+1 oy
550 göst.
önce Cinsel Yaşam kategorisinde (866 puan) tarafından

Tüy temizliğinize dikkat edermisiniz kızlar

11 Cevaplar

+9 oy
önce (7,674 puan) tarafından

Yok Recep İvedik gibi takılmayı seviyorum !

önce (5,191 puan) tarafından

😂😂😂😂

önce (6,591 puan) tarafından

puabhahah 😂😂 etmeyen kadin da yoktur heralde ben kendim kendi karsima cikanama ki bide esimin karsisina ole cikayim ben kenfimden tiksinirim ole killi tuylu kalsam

-Reklam-
+3 oy
önce (15,336 puan) tarafından

Evet fazlasıyla dikkat ederim hem evime hem kendime evini temiz tut gelen olur kendini temiz tut ölüm gelir felsefesi ile hareket ederim

+2 oy
önce (2,717 puan) tarafından

Ederim tabikide çok tüylü değilim ama temiz olmak her zaman iyidir evini ve kendini temiz tut der annennem hep 

önce (866 puan) tarafından

Traş olduktan sonra da mı artmıyo tüylerin

önce (13,119 puan) tarafından

Traş olduğunu nerden biliyorsun kız :)

tras oldukdan sonra tuy artar diye de pis pis dolacilmazki. aertsin da temiz dolasilsin yaniusttekinin dedigi gibi recep ivedik kadar artsada. haftada bi jilete vurmak temiz kalmak daha iyi. kaldiki lazer var . 18 senedir lazerliyim bebek gibi hicde vikmiyor yani almaya etmeye gerekde yok . pis kalacagima ac yasarim lazer yaptirirm

Hormonlar çalışıp yine tüy çıkmıyormu lazerden sonra hormonlar çalışıyor nede olsa

yo cikmio iko kere dogurdum . merdiven alti degil iyi biyere yaptirirsan mis gibi. bir tuy bile artmadi 18 yildir bebek gibiyim😬 hirmonlarla alakasi yok kilin kokunu yakiyir lazer. eve alinanlar diodnlazerler tutleri uyutuyor tekrar tekrar cikar . bunlar uyduruk merkezlerde olur. iyi hir merkeze aleksandrite lazere gidince hic sorun yasamadim

+2 oy
önce (1,001 puan) tarafından

Bu nasıl soru kız ederiz tabi niye etmeyelim😃

+1 oy
önce (14,478 puan) tarafından

hiç sevmem kıl tüy 

+1 oy
önce (3,349 puan) tarafından

Bende lazer epilasyon cihazı var aydan aya mutlaka lazer yaparım, cihazımın olması bana kolaylık ve rahatlık sağlıyor 

image

bunu kullanıyorum çok memnunum 
önce (492 puan) tarafından

Acı oluyo mu canm bi de azaltıyor mu

önce (152 puan) tarafından

Cihazı kullanan biri olarak biraz yorumlayabilir misin

Sekiz aydır kullanıyorum,etkisini ikinci ayda  görmeye başladım, tüyler inceldi ve seyrekleşti, çıkan tüyleride görmek için dibime gelmen lazım, sevmediğim kısmı hemen ısınıyor dört saniyede bir atış yapıyor,  koltuk altı ve özel bölgede çok canım acıyor çünkü makina ısındığını için sıcak oluyor bu yüzden canım yanıyor,ama çok memnunum tüyleri güzel döküyor ayda bir kullanıyorum , bacaklar, özel bölge,koltuk altı, bıyık, göbek bölgeme lazer yapıyorum, ben 12 bine aldım 

önce (152 puan) tarafından

Teşekkür ederim cevabınız için

0 oy
önce (138,118 puan) tarafından

bayramdan bayrama aliyom kış aylarinda sicak tutuyo

Bayramdan bayrama alıyosan peki yazın?

önce (3,106 puan) tarafından

Yazın iyi olur güneş yakmaz tenini

baci yazinda sicakdan koruyo golgelik misali

pyfff kokusu buraya geldi yaaa

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

0 oy
önce (4,257 puan) tarafından

Etmeyen var mı bilem de doğumda bir kadın vardı hastanede doktorlar bağırıyordu kadına bu ne hal git temizlen diye yani ayıp ki biz bir tırnak kadar uzarsa haramdır diye büyüdük bu yüzden bir tırnak kadar uzamaz 

Ay ciddi misin

Evet aklıma o geldi sen yazınca doktorlar kaç kere uyardı bağırdı annesini yanına yollamislardi banyoya soksun diye 

Post sahibi ben değilim ama cok sasirdim valla bide uzuldum acaba hamile diye gücü mü yetmedi almaya

Valla canım o kadar görmedim ama yani baya bir bağırdılar yani doktorlar ama birine söyleyebilirdi ya sonuçta doktora da öyle gidilmez 

Ben ağdaya gitmistim.dogumdan once

0 oy
önce (35 puan) tarafından

Kesinlikle dikkat ederim en rahatsız olduğum şeydir

0 oy
önce (1,906 puan) tarafından

Yıllar önce baştan aşagıya lazere gittigim için tüy sorunum yok sadece kaşlarım çıkıyor onlarıda kendim alıyorum 🤣🤣

Hormonral çalışmıyormu lazerden sonra hormonların çalıştığı için yine kız çıkar diye biliyorum

önce (1,906 puan) tarafından

Yoo güzel çalışıyo o biraz halk uydurması gibi bişey 11 ay önce doğum yaptım tüylerde çıkma falanda olmadı

0 oy
önce (492 puan) tarafından

Tabi ki dikkat ederim kendimi tüylü görmeyi sevmem erkek gibi olmak hoş değil bir kadın için 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 74 göst.
+2 oy
6 cevap 199 göst.
0 oy
18 cevap 412 göst.
26 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Asena.ekinci (1,014 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 304 göst.
13 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler