Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_1f3cf85b5314005e044a9f05824e77c9, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Eşimi Çocuk doğurmamam konusunda nasıl ikna edebilirim -Aile & Aşk
+3 oy
833 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (653 puan) tarafından

Kızlar yargılama yapmayan insanlar yorum yapsın lütfen.Zaman zaman insanların evinde sorun oluyor ne yazık ki.Kiminin dolduruşunda ve etkisinde kalarak insanların evlerinde huzuru bozulabiliyor. Benim eşimde son iki haftadır çocuk istediğini dile getiriyor.Bizim zaten iki kızımız var ve en küçüğüm daha emiyor 14 aylık.Bende istemediğimi dile getiriyorum şuan.Ama her gün bu konu üzerinde konuşuyor ve nasıl pes edecek bilmiyorum. Öncesinde iki kızım var çok şükür diyen adam bu ara yok oğlumuz olur belki demeye başladı.Bende sağlık sorunlarım olduğu için ve çocuklarım küçük olduğu için bunu erteleyelim dediğim halde çocuğum olmaz falan diyor ilerleyen zamanda 32 yaşında eşim bu arada .Artık öyle bir boyuta geldiki bugün aradı işte ben senin her istediğini yapıyorum ama sen benimkini yapmıyorsun diyor bende sinirlendim baya anne ve babasının çok etkisinde kalıyor çünkü. Bende baya kızdım sinirlendim bencil sin falan dedim ona.Neyse benim hiç bir şekilde illa bu olsun şu olsun diye derdim yok .Ama olmasada yine bu bitmeyecek biliyorum ve bu durumdan çok sıkıldım ve bu konu hakkında nasıl ikna edebilirim eşimi bu durumu yaşayan illaki vardır 

29 Cevaplar

0 oy
önce (9,047 puan) tarafından

Normalde eşim 5 çocuk isterdi ama 2 çocuğum var bida hamile kalirsam doktor ölürsün ya bebek yaşar yada seni kaybederiz dedi eşim korkuyo  ismiyo artık 2 kere kalbim durdu sezaryanda  doğurucan mı ilaki cok istiyosa koruyucu aile olun bir bebeğe durumunuz iyise 

-Reklam-
0 oy
önce (206 puan) tarafından

Benim eşimde kız istiyor iki oglandan sonra ben aman yeter diyorum ama tutturmuş bende dogurmamakta kararlıyım gelinlerine kızım de diyom bakalım 🤦‍♀️

0 oy
önce (1,385 puan) tarafından

Hepsini gectimde kız olsa napacak  yapınca oluyo mu sanki. Bnm 2 oğlum var bende istiyorm kiz olur belki diyorum illa sevilir ama bakan kişi bu konuda isteği lazım 

0 oy
önce (792 puan) tarafından

Ayy kız ben mi açtım dedim postu. Bu erkeklerin erkek çocuk sevdasını da ben anlamıyorum. Benim eşim de aynısı. Bir kızım var hamileyim doktor erkek demişti. Eşim de iyi güzel dedi 2 çocuk yeter demişti (4 çocuk istiyordu normalde ikna edemiyordum) şimdi doktor kız deyince yine başladı bidaha yaparız demeyem cildiracam artık sanki kendi taşıyıp doğurup bakıyor emziriyor ya. Ben de dedim valla kendin taşıyıp kendin dogurcaksan olur. Yoksa benden 3.bebe çıkmaz dedim. Ya da alalım nitaje Suriyeli kadın istediğin kadar doğurt. Bide küsüyor yok hep senin dediğin oluyor falan. Ben çekiyorum eziyetini ya tabi ben karar vericem

0 oy
önce (3,524 puan) tarafından

Eşinin yaşı daha 32 yaşla ne ilgisi var sanki 50 e gelmiş . Benim 4 numara eşim 38 yaşındayken oldu .

Genelde bizim evde eşim sessiz kalır çocuk konusunda 4 nüde ben istedim seviyorum çocuk bakmayı çünkü. Eşim hop hop hoplatır sever koyar kenara bide dışarda AVM ye yada parklarda bakar ben hiç ilgilenmem koşar durur arkalarında

Eşinle akli selim bir şekilde konuşman lazım artısını eksisini neden istemediğini yada nezamn isteyebilceğini. Erkek olup belki hayırsız olabileceğini Rabbim kız veriyorsa vardır bununda bi hikmeti de . Sadece hayır istemiyorum deyip kestriip atıyorsan belkide inat etti

0 oy
önce (628 puan) tarafından

Eşine güzel dille anlat bellı kı birilerı etkılıyor onu. Ülkemizin çoğu yerlerınde var öyle oğlun yada kızın nıye yok yap olur gibisinden.ama bebişin daha küçük büyüsün ıstersenız yıne olur

0 oy
önce (10,375 puan) tarafından

Ya oda kız olursa

0 oy
önce (11,941 puan) tarafından

Kavga ile bir yere gelemezsin canım .güzellikle oturtup olmamasının sebeplerini anlat.hem ne çocuğu olmayacak? Ben oğluma gebe kaldigimda babası 48 yasindaydi

0 oy
önce (3,002 puan) tarafından

Bu erkekler neden boyle benim esimde istiyor bu ara ikinci cocugu zorla yapan adam ucuncuyu istiyor  dedim ne maddi ne manevi hazirim ikisi yeter her iliskide soyluyor

İlgili sorular

+2 oy
28 cevap 870 göst.
+1 oy
101 cevap 2,154 göst.
+3 oy
8 cevap 500 göst.
4 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Begonvil_. _ (6,308 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 974 göst.
21 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kubra.10 (80 puan) tarafından soruldu

413,944 soru