+2 oy
244 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (1,046 puan) tarafından

Kızlar söylemesi ayip pide yaptim iki tepsi. İkisini birden firina koysam esit piser mi cok supheliyim hic oyle bisey pisirmedim ara ara yer mi değiştirerek pisirsem aksam misafirlerim var sicak servis yapmak istiyorum o şekilde firini kullanan var mi fanli mi pisiriyorsunuz nasil yapsam

8 Cevaplar

+2 oy
önce (312 puan) tarafından

şimdiden pişirip akşam tekrar ısıtabilirsiniz. aksi halde eşit pişmeme ihtimali var fırını açıp kapatınca sıcaklığıda gitmiş olur. 

önce (1,046 puan) tarafından

Bende hic guvenemiyorum olmadi oyle yapayim 

-Reklam-
+2 oy
önce (506 puan) tarafından

Valla bu olayı ben de merak ediyorum. Fırına hiç iki tepsiyi aynı anda koymadım. 

Yani alttakinin alti usttekinin ustu piser sadece gibime geliyo belkide hic kullanmadigim icindir 🤣

önce (506 puan) tarafından

O zaman pişince alt üst yer değiştir.Dene bakalım🙂

Ya denemek istiyorumda kötü olursa elimde bitek corba kaliyo bi yapan bulsam akil alcam 🤣

+2 oy
önce (657 puan) tarafından

Birinin altı Birinin üstü pismez bence.

Banada öyle geliyor 

+2 oy
önce (5,020 puan) tarafından

İkisinide atıyorum üstteki daha çabuk pişiyor onu alıyorum alttakinide onun yerine takıyorum 10 dakika sonra oda pişiyor benimki duz fanli canim 

Usttekinin alti da sanki bosmus gibi esit pisiyor mu

önce (5,020 puan) tarafından

Evet pişiyor canim şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım 

+2 oy
önce (5,898 puan) tarafından

Ben denedim altaki tepsinin altı tek pişiyor cnm ve alt tepsi içindeki güzel olmuyor tekrar pişirince o yüzden şimdiden pişir gelince ısıt

Galiba oyle yapicam banada oyle geliyor alttan ısıyı kescek gibime geliyor simdi misafir var riske girmim ama bi ara denicem 🤣

+1 oy
önce (5,173 puan) tarafından

Ben poğaça pişiriyorum öyle yerlerini değiştirerek

Eşit pişiyor mu fanlida mi pisiyor alt ust mu

önce (5,173 puan) tarafından

Fanlıda pişirdim eşit pişti

+1 oy
önce (266 puan) tarafından

Fan özellikle çift tepsi pişirmek içinmiş

Aaa bilmiyodum zaten ben pek kullanmam hep alt ust artik  sırayla pisirdim bende

+1 oy
önce (4,403 puan) tarafından

Poğaça falan pişiriyorum ben öyle.  Alttakinin altı,  üsttekinin üstü kızarıyor zaten yer değişince her iki tepsi de aynı anda pişmiş oluyor . Kurabiye falan yaptım böyle.  Bir sorun olmuyor .

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 102 göst.
29 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde gelbebegim (1,706 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 472 göst.
1 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde ozlem4141 (555 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 50 göst.
0 oy
1 cevap 99 göst.
25 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu

414,085 soru

12,462,661 cevap

46,790 kullanıcı

Kategoriler

...