+5 oy
764 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,024 puan) tarafından

Günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız hanımlar kahvaltılar yapildimi işler bittimi neler yapıyorsunuz 🫶 🤗 

Ben bugün aşırı derecede tembelim tek yaptığım çamaşırları toplamak cocugunkileri asmak ve beyazları makinaya tıkmak 🤣🤣🤣

Niye kurutmaya atmıyorsun demeyin değişim talep ettik makina fabrika hatali çıktı tamir edelim beklemeyin dediler kabul etmedim dün değişim onaylandı bugün yarın yenisi gelecek 🤯🤯🤯🤯🤯 

Şimdi bi kahve içip birazdaha yatmaya devam edicem 

image

16 Cevaplar

+3 oy
(161,584 puan) tarafından

hic aydin bi gune uyanmadim geceden kuzey ateslendi bugum okulda sinavim vardi adama mail attim gelemiyorum snr sinav yapsaniz olurmu dedim dalga gecer gibi iyi tatiller yazmis bana sinavdam caktim cocugum hasta

(1,928 puan) tarafından

Sende saol ❤️

(6,879 puan) tarafından

Geçmiş olsun sevdoş

sagolasim bacım❤️ bagisiklik guclendirmer nasi olur ne yedirmeli ne icirmeliyiz kizlar boyle 1 hafta hasta 1 hafta idare eder sekilde gidiyoz yaa napcami sastim

(1,928 puan) tarafından

Nasıl oldu kız çocuk sewda

iyilesti cok sukur

-Reklam-
+2 oy
(2,932 puan) tarafından

Kaç gündür midem fena canım, hiç mi kullanamadın makineni. Afiyet olsun sana. Tam tembellik yapacak moddayım ama market sözüm var ikizlere 😟

(6,024 puan) tarafından

Yok gülüm ya 5 saat içinde kıyafetler döndü kurutmadi aldığım günden beri servis geliyor en son adamın bugazinda buldum ellerimi geliyor şöyle dene böyle dene değişim olmaz tamir edilecek artık patladım 

Servisi aradım bide onlarla kavga ettim 22 milyar beni kaşımamisti kullanmadığım ürünü niye tamir ettirip kullanayım öyle olsa 5 milyara ikinci el alır 2 milyar masraf yapar bakimi yapar kullanırdım dedim baya ağız dalaşı oldu sonunda dün onay verdiler 

(2,932 puan) tarafından

@Esma25 unutmak da unutmuyorlar hiç birşeyi☺️Yarında ya Rize yada Trabzon'a  oyun parkı sözüm var,biri unutsa öbürü unutmuyor.3 tane olunca 🫤

Büşra çok pahalı olmadımı cnm . En çok hoover övülüyor o bile 15-18 en fazla. İnşAllah gelenin hayrının görürsün

(1,178 puan) tarafından

@A&H&M gerçekten unutmuyorlar amaoylede fena bir jenerasyon valla 

Annemlerdeydk kuzenim sabah söz verdi dediki kar oynamaya çıkarız belki diye akşama kadar başımın etini yedi en son hazirladim indim kuzenin kapısına vurdum aboo diyor ben unuttu sandım diyor hehe sen öyle san dedim o hicbirseyi unutmuyor dedim

(6,024 puan) tarafından

Canim normalde Altus dan çok memnunum benim bütün beyaz eşyam Altus şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım ama bu çürük elma çıktı 

Taksitle almış eşim o yüzden fark koymuşlar canim kartı kullanmak istememiş benim durumlar malum acil bir durum olursa diye 

(2,932 puan) tarafından

@Esma25 belki de kuzenin unutmuştur,Hüseyin hatırlatmasaydı 😸 

Anladım cnm,inşAllah bundan yüzün güler ya. Beyaz eşya gerçekten şans işi. 

+1 oy
(4,513 puan) tarafından

Senin hayattaki şansın 😅

Günaydın bende uyandım kahvaltı yaptık evi toparladim çamaşır attim makina hic boş durmuyor şükür 😑 mutfağıda hallettim oturuyorum biraz dinlenip evi süpürecem. Başka isim yok hava biraz iyi belki kızımı dışarı cikaririm burnu akıyor üşütmüş temiz hava alsin iyi gelir 10 gündür evdeyiz resmen 🥴

(6,024 puan) tarafından

Sağlık olsun be bacım vardır bundada Rabbimin bi hayri cana birşey olmasın mal her türlü geliyor 

Bende çıkmak istiyorum ama cesaret edemiyorum 

+1 oy
(1,139 puan) tarafından

Günaydın canım sağol ❤️ arada tembellik iyidir ya herkesi çok hamarat görünce bende gaza geliyorum sonra pertim çıkıyor 😅😅 

Ben de oğlum sağolsun sabah karşı uyudum ben yatana kadar saat beş olmuştu sabah. Şimdi biraz ayildim da iki lokma birşey atıp kahve içip ayilmak istiyorum. Yemeğim yok çünkü isleri gectim artık 😅

(6,024 puan) tarafından

Tembellik yapacağım gün daha cok yoruluyorum bende var bir anormallik şurayı çekeyim şurayı sileyim derken baktım halılar bile balkonda 😡🫣😁😁😁😁

