+3 oy
96 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2 puan) tarafından

Çocuğunuzu ilk ne zaman diş doktoruna götürdünüz çocugumun ön süt dişinin Bi tanesinin üst kısmında sararma var çürüme başlangıcı olduğunu düşünüyorum aslında dişlerini günde en az bi kez fırçalıyoruz ama yine de bu şekilde ne yazık ki aynı durumda olan birileri var mı doktor da çok da sakin kalabileceğini sanmıyorum doktorun dediklerini yapıcam söz vs dedi de korkacağını düşünüyorum endişe ettiğim için götüren birileri varsa bilgi paylaşımı yapalım lütfen 

4 Cevaplar

+1 oy
önce (831 puan) tarafından

Kızımı götürdüm ağlayınca doktor tedavi edemem dedi uyutularak yaptırın dedi ondan da ben korkuyorum 5 yaşında.4 tane çürük var bekliyoz öyle 

önce (2 puan) tarafından

Hadi ya bizimki de 4 yaşına giricek.. doktorun uyutularaktan kastı sedasyon mu komple uyutmamı acaba geçmiş olsun 

Komple uyutma ama onuda kendi yapmıyor başka hastane önerdi. Benim cesaretim yok kızımi ikna etmeye çalışıyorum çünkü çürüğün biri diş etini tahriş ediyo sürekli kaşınıyo diyo. Ama film çekerken korkmadı . Kimide süt diş nasıl olsa düşer götürme doktora diyo ama bunlar azı diş hemen düşmüyomuş.

önce (2 puan) tarafından

Süt dişi nasılsa düşer diyenleri dinleme kesinlikle erken düşen süt dişleri büyük sorunlara yol açıyor normalde büyük dişler gelir süt dişleri düşünce erken düşenlerde yerine yine küçük dişler geliyor ortodontik bir sürü soruna yol açıyor ne yazık ki benim çocuğum durmazsa ben de komple uyutma yaptıramam gibi. sedasyon falan olur da inşallah kendi kendine durur 🤲🏻

Vala çok korkuyorum bi arkadaşım çocuğuna yaptırdı. Öncesinde birsürü test yapıolarmış 5 ayda anca sıra geldi dedi devlet hastanesi. Ama bi sorun yaşamamış. Zaten uyutma olursa devlete giderim özele hiç güvenmiyorum

önce (2 puan) tarafından

Pedodontist var mı devlet hastanesinde acaba

Evet devlette çocuk diş doktoru var ankaradaysan Osmanlı ağız diş hastanesinde var sistemde görünüyo

önce (2 puan) tarafından

Kocaelideyim teşekkür ederim cevapların için gecmis olsun sizin findiga da 🫶🏻

Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun🌸

-Reklam-
+1 oy
önce (862 puan) tarafından

Geçen hafta ben gittim benim kızımda 4 yaşında dişçi tanıdık zaten gösterdim birşey yok bu her çocukta olur boş boşuna radyasyon almasını doğru bulmuyorum dedi film çekmedi 

önce (2 puan) tarafından

Çürük var mıydı yada herhangi bir sararma vs yoksa normal bir kontrol için mi götürdünüz

önce (862 puan) tarafından

Ön iki dişinin arası boşaldı diş kırılmış gibi gözüküyor dıştan bakınca ondan götürdüm canım çürük vs yok çok şükür 

+1 oy
önce (3,008 puan) tarafından

Gecen sene yani 5 yasindayken gitti 2.kezde gecen ay gitti ama korktugum gibi olmadi guzelce durdu doktorun dedigini yapti 

önce (2 puan) tarafından

Geçmiş olsun teşekkürler 

önce (3,008 puan) tarafından

Kuzenimin kizi 3 yasinda on dislerinde 5 6 tane curuk vardi yemek bile yiyemiyordu cok aciyordu anesteziyle uyutup kaplama yaptirdilar somdi herseyi cok guzel yiyip icmesi konusmasi vs  

0 oy
önce (383 puan) tarafından

Kuzenimde baya çürük varmış 5 yaşında geçen gittiler dolgu yapmış doktor uslu durmuş mavi yaptırmış hatta dolgusunu 

önce (2 puan) tarafından

Ön dişinde bir şey var mıymış acaba

önce (383 puan) tarafından

Kuzenimin azı dişleri çürümüş 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 68 göst.
0 oy
2 cevap 69 göst.
+1 oy
0 cevap 19 göst.
26 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Ayselaras (285 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 80 göst.

Kategoriler

1,434,821 soru

23,597,605 cevap

305,847 kullanıcı

...