0 oy
159 göst.
önce Diğer kategorisinde (390 puan) tarafından

Kızlar dün çok feci belim ağrıyordu bir tane çocuğum var eşimde sabah 5 te gidiyor ise yorgun geliyor neyse dün çok kötü yattım akşam sofra bulasik herşey kaldı toparlar misin dedim telefon oynuyor zaten tamam toparlarim bulaşık hem çalışıp hem bulaşık yıkayacam ki ben normalde ondan birşey beklemem gerçek yüzü hastayken ortaya çıkıyor öfkelendi mutfağa gitti bende gir içeri yapma senin gercek yüzün zor günde çıkıyor ölsem umrunda olmaz dedim senden kurtulurum dedi siz olsanız alınır mısınız ben normalde kusmem ama bu dediği bana verdiği değeri ortaya çıkarır sizce çok kalbim kırıldı herşeye okey ama sen ona eşlik yap yemek çamaşır bulaşık çocuk bak onu düşün onun dediği laf 

3 Cevaplar

+2 oy
önce (5,138 puan) tarafından

Burda hata sende kuzum,mutfağı topla demeyeceksin kendin de toplamayacaksın hastayım belim ağrıyor diyeceksin. Eger sana mutfağı topla derse çok rahatsızım toplayamiyorum toplayabilirsen sen topla,toplayamazsan da ben iyi olana kadar kalsın sorun olmaz deseydin olay büyümezdi bu kadar. 

-Reklam-
0 oy
önce (5,022 puan) tarafından

Haklısın sevmiyor belki bunu duymak senin kalbini aciticak ama gerçekleri gör farkina var ona göre davran bir gün onunda beli agriyip WC bile gidemeyecek durumda olursa o zaman seni anlar 

0 oy
önce (492 puan) tarafından

Sadece bu yaşanan şeyden yola çıkarak sevmiyor diye karar vermemiz sence de çok saçma olmaz mı hareketlerin de biraz çocukça geldi bana toplayamadiysan kalsın rahatsızım diyip uzanacaksin he her şeye karışan biriyse hoşuna gitmeyen kalkar toplar bu kadar basit bir olaydan çocukça atışma olmuş anlık verilen tepkilerle sevgi ölculmez belli ki yaşın küçük veya yeni evlisin boş tripler evliliği yipratabilir 

önce (390 puan) tarafından

Haklısın üzüldüm bir anda ama teşekkür ederim 

önce (1,011 puan) tarafından

Ölsem umrunda olmaz sözüne senden kurtulurum demiş kırıcı bence 

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 70 göst.
0 oy
3 cevap 533 göst.
29 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,498 göst.
13 Mart 2020 Diğer kategorisinde Nurhude (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,050 göst.
21 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Elif asln (139 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,809 soru

23,597,431 cevap

305,838 kullanıcı

...