+1 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde (130 puan) tarafından

Kızlar ben genelde o gün ne yemek yapacaksam eğer evde yoksa markete gider alır yaparım toplu aylık alışveriş esim geç saatlerde gelince yapamıyoruz arabada yok ama eşimin iş saati uygun olduğunda anca market arabasıyla getiriyoruz ya da eşim taşıyor çoğunu birde toplu yapınca iki kişiyiz bazen bozulan şeyler oluyor o yüzden haftalık ya da günlük alıyorum tasiyabildigim kadar mesela bugün şu yemeği yapacağım diyip o malzemeleri alıyorum geliyorum ya da haftalık veya birkaç günlük bu yüzden dolabim çok dolu değil ama bozulan çürüyen birseyde olmuyor siz nasıl yapıyorsunuz benim gibi yapan var mı

4 Cevaplar

0 oy
(13,427 puan) tarafından

Meyve sebze aylık zaten olmuyor. Kuruları 1er paket falan alırım mercimek işte nohut kurufasulye falan. Bittikçede alırım. Et balık tavuk günlük alırım buzluğa koymam. Haftada 1 kesin balık yaparız. İşte köfte yada kıyma alırım genelde tavuk çok çok nadir alırım. Sebze meyvede genelde çarşambadan çarşambaya pazardan alıyorum. Arada birincide marketten alırım hemen. Aylık hiç almıyorum. Sadece tuvalet kagıdı deterjan işte sıvı sabun falan onlar gider biraz uzu in süre

-Reklam-
0 oy
(18,847 puan) tarafından

Meyve sebzeleri haftalık kuru gıda kahvaltılık gibi şeyleri aylık alırım daha kolay oluyor günlük alışveriş tercih etmem

0 oy
(8,804 puan) tarafından

Sebze meyve kahvaltılıkları haftalık 

Temizlik malzemesi baklagil vs aylık alıyorum 

Günlük gidip gelmek bence yorucu 

0 oy
tarafından

haftalık pazar alışverişi yaparım 

buzluğumda etim, tavuğum da olur

diğer şeyleri de azaldıkça alırım. atıyorum nohut, fasulye, mercimek. eşime derim bak azalıyor diye gider 2-3 paket alırız. indirime denk getiririz. evde bir şeyin bitmiş olması hoşuma gitmez. bitmeden alırım. çünkü her zaman almaya gidemeyebilirim, aksilik olabilir.

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 149 göst.
+2 oy
14 cevap 318 göst.
0 oy
8 cevap 350 göst.
4 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Ysfpnr (638 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,838 soru

23,822,826 cevap

318,378 kullanıcı