0 oy
167 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,004 puan) tarafından

Kızlar antibiyotige başladık zature oldu buhar ve antibiyotik veriyorum ishal oldu koyu yeşil ve sulu sizce normal mi lütfen yazın 2 yaşında öksürüğü çok kötü herşeyi yapmaya çalışıyorum nolur bilen yazsın panik oldum

7 Cevaplar

+1 oy
önce (1,103 puan) tarafından

Antibiyotik yapıyor canım biz antibiyotik kullandığımızda probiyotik de veriyorum entorogermina kids eczaneden alıp verebilirsin geçmiş olsun 

önce (277 puan) tarafından

Bende bunu yazmaya gelmiştim +

önce (1,004 puan) tarafından

Allah razı olsun

Teşekkür ederim canım 

önce (1,103 puan) tarafından

Ben entorogermina kids olanın aşırı faydaısını gördüm ya geçen sene antibiyotik kullandığımızda isal oluyordu çocuklar ilk bilmiyordum sonra öğrendim doktor antibiyotik yazınca probiyotikte kullanmaya başladım isal falan olmadılar yazın tatile giderken de aldım tatil boyunca kullandım tatilden dönen çoğu kişi isal kusma şikayeti ile döndü ama bizde çok şükür ne isal ne başka bişey oldu doktorlar öneriyor zaten tatile giderken götürüp günlük bir tane verin diye zararı yok zaten su gibi ister su kat içir ister direk benim oğlum isal olunca su içmemişti hadi gel boncuklu su içelim diyince heveslendi üssünde boncuk gibi şeyler var ya ona kasten dedim eğer içmek istemezse demeyebilirsin sende canım bunu 

-Reklam-
0 oy
önce (2,985 puan) tarafından

Antibiyotiklerde isal yapar doktoruna danis istersen ama bizde antibiyotik kullandigimizda isal oluyolardi

Çok teşekkür ederim 

0 oy
önce (587 puan) tarafından

Antibiyotik ishal yapar çok sık yapıyorsa maflor şase probiyotik kullanin

Evde var dün akdin veremiyorum 

Anlamadım 

Dün eczaneden aldım veremiyorum bişey yemiyor içmiyor zorla da tukuruyor 

Su ile verebilirsiniz 

0 oy
önce (4,942 puan) tarafından

Antibiyotik isal yapmış olabilir suyunu eksik etme benim oğlumda antibiyotik aldimi isal oluyor 

Zorla icirmeye çalışıyorum 

0 oy
önce (2,418 puan) tarafından

Antibiyotik bazı kişiler de ishal yapar. Benim kızım da öyle bırakınca 3 gün içinde geçiyor. 

İnşallah geçer çok yorgunum 

0 oy
önce (5,815 puan) tarafından

Kızımda o şekil olmuştu bir ilaç kullanıyordu o yapıyormuş doktor onu kesti sonra normale döndü  sende  ilacı bırak düzelir öksürük içinde ayva kaynatip suyunu ver iyi gelir içine bal da katabilirsin alerjisi yoksa 

Sağol canım da bişey yiyip içmiyor zorla takla atiyorum

0 oy
önce (5,286 puan) tarafından

Antibiyotik yapar canım dikkat et pişik olmasın çok zor iyileşiyor hemen hemen al altını ve yıka ıslak mendille silme 

Tamam canim çok sağol 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 70 göst.
0 oy
16 cevap 620 göst.
5 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 52 göst.
+1 oy
6 cevap 73 göst.