Kızlar söylemesi ayip pide yaptim iki tepsi. İkisini birden firina koysam esit piser mi cok supheliyim hic oyle bisey pisirmedim ara ara yer mi değiştirerek pisirsem aksam misafirlerim var sicak servis yapmak istiyorum o şekilde firini kullanan var mi fanli mi pisiriyorsunuz nasil yapsam
şimdiden pişirip akşam tekrar ısıtabilirsiniz. aksi halde eşit pişmeme ihtimali var fırını açıp kapatınca sıcaklığıda gitmiş olur.
Bende hic guvenemiyorum olmadi oyle yapayim
Valla bu olayı ben de merak ediyorum. Fırına hiç iki tepsiyi aynı anda koymadım.
Yani alttakinin alti usttekinin ustu piser sadece gibime geliyo belkide hic kullanmadigim icindir 🤣
O zaman pişince alt üst yer değiştir.Dene bakalım🙂
Ya denemek istiyorumda kötü olursa elimde bitek corba kaliyo bi yapan bulsam akil alcam 🤣
Birinin altı Birinin üstü pismez bence.
Banada öyle geliyor
İkisinide atıyorum üstteki daha çabuk pişiyor onu alıyorum alttakinide onun yerine takıyorum 10 dakika sonra oda pişiyor benimki duz fanli canim
Usttekinin alti da sanki bosmus gibi esit pisiyor mu
Evet pişiyor canim şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım
Ben denedim altaki tepsinin altı tek pişiyor cnm ve alt tepsi içindeki güzel olmuyor tekrar pişirince o yüzden şimdiden pişir gelince ısıt
Galiba oyle yapicam banada oyle geliyor alttan ısıyı kescek gibime geliyor simdi misafir var riske girmim ama bi ara denicem 🤣
Ben poğaça pişiriyorum öyle yerlerini değiştirerek
Eşit pişiyor mu fanlida mi pisiyor alt ust mu
Fanlıda pişirdim eşit pişti
Fan özellikle çift tepsi pişirmek içinmiş
Aaa bilmiyodum zaten ben pek kullanmam hep alt ust artik sırayla pisirdim bende
Poğaça falan pişiriyorum ben öyle. Alttakinin altı, üsttekinin üstü kızarıyor zaten yer değişince her iki tepsi de aynı anda pişmiş oluyor . Kurabiye falan yaptım böyle. Bir sorun olmuyor .
414,083 soru
12,462,639 cevap
46,790 kullanıcı