+4 oy
580 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (3,473 puan) tarafından

image

Küçük bir kahve molası vermişken sorayım dedim aksama ne yemek yapacaksınız 🥰 kızıma simdi makarna koydum o yesin sonra yemeğe başlarım. Aklımda bezelyeli patates var bugün yaninada pilav yaparım yeter. 

21 Cevaplar

+2 oy
önce (1,165 puan) tarafından

Afiyet olsun 

Benim anlık bu fırında zeytinli ekmek var inşallah güzel olur ilk defa yaptım

Kuru fasulye pişirdim PerıhanSu süpürmeyı bırakınca pilav yapıcam canım oğlumun 4 de toplantısı var bakalım ne şikayetler duyacak bu ana ksjjsjsjsj

önce (601 puan) tarafından

Ne güzel mutfağın var masallah.rabbim inşallah banada ,tez zamanda yeni bır ev nasip eder 

İnanki bende o kadar çok sabredip o kadar çok bekledim ki 10 sene sonra dualarım kabul oldu 

Rabbim şeninde gönlündekinin en güzelini nasip eylesin 

Evimiz var küçük yetmiyor ,eski bina  biçimsiz evin içi,,çok şükür bunada fakat çocuk oldukça bide eşyalar derken yetmiyor ,5 senedir bende bekliyodum ,simdi evi satılığa koyduk bu sefer inşallah satılırda alırız.cok büyük evde gözüm yok valla biraz daha biçimli bir ev olsa bana yeter.

Bu aylar hürmetine banada dua et canım inşallah tez zamanda satılır.satilmadikca diğer evlere hep zam geliyor bu sefer onun derdine düşmüşüz  iki günde 1-2milyon zam koyuyolar kaç yıllık dairelere

Allah gönlündekinin en güzelini nasip etsin güzel kardeşim ❤️

Amin amin inşallah canım çok sağol 

-Reklam-
+2 oy
önce (1,014 puan) tarafından

image

meyveli pasta yaptım herkesin toplanmasını bekliyorum dayanamadım bi dilim yedim 

Afiyet olsun sanada 

önce (3,473 puan) tarafından

Çok güzel görünüyor hazır pandispanya mi

önce (165 puan) tarafından

Keki hazır mı siz mi yaptınız

önce (1,014 puan) tarafından

Kek hazır kızlar kremasını kendim yaptım içine kivi muz damla çikolata kattım 

Eline sağlık

+1 oy
önce (8,454 puan) tarafından

Afiyet olsun kızımı uyuttum oglumu babası tıraşa götürdü içli köfte isdedi ben fasulge yemegi yapcam hiç ugrasacak halim yok suanda onla 😅

Gel vereyim sana buzlukta var 😅

Bizim buzlukta asla beklemez öyle şeyler buldukmu bitiririz 2 3 gğn isder eşim et tavuk oldumu yapıp koymam koyamam kalmaz çünkü 😆

Geçen gün misafirim vardi çok yapmıştım kalanını buzluğa atmıştım saklıyorum Ramazan'da misafirler için esime kalsa oda istedi pişir yiyelim diye 😅

He saklıca at gitsin ozaman benim işime gelir hazır yap pişir gitsin aslında ama bu hamurunu yapacan bilmm ne ohooo bak bitti yemegimi koydum ocaga 🤣 fasulye pilav slaata tursu kola daha nögrem 

+1 oy
önce (48 puan) tarafından

Afiyet olsun hanımlar ben daha bugünün kahvesini içemedim yemek yapmaktan 

Akşamada mercimek çorbası fırında soslu köfte patates ve pilav var 

Ayy en sevdiğim menülerden biri afiyet olsun 

+1 oy
önce (3,363 puan) tarafından

Afiyet şifa olsun. Fırında ekmek pişiyor. Bende çocuğu uyutup kahve içeyim diyorum uyursa inşallah. Herkesin evladı böyle zorluyor mu merak ediyorum 😄

Hepsi ayni merak etme 😅

+1 oy
önce (1,317 puan) tarafından

Afiyet olsun, bende sunum yok dümdüz çikolata var. Biraz dinlenip yemeğe koyulacağım. 

image

😊Çikolata konusunda gerçekten şanslıyım. Bir şekilde evde oluyor sürekli. Yoksa bu tür çikolataları sürekli alacak bütçe zor. 

