0 oy
125 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (543 puan) tarafından

Merhabalar 3 yaş erkek çocuğu çok inatçı inadını nasıl kırılan bilmiyorum dışarı çıkarken evde dışarıda hep hayır diyeceğim olmayacak şeylerde ısrar ediyor artık nasıl yaklaşıcam bilmiyorum çoğu zman ağlayarak kucakta uzaklaştryorum istediği şeylerden sizler nasıl baş ediyorsunuz mesela dışarıda elimi tutmuyor hep koşuyor tehlikeli yani nasıl yapıcam bilmiyorum çok şükür dil gelişimi ifadesi iyi 

7 Cevaplar

0 oy
önce (3,166 puan) tarafından

Baş edemiyorum 😂 Her zaman değil ama zaman zaman eşşek saati tutuyor tabiri caizse, kendi haline bırakıyorum ağlıyor ağlıyor rahatlıyor yanıma geliyor ben sakinleştim diye 😄

-Reklam-
0 oy
önce (2,978 puan) tarafından

O yas soyleneni anlama yasi guzelce anlatsan anlar konusarak cozmeyi dene gecen sene oglumda oyleydi  suan 3 yasina yeni girdi guzelce soyledigimde yapiyor sert ve emir verir turden konusursam kesinlikle yapmiyor

önce (543 puan) tarafından

Valla yapma dan anlamama yaşı galiba anlamıyor inatla :(

0 oy
önce (473 puan) tarafından

Sadece disarisimi yawww bugün yarım saat cebelestik bütün misir patlat diye dedim niye nolmussss partimi veriyoruz😀

önce (543 puan) tarafından

:) öyle inatlat ya

0 oy
önce (1,103 puan) tarafından

3 yaş tam bende de var bu aralar anlamadığım bir inadı ve öfkesi var durduk yere gelip şimdi sana vuracağım bak diyor vuruyor hiç vurması falan olan bi çocuk değildi dışarı çıkınca almak istediği şeyi bırak dediğimde alacağım diyor sonra kendi kendine almayacağım üf bıktım ya diyor ben dışarı çıkarken uyarıyorum elimi bırakma ben hayır dersem ısrar etme diyorum ama yine aynı 😀bazen gülüyorum bu hallerine çok tatlı oluyor ama bi ağlarsa vay halime bende bilmiyorum ne zaman geçecek bu durum bence bana göre yani çocuklar kış ayında huysuz oluyorlar can sıkıntısından dolayı dışarı çıkınca da bağından boşanmış dana gibi oluyorlar 😂mesela bugün çarşıya götürdüm biraz gezdik geldik eve gelince sakince oynadı dün iki de bir gelip bak şimdi sana nasıl vuracağım diyordu koltuğa çıkmış duvara tırmanmaya çalışıyordu anne bak napıyorum diyor bi de dediğim gibi bence can sıkıntısından yapıyorlar ya 

0 oy
önce (621 puan) tarafından

Benimki normalde uslu bi cocuk ama bazen benimkine de oluyo aylardir et yesin dite ugrasiyorum zaten kansiz istahi da iyice azaldi zon zamanlarxa kilo alimi da durmus doktorlar israrla et et et diyolar e ilerini dusunuyorum sevmedigi bi sebze yemegi olsa tamam eve sokmayim da et ya heryerde karsisina cikar hmve cok gerekli gozunun icine bakiyorum parmak ucu kadar eti agzinda kolum kadar yapiyo nasil yapiyosa bi suredir israrlari birakmistim su surecte hem kilo artisindaki durgunluk hem kansizligi derken bugun tekrar et yaptim pilavla yediriyorum kucuk kucuk veriyorum benim sinirlerim zipladi esime verdi 2 kasik yedirene kadar yarim saatten fazla gecti bana gelenler geldi ondan sonra bi et yiyisi vardi gormen lazim cok guzelmis anne hep bundan yap diyo bi de oturdum agladim ondan sonra sinirimden gelmis omzuma elini koymus sakin ol bisey yok gececek bunlar diyo 

0 oy
önce (743 puan) tarafından

Oğlum 2 ay sonra 3 yaşına girecek, o kadar çok zıtlaşıyoruz ki bazen sadece benle inatlaşmak için tersini yapıyor gibi. Her yolu denedim güzel de söyledim , kızarak da söyledim ama yok. Duvara anlatsam duvar dile gelirdi. Başka her şeyi çok güzel anlıyor yapıyor ama izin vermediğim şeylerde , yapmaması gereken şeylerde bütün dil dökmelerime kapalı sadece odaklandığı şeyi yapmak üstüne bütün dikkati, bazen cinnet geçiriyorum çok zor. Sürekli evde canı sıkılıyor onu da anlıyorum ama bende tükendim :/

0 oy
önce (148 puan) tarafından

Ben hata yaptığımı biliyorum ama ,bıkıyorum ne isterse yapıyorum onla ugrascagima aglayacagina , inat etmeye sabrım yok çünkü çocukla ,ne isterse yapsın yeterki ağlamadan sakin dursun  ,hani bir söz varya son zamanlarda oğlum diyor bu perde mor bende diyorum evet mosmor:) 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 27 göst.
+1 oy
2 cevap 76 göst.
0 oy
8 cevap 298 göst.

413,698 soru

12,453,282 cevap

46,387 kullanıcı

Kategoriler

...