0 oy
138 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,103 puan) tarafından

image

Kızlar bugün sağlıkocağından aldım bunu eczacı en çok tercih edilenler arasında dedi ama ben pek kullanan görmedim bu doğum kontrol hapını kullanan var mı 

Bir de ne şekilde kullanmalıyım adette başlayıp geri adet olunca ara mı vereceğim 

4 Cevaplar

0 oy
önce (621 puan) tarafından

Ilk defa goruyorum bende bana saglik ocagi yazz verdi o yan etki yaparsa yasmin dene dedi 

Puhahah teyzeslyi goturmen iyi olmus mantikli ayol 

önce (1,103 puan) tarafından

Annem genç ya sırıtmadı kız 🤣verdiler hemen ben bebelerle gidemiyorum kardeşim gelip alsa olur mu annemin benim adıma dedim olur dediler artık kardeşim düşünsün 😂

Ah cocugum mader etmissiniz kizcagizi neyse ogrensin ilerde onada lazim olacak 🥰

Onlara kalsa almıyorlar ya iki oğlum var bir de kız doğur diyorlar ama Allah isteyene versin diyorum büyükte konuşamıyorum hahaha ilk çocuktan sonra yok tövbe istemem daha doğurmam dedim oğlum 15 aylıkken hamile olduğumu öğrendim şimdi asla Allah isteyene versin diyorum 😂kendileri de evlenmiyor evlenin siz doğurun diyorum evlenirsem doğurmam yeğen sevmek daha iyi diyorlar 😂

E dogru bacim yegen sevmek guzel herseyiyle dort dortluk ilgilense bi teyze evine gidince dinlenir anne napacak cocuktan 5 dk ayri kalmiyoruz nereye gidelim biz 

-Reklam-
0 oy
önce (225 puan) tarafından

Adetin ilk günü başlayacaksın ilk başta sonra ki ay 21 tableti içip 1 hafta ara verip adet olsanda olmasada içeceksin hep bir hafta ara vermen gerekiyor 

Ha anladım canım adete gerek yok yani demi 

önce (225 puan) tarafından

İlk başta adetin ilk günü dedim ya canım sonrasında gerek yok 

Tamam canım teşekkür ederim 😍

0 oy
önce (402 puan) tarafından

Ben kullanıyorum 13 yıldan beri adetliyken baslicaksin 21 gün iciceksin 1 hafta ara vericeksin o esnada adet olucaksin zaten sonra tekrar içmeye baslicaksin

Adet olmazsam bırakmayacak mıyım canım peki 

0 oy
önce (60 puan) tarafından

Ben bunu 5 yıl kullandım saglikocagindan aldım yan etkisi en az bı hap çok memnun kaldım ilk kullanimda adetin 2 3. Günü başla demişti hemşire aynende öyle yaptım bitince bir hafta ara verdim bittgi gün itibari ile 4. Güm adet oldum ve yine adetin 3. Günü başladım böyle böyle beş yıl içtim 

Ya çok sevildim canım ben crezzatte kullandım iki ay ama karın ağrımdan öldüm resmen birde aşırı lekeleme yaptı bende emziriyorum ama bebeğim artık 16 aylık olduğu için kullanabilirsin dediler 

Bence bu hap mukkemel hangi hapı denediysem migrenimi tetikledi lekelenmeler yaptı baş dönmesi yaptı vs çok yan etki yaşadım  ama bu hap sanki varlığı yokluğu belli olmayan bı hap içmemiş gibiyim çok rahattı yani asla bı yan etkisi yaşamadım hemde ciddi anlamda migrenim olmasına rağmen hatta hemşire beni bı ara kontrole çağırmıştı o ansordu neyle korunuyorsun diye bnde bu hapı aldığımı söyledim nasıl ya migrenimi tetiklemiyor mu ded hayır dedim ayrıca biraktiktiktan 2 ay sonra hamile kaldimm tabi sağlıksız olduğundan düşük yaptım şimdi tekrar deniyoruz nasipse 

En korktuğum şey bıraktığında hamile kalma olasılığı yüksek oluyor doğum kontrol hapının ilk oğluma tedaviyle hamile kaldım doktor kist için doğum kontrol hapı verdi üç ay kullandım bıraktığım ay hamile kaldım şimdi iki çocuğum var Allah isteyene versin inşallah bırakmadan kullanmak istiyorum crezzattayı bıraktıktan sonra afedersin eşime yanaşmak bile istemedim 😃şu an adetimi bekliyorum kullanınca kafam rahat oluyor en azından 

Canım emzirirken kullanma şansın oldu mu süte çok az geçiyor dedi eczacı ama ben oğlum yatınca içiyorum gece yani 3.4 saat emmiyor 3 saatte de süte geçmez diye biliyorum 

Bende öyle oldu yani iki ay sonra kaldım ama ben yazık içinde bir kez bıraktım bir ay denedik kalmayınca geri baslamistim demekki almasaymisim ikinci ay yine hamile kalirmism valla ben kullandığında emzirmiyordum çocuğum beni emmeyi bırakmıştı 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 166 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Fatma58 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 103 göst.
23 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.
27 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 126 göst.