0 oy
549 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

dua edin kızlar 15 gun burdayız dedi doktor :((

16 Cevaplar

0 oy
(9,655 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Çok çok geçmiş olsun canım..  Rabbim sağlık şifa versin inşallah geçen yıl haziran ayında başımızdan geçti uzun süre ateş oldu ve 39 40 civarıydı..  crp si kaç canım? 
tarafından
Cok sagol cnm benim amin ınslalh... Hastanede zor yetıstırdım inan 40.3 tu atesi soguk dua aldırdılar sonra biraz dusunce atesi tahlil film falan cektıler ve sonuc zature dediler ;(((
(9,655 puan) tarafından
Aynı şeyi yaşadık canım 1 hafta hastane de yattım ve ustelik 3 gece üst üste acile gitmemize rağmen anlamadılar o ateşle eve yolladılar bizi sonrasında kendi doktorumuzun telefonuyla baktılar kan tahliline..  cigerlerine
tarafından
Ah cnm benım ne kadar zormuş evlat :((İcim yanıyor inan :(
(9,655 puan) tarafından
Geçicek canım allahın izniyle şuan muhtemelen hastanedesinizdir bi süre iştahı olmaz halsiz olur ama serumlarla ilaçlarla havayla inşallah iyilesicek yıpratma kendini biliyorum çok uzuluyosun ama geçicek rabbim beterinden korusun
tarafından
Inallh cnm ınslalh :((
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allahım Şafiiismiyle şifa versin inşaAllah yar ve yardımcınız olsun Rabbim maşaAllah 
tarafından
Cok sagol cnm benim dua na bugun benim oglumuda katarmısın :((
tarafından
hep dua edeceğim inşaAllah =) iyileşti çok şükür dediğin postunu da görürüz Allahın izniyle
tarafından
Inallh cnm benim :(
tarafından
Inallhllh cnm benim :(
0 oy
(122,437 puan) tarafından
Kiyamam rabbim yardimciniz olsun şifa versin ins
tarafından
Sagol cnm benım:(( daha 5 bucuk aylık ;((
0 oy
tarafından

Rabbim acil şifalar versin inşallah en kısa zamanda hastaneden çıkarsınız inşallah 

tarafından
Amin cnm benım cok sagol :((
0 oy
(102 puan) tarafından
Allah şifa versin çok üzülüyorum biz de yeni yeni hastalık atlatıyoruz çok zor o öyle yatarken hıc bir şey düşünemiyor insan 
tarafından
Cok sagol cnm benim maşesef onu gordukce İcim gidiyor daha 5 bucuk aylık benim oglım :(((
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Oy kıyamam ALLAH sana bağışlasın yavrunu tez zamanda sağlığına kavuşur inş ☝️☝️
tarafından
Cok sagol cnm benim ınslalh amınnn:(
0 oy
(253 puan) tarafından
Allah sifa versin canm  ah cocuklar hasta olmasin. Zahire de ne belirtisi oluyor canm. 
tarafından
Ah cnm keske ben olsem onlara birsey olmasın.. :(( ilk belirtisi yyksek ates ve goz ıltıhabı cnm benım cok dikkat edın:(( allh korusun hepsini ınallh
0 oy
(122 puan) tarafından
Allah sifa versin inslh.
tarafından
Amin cnm benım cok sagol :(
0 oy
(16,216 puan) tarafından
Kıyamam ya Rabbim şifa versin 
tarafından
:((( amin cnm benim ınslalh :(
0 oy
(837 puan) tarafından
Geçmişş olsunn Allah şifa versin :/
tarafından
Cok sagol cnm benim :((
0 oy
tarafından

Oy kuzum benim Allah sifa versin <3

tarafından
Amin cnm benım cok sagol ınallh amınnn:(((
0 oy
(798 puan) tarafından
İnşallah bian once iyilesir. Allah sifa versin.
tarafından
Inslalh cnm benim ınslalh :(((
0 oy
tarafından
kiyamam yaa Rabbim tez zamanda acil şifalar versin InşaAllah 
tarafından
Amin cnm benim ınslalh :((
0 oy
(3,563 puan) tarafından
Rabbim Şafi adıyla şifacısı olsun inşallah atlatır en kısa zamanda ❤ Rabbim tüm evlatlarımızı korusun
tarafından
Amınnn cnm benim ınslalh :((
0 oy
(820 puan) tarafından
Cok cok gecmis olsun canim onemli olan o tedaviden sonra korumak insAllah Rabbim sifasini verir yavrunun
tarafından
Haklısın cnm benım onun ıcın hersey yaparım Vala.. :((
0 oy
tarafından

Ah canım Allah şifa versin. Benim bebeğim 4 gündür yatıyor yogunbakimda :'(:'(:'(

tarafından
Yaaaa kuzum benim cok cok gecmıs olsun sanada cnm benım :(( ınallh en kısa zamanda atlatırlar :(
tarafından
Amin inşallah yaa valla mahvoldum çocuğumu orda bırakıp çıkıyorum günde üç kere emzirebiliyorum sadece :((  Çok zor bi şey Rabbim acılarını göstermesin. Şafi ismiyle tez zamanda şifa versin insallahhh

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 58 göst.
0 oy
3 cevap 89 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 1Sehzade Annesi (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 349 göst.
9 Haziran 2024 Diğer kategorisinde 4 melek annesi (1,066 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 180 göst.
27 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,867 puan) tarafından soruldu

403,899 soru

12,099,957 cevap

36,409 kullanıcı

...