ÖÖzel sektörde çalışıp hiç işten ayrılıp tazminat aldnzmı ve nasıl aldnz avukat yoluylamı yada ne gibi sebeple tazminat aldnz
Eşim 9 yıl çalıştığı emlak ofisinden ayrılınca tazminatını da aldı. Tabiki tam hakkı olanı alamadı ama %75 ini alabildi. Pazarlık falan yapmışlar. Vermeselerdi bizde avukat yoluna giderdik. Onlar zararlı çıkardı her halükarda
Eşim almisti, müdürü işten ayrılıyordu eşimde beni cikarirmisin dedi o sayede aldı
Eşim aldı SGK siz çalıştırıldığı için avukat yoluyla kazandık. Aynı zamanda direk işten cikraildigi için. İkincisi de şok markette calisyordu bazı sebepler dolayısıyla baskı yapılıp kendi rizasoyle cikarldi imzası attirildi ama yine avukat yoluyla dava açtık kazandık şimdi tazminat yatmasını bekliyoruz
Instagram bilmiyorum var mı eşimde numarası var kendisi İstanbuldaydi en son diye biliyorum ama eşim evde değil bugün gece de
Bana numarayı atablrmsnz size zahmet olmazsa
Eşim yarın gelecek eve gelsin alip yazarim
Tm çok teşekür ederim
Numayı atcaktnz
Ben evlilik sebebiyle aldım 9 yıl çalıştığım şirketten cıktım
Evlenip ayrıldığım için son maaşima tazminatım da eklendi
ben evlenince bankadan istifa ettim. evlilik nedeniyle olunca tazminatimi odediler. sadece dilekce yazdim ik ya yolladim . sube muduru cc linzaten yazismalar. sube muduryle konustular . sinra ihbar tazkinati da gerek kalmadi evlilik sebepli olunca. direk ayrildim birkac gun icince hesabima yatti son maasim tazminatim be kullanmadigim izin gunlerimin parasi
Evlenip aldım ben
Evlilik sebebi ile marketten çıkarken almıştım, uzun süre çalıştığım için verdiler sorunsuz, Allah razı olsun.
2 kez aldım ilkinde evlilik yoluyla gir çık yapıldı her tazminat aldım kıdem hemde işe geri girdim ikincisini ekim ayında aldım doğum izni bitince sizi oyalamak istemem çalışamıycam tazminat verip çıkarın dedim yoksa hamilelikte cumartesi dahil tam gün çalıştım yasak bu dedim ek ücret almadan onlarda iş buralara gelmeden hem kıdem hem işsizlik ile çıkış verdi
Ben evlilik nedeniyle ayrıldım tazminatim ödendi.
1,434,553 soru
23,594,158 cevap
305,732 kullanıcı