245 puan) tarafından

Bana numarayı atablrmsnz size zahmet olmazsa

(955 puan) tarafından

Eşim yarın gelecek eve gelsin alip yazarim

(245 puan) tarafından

Tm çok teşekür ederim

önce (245 puan) tarafından

Numayı atcaktnz

0 oy
(13,106 puan) tarafından

Ben evlilik sebebiyle aldım 9 yıl çalıştığım şirketten cıktım

0 oy
(2,223 puan) tarafından

Evlenip ayrıldığım için son maaşima tazminatım da eklendi 

0 oy
(6,579 puan) tarafından

ben evlenince bankadan istifa ettim. evlilik nedeniyle olunca tazminatimi odediler. sadece dilekce yazdim ik ya yolladim . sube muduru cc linzaten yazismalar. sube muduryle konustular . sinra ihbar tazkinati da gerek kalmadi evlilik sebepli olunca. direk ayrildim birkac gun icince hesabima yatti son maasim tazminatim be kullanmadigim izin gunlerimin parasi

0 oy
(826 puan) tarafından

Evlenip aldım ben 

0 oy
(706 puan) tarafından

Evlilik sebebi ile marketten çıkarken almıştım, uzun süre çalıştığım için verdiler sorunsuz,  Allah razı olsun.

0 oy
(38 puan) tarafından

2 kez aldım ilkinde evlilik yoluyla gir çık yapıldı her tazminat aldım kıdem hemde işe geri girdim ikincisini ekim ayında aldım doğum izni bitince sizi oyalamak istemem çalışamıycam tazminat verip çıkarın dedim yoksa hamilelikte cumartesi dahil tam gün çalıştım yasak bu dedim ek ücret almadan onlarda iş buralara gelmeden hem kıdem hem işsizlik ile çıkış verdi

0 oy
(1,050 puan) tarafından

Ben evlilik nedeniyle ayrıldım tazminatim ödendi. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 134 göst.
4 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 136 göst.
4 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,249 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 123 göst.
10 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde yolunyolcusu (181 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 127 göst.
9 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,553 soru

23,594,158 cevap

305,732 kullanıcı

...