+2 oy
198 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,811 puan) tarafından

Merhaba hanımlar geçenlerde böyle bir set aldım aşırı ince ve dar gibi geldi bebeğim Haziran orta yada sonlarında doğacak mevsime uygun fakat bebek bunda üşür mü ilk giyeceği kıyafet bu mu olsun yoksa başka bir set mi alsam üzerine de kundak battaniyesi onu da eklerim birazdan sizce uygunmu bilemiyorum 

image

7 Cevaplar

+2 oy
önce (1,811 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

uzerine bu nasıl bir kalın battaniye daha koysammi
-Reklam-
+1 oy
önce (1,321 puan) tarafından

Çok ince gerçekten bir yıkamada çeker gibi duruyor. Ama haziran sonu havalar ısınmış olur. Battaniye de atarsın üzerine üşümez. Sadece 1-2 defa anca giydirirsin bunu

Önemli olan çok giydirmek değil ilk doğdugunda uygun olması sonrası zaten hemen büyür çok küçük bu set

+1 oy
önce (1,046 puan) tarafından

Bence uygun bi kalin battaniyede ekle zaten yeni dogdugunda hemen giydirip battaniyeye sariliyor bebek. Doğumdan sonra biraz toparlayinca kendini degistirirsin zaten

Resim ekledim o kundak ince mi gelir bakar mısınız 

önce (1,046 puan) tarafından

Evet ince gelir kendinede hirka koy dogumdan sonra sıtma geliyo insana

Teşekkür ederim 

+1 oy
önce (902 puan) tarafından

Canım bu takım birazcık daha aldığımız takımların içine giyilen muslin kıyafetler iç giyimler gibi duruyor. Yine de sen bilirsin tabi.

Sen bilirsin deme Ben bilmiyorum işte ilk bebeğim olunca :D

Battaniye ben nolur nolmaz iki tane koymuştum canım.

😅😅 anladım canım şöyleki bende ilk hastane çıkışına çok önem vermedim aşırı parça sayılı falan olandan almadım ama bı battaniyesi vardı penye içinde bı zibini bı böyle ayrı parçaları falan vardı haralde. Ama esas çantaya ben iki üç takım ayrı pijama koymuştum zaten. Sen de bı daha almana gerek yok yanına bikac takım daha pijama al degistirirsin bu çok uzun süre kalmaz zaten 

+1 oy
önce (5,173 puan) tarafından

Neden uygun olmasın ben Şubat'ta doğum yaptım çoklu setlerden verdim üzerine zıbın ve takım giydirdiler battaniyeye filan sarmadılar. Hastane içi sıcak olduğu için.eldiven zaten taktırmıyorlar. Yani benim doğum yaptığım hastaneler taktırmadı senin evladın Haziran sıcaklarında doğacak birde .

0 oy
önce (5,008 puan) tarafından

Evet ince ama Yaz bebesi olacak o  yüzden çok önemli değil 

Cekme konusunada gelim zaten çok çabuk büyüyorlar o yüzden önemli değil 

Battaniye uygun ama sen yanina bitane daha az daha kalin battaniye al sebebide kılimalar açık oluyor hastanede gerekirse yanında bulunsun 

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 

Çok teşekkür ederim çok sağol 

0 oy
önce (1,562 puan) tarafından

Bana pek uygun gelmedi, takımların içine giydirilen iclikler gibi duruyor. Bence biraz daha hafif kalın birşey al. Hava sıcak oluyorda ameliyathane soğuk oluyor ordan cikiyor bebek. Müslim kumaştan normal bir takım almani tavsiye ederim. Esnek kumaş olsun muslin olursa cildi de hava alir

Benimde hiç içime sinmedi alacağım tekrar teşekkür ederim 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 118 göst.
0 oy
1 cevap 156 göst.
29 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 98 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,778 puan) tarafından soruldu
0 oy