önce (481 puan) tarafından

Dümdüz çikolata derken😀kinaye etmiş yumurtabitmiş

@SERENAD ahahah dimi😊

önce (759 puan) tarafından

Markası ne acaba ? 

image

Fransız markası. Nickin konuyla harika uyumu 😊
+1 oy
önce (4,911 puan) tarafından

Dünden yemeğim var o yüzden hiç bir şey yapmiyacagim 

Çocukların karnını doyurdum bende meyve keyfî yapıyorum 

image

Afiyet olsun canım

+1 oy
önce (4,166 puan) tarafından

Afiyet olsun canım akşama bir şey yapmayacak eşim ise gidecek benle kızımda makarna yiyecez eşimde bugün kahvaltılık yiyecek halim yok ta bugün biraz ama kahvemden geri kalmam 

image

Afiyet olsun bende öyleyim halim yoksa kahve içerim hemen toparlayim biraz diye 

önce (4,166 puan) tarafından

Evet canım yeni ise girisecem eşim ise yeni gidecek 

+1 oy
önce (7,506 puan) tarafından

Temizlik bitti kocayı yolladım komşuma kahveye geçiyorum mis gibi bahar kokulu bir foto bırakayım 😂

image

İnsanın pat diye kahveye gidecek komsusunun olması ne güzel 

+1 oy
önce (2,281 puan) tarafından

Afiyet olsun  bnde sadece yeşil mercimek yaptım başka birsey yapmicam  koca eve geç gelicek kursta   ondan çorba tek yeter bugün  kızı okuldan almaya gidicem  1 saate  oğlanla  

image

Ay ben daha oturuyorum ya eşim yemeğe gelmeyecem dedi hevesim kaçtı 

önce (2,281 puan) tarafından

Haklısın insanın hevesi kaçıyor 

0 oy
önce (2,885 puan) tarafından

Köfte patates Pirinç pilavı salata yapıcam canım 😊

Afiyet olsun şimdiden 🥰 

0 oy
önce (84 puan) tarafından

Afiyet Olson cnm bnde cocuklar uyudu aksama karnibagar brokoli Yemeni yaocam yanina eriste yapicam

Benimki et olmazsa yemek yapmamışim gibi davranıyor sebzeyi etin yanına yaparım o yüzden 😅

önce (84 puan) tarafından

Benim esimde hic et Yemez valla binde bir kofte anca yemeklerin icinde sevmiyor oh guzel our valla afiyet olsun cnm tekrardan

0 oy
önce (997 puan) tarafından

Oğlum çok hasta eşim görevde çok zorlanıyorum gece gündüz buhar ilaç vs uğraşıyorum dün hastanedeydik kahvaltı ile gecistirdik şimdi az kuşbaşı hasliyorum ama ne yapacağıma karar veremedim 

Geçmiş olsun. Hastalık peşimizi bırakmıyor maalesef. Şükür bir kere ağır hasta olduk artik covid miydi domuz gribi mi bilmiyorum ama. Ondan sonra iyiyiz şükür 

önce (997 puan) tarafından

Salgın var çok teşekkür ederim 

0 oy
önce (831 puan) tarafından

Afiyet olsun canım ☺️ ❤️ bugun oğlum o kadar huysuzki onu yatirmaya çalıştıkça yatmadı hala da inat Allah'tan yemeğimi yaptım 😅 bizde tarhana çorbası ıspanak yemeği mantarlı makarna var canım ☺️

Bende eşimi aradım şimdi yemege davetliyim dedi yani gelmeyecek bütün hevesim kaçtı 😅

önce (831 puan) tarafından

Valla yemek hazır ama keşke benimkini de bı yere cagirsalar evde prenses gibi takılıyor kulkedisine cevircem onu yoksa 😅😅😅

Ay yok ya bende keske evde otursa diyorum. Pazar günü bile çalışıyor. Doğru düzgün oturup yemek yediğimiz yok

0 oy
önce (357 puan) tarafından

kuru fasulye pilav kakaolu ıslak kurabiye yaptım canim

Çok güzel menü afiyet olsun 🥰 

0 oy
önce (137 puan) tarafından

Oturdum çay iciyorum bende menü mercimek çorbası,pirinç pilavı ,taze fasulye ve salata bu şekil canım herpsi hazır akşam sadece salatayı yapicam 

Afiyet olsun 🥰 

0 oy
önce (1,693 puan) tarafından

Lahana sarması yanına cacık heralde bilmiyorum daha 

0 oy
önce (2,268 puan) tarafından

Şuan Ramazan öncesi son toplanma günümüz hanımlarla bir günah çıkaralım dedik 😂😂 akşama da anam ne yemek yaparsa o annemdeyim canım 

Ohh ne güzel keske o ortamda olsam 😅

önce (2,268 puan) tarafından

Efsane valla 😂😂

0 oy
önce (597 puan) tarafından

Afiyet olsun canım 

Teşekkür ederim 🥰 

0 oy

Bende tarhana yaptım. Kocama ıspanak makarna kızımla kendime patatesli bezelye bulgur. Kızım biraz makarna yedi☺

Allah bereket versin. Bide ayran yaparız

Niye o kadar çeşit kız 

Kocam bezelye yemiyo canım cekti ☺yarına da kalır. İftara başka bir şey yaparım

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 360 göst.
+1 oy
16 cevap 487 göst.
0 oy
18 cevap 453 göst.
2 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,678 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 505 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,678 puan) tarafından soruldu

413,638 soru

12,451,835 cevap

46,339 kullanıcı

Kategoriler

...