0 oy
268 göst.
Diğer kategorisinde (321 puan) tarafından

Hamile birini üzmek ve ahını almak nelere sebep olur? 

4 Cevaplar

+2 oy
(10,511 puan) tarafından

Bekliyorum 5 yıldır daha birşey olmadı ona belkide diğer dünyada cezasını çekecek 

(10,511 puan) tarafından

Bahsettiğim kişiyi tanısan Allah'ın sevdiği kulu demezdin.

Birde canım sevinmelisin asıl Allah'ın sevdiği kulu sensin bu değil. Sen bu dünyada çekmişsin vah haline öbür dünyaya kalanlara 

(10,511 puan) tarafından

Ve inan bana bende kötü bir insan değilim Kur'an'ıma kdr laf ederdi bu kişi arkadaşıma gittim diye başımızı öne mi egeceksin demişti. Kendisi varını yoğunu satı neden satiginuda itiraf etmiyo

(321 puan) tarafından

Kayınbaban mı bu kişi 

(10,511 puan) tarafından

Aynen 

-Reklam-
+2 oy
tarafından

Bende iki hamileliğimde çok şeyler çektim eşimin ailesi tarafından ve onları Allah'a havale ettim inşallah bu dünyada değilde o bir dünyada iki elim olsun oların yakalarında olsun inşallah diyorum bakşada bişey demiyorum Allah büyük diyorum kafaya takmamak gerekiyo hesap günü gelinçe onlar düşünsün

(321 puan) tarafından

Amin canım inşallah Allah kimsenin yanına koymasın 

+1 oy
(8,705 puan) tarafından

"Eden bulur"die bir söz var bulurmu bulmaz bilinmez ama 🤔Günahı elbette vardır .Bir can vermiş Allah,o cana bir can daha veriyor 9 ay taşıyor ki gelişimi tamamlansın,dünyaya gelsin ne kadar zordur.Tabiki Allah görüyor biliyor bu dünyada olmazsa hesabını verecek yani öbür dünyada.

Hiç böyle sey yasamadım şükür .

(321 puan) tarafından

Allahım yaşatmasında çünkü çok zor bişey birde en çok güvenip inanmak zorunda olduklarının haksızlığına uğramak daha çok üzüyor 

0 oy
(229 puan) tarafından

Hem hamileyken hem de yeni dogum yapmışken çok üzüldüm. Hiç üzen kişilere bir şey olmadı maalesef..

(321 puan) tarafından

Bebiş sağlıklı ama demi 

İlgili sorular

+2 oy
13 cevap 580 göst.
4 Şubat 2025 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 473 göst.
16 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 383 göst.
21 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zelis... (444 puan) tarafından soruldu