Ya sizdede öyle mi kızlar gezerken saçma sapan +18 videolar çıkmaya başladı bende yol silahlar öldürmeler vurmalar kazalar o kadar değişik ki anlamadkm neden öylr oldu bir kaç kişide de olmuş değişik videolar çıkıyormuş sizde rastladınız mı
Silme derecesine geldim valla ya benimde öyle evlenmek istiyorum yazan çıplak kadınlar çıkıp duruyor
Bir kere yanlışlıkla açıp izlediysen yapay zeka ilgilendigini düşünüp önüne çıkarmıştır. Keşfetten bahsediyorum. Bir iki videoyu şiddet içeriyor diye şikayet edersen çıkmaz. Benimde karşıma çıkıyordu şikayet ettim artık çıkmıyor.
Bana da arada oluyor ilgilenmiyorum yapıyorum her seferinde bugün birkaç defa sezeryan anı çıktı karşıma ameliyat yani😕🥴psikolojim alt üst oldu bide sansürsüz yani elbette çıkacak o bebek ama görmeseydim iyiydi (36haftslık gebeyim)
Kapatabiliyorsun ayarlardan
Nasıl kapatılıyor
Ayarlar>içerik tercihleri>hassas içerik kontrolü>Daha az bunu işaretle
Ben bulamadım canm böyle hassas içerik falan diye aramada yaptım
Adım adım yazdım
Eşim akşam tiktokta geziniyordu TikTok anasayfasında hep komik şeyler çıkardı bugün akşam yazın yeni koltuk alalım diye konuştuk o sıra TikTok açıktı sayfa birden bire koltuk takımlarıyla doldu daha önce ne Araştırdık ne konuştuk
Dinleniyoruz resmen 😁
Instagramo olmayan ben elendim
Canım eşim de de çıkıyordu arama kısım da hep yabancı kadın isimleri vardı ben de tuttum tanıdık olan kişilerin isimlerini yazarak o isimleri yok ettim şimdi keşfetti çıkmıyor
Bu akşam bana da öyle abuk subuk videolar denk geldi. Bende sorguladım valla yalnız değilmişim.
Instagramda bir hata olmuş ve böyle hassas içerikler direkt çıkıyormuş
Ay evet bizde de var bizde hesap virüs kaptı sandık ya çok iğrenç şeyler çıkıyor
Benim sayfada da var tiklamiyorum kısa bir süre sonra gider inşallah yoksa donduracagim
413,728 soru
12,454,082 cevap
46,418 kullanıcı