0 oy
30 göst.
önce Diğer kategorisinde (303 puan) tarafından

Selam kizlar nolur basina gelen deneyimi olan es gecmeden cevaplasin.ben spiralliyim adetim uzuyor diye dogum kontrol hapina baslasim ve bu gun 17 gun olmasina ragmen adet agrilarim var ve kahverengi akintilar da geliyor ben aderimi azaltsin diye kullanmaya baslamisdim halbuki ama daha da fenalasdi en azindan 10 gune felan biterdi normalde.bide ben namaz kiliyorum bi kac gun once temizlendiyimi zannetdiyim icin yikandim namaza basladim bilmiyorum gecerlimi namazim.en kisa zamanda hastahaneye gidecegim ama simdilik maddi manevi gucum yok.D.K.H kullananlar deneyimlerini paylasirmi lutfen...

2 Cevaplar

+1 oy
önce (1,103 puan) tarafından

Ben iki ay kullandım aşırı lekelenme yaptı bırakalı bir ay oldu bir ayda iki kere adet oldum lekelenme de ekstra iki güne bir bazen hergün kahverengi lekelenmem oldu az önce araştırdım bazı doğum kontrol hapları yan etki yapıyormuş azaltmak için kullanırken lekelenme ve artış yapıyormuş yani bende de aynısı oldu gerçekten bende hem düzensizlik hem de korunma amaçlı başladım ama düzenlemek yerine daha çok bozdu başka marka aldım deneyeceğim adeti bekliyorum 

-Reklam-
0 oy
önce (143 puan) tarafından

Hangi marka cnm

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 91 göst.
18 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Fatmaaa43 (112 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 228 göst.
5 Şubat 2025 Diğer kategorisinde By (25 puan) tarafından soruldu
0 oy