(1,139 puan) tarafından

Hahahhaha yok canim anladim ben sen oturamazsin maşallah sana diyelim ☺️❤️🥰🧿

(6,024 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm ♥️ ♥️ ♥️ ☺️ 

+1 oy
tarafından

image

Kahvaltı yaptım kızım uyanmadan bir bardak daha cay içeyim dedim. 

tarafından

Afiyet olsun büşraa♥

(6,024 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm sanada afiyet olsun 🫶

tarafından

Sağol canım🥰

+1 oy
(18,066 puan) tarafından

Afiyet olsun canım. Ayıptır söylemesi daha yataklar bile yerde bende. Hamur yogurdum ekmek için Ramadan gelmeden aradan çıksın diye biraz fazla yoğurdum uzun sürdü o yüzden. Sonra kahvaltı yaptık. Şimdi kaldırdım sofrayı. Oğlanı sallıyorum uyusun öyle kaldıracam yatakları. Bir sürü bulaşık var makineyi boşaltıp kirlileri dizecem vs. İş çok bugün bende. Zaman kalırsa merdiven dairesini de temizleyecem

(6,024 puan) tarafından

Kolay gelsin cnm 

+1 oy
(53,399 puan) tarafından

supurdum sildim dus aldim kahvalti yapip mugeye baktim birazdan elosu almaya gidicem ogle arasina

(6,024 puan) tarafından

Şimdi kahvaltı yapan ben 😁😁😁😁

+1 oy
(3,758 puan) tarafından

Çok iş yapasım var bugün ama hiç enerjim yok kahvaltıyı zor yaptik sürekli kramp giriyo kasıklarıma ayaklar tepede yatıyorum 

(6,024 puan) tarafından

Geçmiş olsun cnm yat dinlen işler kaçmıyor 

+1 oy
(18,847 puan) tarafından

Kaynanamdayım şuan akşam babama Mangala gidecem ne yemek ne çocuk derdim var tembellik keyif budur ohh be

(6,024 puan) tarafından

Senden iyisi yok

(18,847 puan) tarafından

Bugün evet 😂

+1 oy
(1,103 puan) tarafından

image

Yemek hazır sayılır . Sağolsun eşim evi temizledi işlerim bitti sayılırım tuvalet banyo var . Şimdi keyif kahvesi içiyoruz 

(6,024 puan) tarafından

Afiyet olsun 

+1 oy
(4,617 puan) tarafından

Kimyasal gebelik yaşadım kanamam başladı sancimda çok düşünüyorum ne yapacam yatsam olmuyor eşim ise gidecek yemek bekler ona yemek yapmam lazım 

(6,024 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun cnm bugünlük idare etsin yat dinlen

(4,617 puan) tarafından

Kız valla hiç idare edeceğini düşünmüyorum yemek yüzünden çok kavga ediyoruz halim yok ama mecbur kalkacam herseyide yemez yemek seçer 

(6,024 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun inşallah cnm 

(4,617 puan) tarafından

Amin canım 

+1 oy
(720 puan) tarafından

Kız arada da asmak gerek. Kurutma makinesi çok enerji harcıyor. Çamaşırlar da çekiyor. Baktın vaktin var çamaşırın kuruma acelesi yok. As gitsin. 

(6,024 puan) tarafından

Valla isteği kadar elektrik yesin umrumda olmaz  egil kalk canim yanıyor he elektrik parası odemisim he karnımdaki torbaya aynı hesaba geliyor çünkü ipe uzan eğil çamaşır al torba açılıyor ve değişmek zorunda kalıyoruz 

(720 puan) tarafından

Maddi açıdan dememiştim aslında. Evet şuan için senin durum farklı biraz. 

+1 oy
(1,094 puan) tarafından

Bu sene en çok ihtiyaç hissettiğim şey kurutma makinesi, 4 çocuk var bende ikisi bebek yetiştiremiyorum çamaşırları . Tez zamanda gelir İnşallah yeni makinen  banada dua et bir kurutma makinesi nasip olsun. 

(6,024 puan) tarafından
+1

Rabbim en iyisini en hayırlısıni nasip etsin inşallah cnm bende bebek olunca ihtiyaç duydum 

0 oy
(6,879 puan) tarafından

Bende bugün tembellik yapmak isterdim ama imkansız annem babam bendeydi sabah gittiler memlekete şimdi evi dip köşe temizlemem lazım çarşaf nevresim battaniye fln ne varsa yikiyacam bugün Cook iş var 

(6,024 puan) tarafından

Kolay gelsin cnm acele etme yavaş yavaş halledersin 

(6,879 puan) tarafından

Bugün bittsin yarın oruç tutmayı ve hatim başlamayı düşünüyorum cnm

(6,024 puan) tarafından

Rabbim niyetlerini kabul eylesin inşallah cnm 

(6,879 puan) tarafından

Amin cnm 

0 oy
(800 puan) tarafından

Afiyet olsun canım. Bende çok rahatsızım üç kızımda hasta. Uykusuzum dinlemiyorum. 

(6,024 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun inşallah cnm çok geçmiş olsun 

(800 puan) tarafından

Tşk ederim canım. Rabbim sana da güç kuvvet versin 

0 oy
(3,992 puan) tarafından

Bebeğim ateşli ve burnu tıkanık. Çok yordu beni 2 gündür ne uyku ne durma 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 701 göst.
+1 oy
1 cevap 65 göst.