0 oy
107 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde tarafından

Hanımlar mrb cocuklar da neden balık yağı kullanılır siz kullaniyormusunuz hep merak etmişimdir kızım 17 aylık kullanmama gerek varmı acaba bilmiyorum 

Siz ne için kullanıyorsunuz hangisini tercih ediyorsunuz ve neden ihtiyaç duyuyosunuz 🤔🤔

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

eğer balık tüketiyorsa gerek yok. keten tohumu, balık gibi besinler omega3 içerir. bebeğin bunları alıyorsa gerek yok almıyorsa balık yağı alabilir. epa oranı yüksek balık yağı çocuklara verilir 

tarafından

17 aylık şimdiye kadar hiç balık yemedi 

Açıkçası emzirdiğim için korktum. 

Kaç defa doktor muayenesi de oldu ama hiç doktora demedi balık yağı kullan hep merak etmişimdir

tarafından

emzirme ile balık ne alaka canım. balık yedirdikten 2 dk sonrabile emzirebilirsin. eğer doktora deseydin hiç balık vermedim o da sana balık ver ya da balık yağı al derdi.

balık bebekler için şahane bir besin. 

tarafından

Zehirlenir diye düşünmüştüm 😂😂😂

tarafından

taze olmayan balık ve süt ürünleri için geçerli o. anne sütü için değil. yarın ilk iş balık al çocuğuna yedir. mümkünse küçük ve yüzey balığı olsun. hamsi bulursan hamsi pişir çocuklar için harika bir balık. balık yağını da doktora bir danış 

tarafından

Tşk ederim 💕💕💕💕🫶🏻

-Reklam-
0 oy
(108 puan) tarafından

Zeka ve bağışıklık için. Kızlarda en fazla 6 yaşa kadar verilir . erken ergenliğe sebep olabiliyor.

tarafından

Anladım cnm teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 105 göst.
23 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepagd (466 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 191 göst.
0 oy
6 cevap 345 göst.
8 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,177 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 147 göst.
8 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,177 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,464,807 soru

24,007,449 cevap

327,638 kullanıcı

...