+2 oy
257 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (618 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar bebeğiniz ile aynı gün dogmak güzel mi değil mi yaa iste kimi güzel diyor kimide şey diyor eşiniz onun doğum günün kutlar seninkini kutlamaz hediye ona alır sana almaz falan diyor gerçi aynı gün değil dedi ama bilmiyorum normal doğum değil sezeryan olacak doğumum benim 22 Mayıs bebek icinde 23 Mayıs denildi ama sezeryandan 10 gün önce alacaz dedi doktor ve 9-10 Mayıs arası dedi sizin fikirlerinizi nedir bu konu hakkında :) bı srkadasminin kızıyla aynı gün neredeyse doğum günüm unutuldu sadece kızımın kutlanıyor diyor saçma bulmayin sadece fikirlerinizi merak ediyorum :))

14 Cevaplar

+3 oy
(1,064 puan) tarafından
umrumda da olmazdı. kızlarımın doğum günü benimkinden tam 1 hafta önce. kaynanamınki de kızlarımdan 1 hafta önce. geçen gün dedim daha, kızlarınkini kutlayalım yeter kaynanamla benimkinin tam ortası hepimizinki kutlanmış sayılır olur biter diye. 

ben yetişkin insanların sürekli her yıl merasimle doğum günlerinin kutlanmasının sıkıcı ve stres verici olduğunu düşünüyorum. her yıl ne alsam ne alsam diye düşününce almış olmak için alınan hediyeler ve rutin pasta kesimi bir süre sonra olayın tatlılığını da söndürüyor bence. artık benimkinin öyle kutlanmasını istemiyorum mesela. şimdi hedefim aile genelinde kutlamaların iptalini sağlamak 
-Reklam-
+2 oy
(12,830 puan) tarafından

Ben oğlum babasıyla aynı olsun çok istedim ama olmadı :) oğlum 27 Ağustos eşim 13 Eylül. 19 gün var aralarında 

(618 puan) tarafından
Acaba doktor normal doğum için 23 Mayıs dedj sezeryan doğum için de 9 Mayıs konuşsam 22 de doğurmak istiyorum desem yapar mı benimle aynı gün olması için
(12,830 puan) tarafından
Senin istediğin tarihte kaç haftalık olacak ama. Bende sezeryan oldum ama mesela 39+4 dü yani. 20 gün bekleyemezdi
+2 oy
(182 puan) tarafından
Ben eylül 17 oğlum eylül 18 hep 17 eylülde doğurmak istedim ama bitürlü olmadı sancılarımı çektim 17yi 18e bağlayan gece saat 1 de doğum yaptım eşimden hediye isteyince senin geçti artık oğluma alıcam diyo ama bana da alıyo oğluma da alıyo
+2 oy
(2,607 puan) tarafından

Bence çok güzel olur doğum günümde en güzel hediyeyi almış olurum eşim çocuğa hediye alır bana almaz diye bişey yok eğer eşim öküzse normal birgün olsa bile unutur hediye almaz ama seven adam unutmaz nohta :D

(618 puan) tarafından
Benim eşim okuzdur o konuda :D ama bana sezeryan doğum için 9 Mayıs dedi benim de 22 Mayıs acaba konuşsam doktor tamam der mi çok uzun bi süre mi bilmiyorum ki
+1 oy
(52 puan) tarafından
Kızımın 28 temmuz benim 30 temmuz bende isterdim aynı gün olsun ama olmadı (:
+1 oy
(41 puan) tarafından
Oğlum babasıyla aynı gün doğum günleri hemde normal doğum oldu hiç sorun yaşamadık şuana kadar 
+1 oy
(5,051 puan) tarafından
Kızımla aramızda iki gün var eşim ayrı ayrı pasta Ali ama bir günde alır mesela kızım 10 Şubat ben 12 Şubat bana minik bir pasta alır kızıma farklı kizimnki kutlarız sonra onlar uyuyunca eşimle benimkini kutlarız 
+1 oy
(18,278 puan) tarafından
Oğlumla aramızda bir ay var ilk defa anne olarak girdim diye 32 yaşımı ayrı bir severim aynı gün doğsa en güzel hediyemi almış olurum ömür boyu hediye almasam olur ama ilerde ben vefat ettikten sonra çocuğum annemin de doğum günü diye buruk geçirsin istemem 
+1 oy
(822 puan) tarafından
Kızlarımizin biri 8 Ocak biri 11 Aralık bende 18 hiç umursamam çocuklar heves ediyor onlarinkini kutlasak yeter
+1 oy
(2,704 puan) tarafından
Kızımla eşim arasında 1 hafta var. Aslında ikisi aynı gün doğsun isterdim ama eşim görümcemle ikiz olduğu için asla doktora ısrar etmedim. Ama babasıyla ya da benimle aynı gün doğsun isterdim. Hediye alacak adam her türlü alır bence. Eşim kızımın doğum gününde bile bana hediye veriyor, sonuçta doğurdum
0 oy
(14,699 puan) tarafından

Kızımın da eşimle denk gelecekti ama olmadı kızım 27 Şubat eşim 6 Mart 

2020 de Şubat 28 çekiyordu 7 gün var aralarında :)

0 oy
(827 puan) tarafından

Küçük oğlumu 4 günle kaçırdım o 6 kasım ben 2 kasım doğumluyum keşke aynı gün olsaydı büyük oğlumun doğum günü de söz günümüzle Aynı :) ben olsam umursamazdım zaten doğum günü kutlamayı seven birisi de değilim bi iyiki varsın desin yeter 

0 oy
(237 puan) tarafından
Ben 1 i evlilik yıldönümü 9u 14 ü oğlumun doğum günü eşim üçünüde kutlar sağolsun:))
0 oy
(3,469 puan) tarafından
O değilde kızım 10 Ağustos 

Eşim 11 Ağustos 

Diğeri 14 Ağustos 

Skdkdkkdkd

Çokta güzel oluyor bana göre 

Hepsinin doğum gününü ayrı ayrı kutlarız biz

İlgili sorular

+3 oy
15 cevap 216 göst.
+2 oy
23 cevap 480 göst.
0 oy
4 cevap 575 göst.
21 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oylesinekimsee (393 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 256 göst.
9 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Derineylem11 (1,025 puan) tarafından soruldu

410,481 soru

12,346,812 cevap

40,192 kullanıcı

Kategoriler

...