+1 oy
343 göst.
önce Diğer kategorisinde (722 puan) tarafından

Ya sizdede öyle mi kızlar gezerken saçma sapan +18 videolar çıkmaya başladı bende yol silahlar öldürmeler vurmalar kazalar o kadar değişik ki anlamadkm neden öylr oldu bir kaç kişide de olmuş değişik videolar çıkıyormuş sizde rastladınız mı 

11 Cevaplar

+1 oy
önce (7,526 puan) tarafından

Silme derecesine geldim valla ya benimde öyle evlenmek istiyorum yazan çıplak kadınlar çıkıp duruyor 

-Reklam-
+1 oy
önce (891 puan) tarafından

Bir kere yanlışlıkla açıp izlediysen yapay zeka ilgilendigini düşünüp önüne çıkarmıştır. Keşfetten bahsediyorum. Bir iki videoyu şiddet içeriyor diye şikayet edersen çıkmaz. Benimde karşıma çıkıyordu şikayet ettim artık çıkmıyor.

+1 oy
önce (2,357 puan) tarafından

Bana da arada oluyor ilgilenmiyorum yapıyorum her seferinde bugün birkaç defa sezeryan anı çıktı karşıma ameliyat yani😕🥴psikolojim alt üst oldu bide sansürsüz yani elbette çıkacak o bebek ama görmeseydim iyiydi (36haftslık gebeyim) 

+1 oy
önce (225 puan) tarafından

Kapatabiliyorsun ayarlardan

önce (461 puan) tarafından

Nasıl kapatılıyor 

Ayarlar>içerik tercihleri>hassas içerik kontrolü>Daha az bunu işaretle 

önce (461 puan) tarafından

Ben bulamadım canm böyle hassas içerik falan diye aramada yaptım

Adım adım yazdım 

+1 oy
önce (1,103 puan) tarafından

Eşim akşam tiktokta geziniyordu TikTok anasayfasında hep komik şeyler çıkardı bugün akşam yazın yeni koltuk alalım diye konuştuk o sıra TikTok açıktı sayfa birden bire koltuk takımlarıyla doldu daha önce ne Araştırdık ne konuştuk 

önce (202 puan) tarafından

Dinleniyoruz resmen 😁

+1 oy
önce (1,707 puan) tarafından

Instagramo olmayan ben elendim

+1 oy
önce (3,591 puan) tarafından

Canım eşim de de çıkıyordu arama kısım da hep yabancı kadın isimleri vardı ben de tuttum tanıdık olan kişilerin isimlerini yazarak o isimleri yok ettim şimdi keşfetti çıkmıyor 

+1 oy
önce (1,563 puan) tarafından

Bu akşam bana da öyle abuk subuk videolar denk geldi. Bende sorguladım valla yalnız değilmişim. 

+1 oy
önce (3,756 puan) tarafından

Instagramda bir hata olmuş ve böyle hassas içerikler direkt çıkıyormuş 

+1 oy
önce (823 puan) tarafından

Ay evet bizde de var bizde hesap virüs kaptı sandık ya çok iğrenç şeyler çıkıyor 

0 oy
önce (1,302 puan) tarafından

Benim sayfada da var tiklamiyorum kısa bir süre sonra gider inşallah yoksa donduracagim 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 519 göst.
31 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hasret23243 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 225 göst.
2 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (530 puan) tarafından soruldu
+1 oy
32 cevap 922 göst.
16 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Kevokimmm (823 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 199 göst.
24 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde halidee (178 puan) tarafından soruldu

413,728 soru

12,454,104 cevap

46,418 kullanıcı