Hadi sohbet edelim😄
En mutlu anınız ne zamandı ve sizi ne çok mutlu etti
Mutlulukmu oda neydi 🙂↔️
Demeeee öyleeee
Dedim bileee
Yeniliyo mu :)
Bence cevap klasiktr biz anneler en cok bebeğimizi kucağımıza alınca mutlu oluyoruz herhalde 😇
O an ki mutluluk asla unutulmaz zaten canım
Evlatlarımı doğurduğum gün sonra hep üzüntü stres ne ararsan var
Umarım bütün sıkıntıların bir an önce son bulur canım
Evlat isteğim için kapandığım secdeye, evlat müjdemi aldığımda şükür secdesinde döktüğüm mutluluk göz yaşları hayatımın en güzel anlarından biriydi.
Yaaa okurken gözlerim doldu inan bende kızım için çok göz yaşı döktüm secde üstünde rabbim onu her daim korusun
Cümlemizin evladını inşallah ❤️
bugun coook mutluydum 🥰🥰🥰
her gun saat 10.55 le 11.05 arasi geliyo bize bee nıırıı nıırıiii nııııı en son aldimda 25 tl di suan kac oldu
Hicbi fikrim yok ben calisieken zor oluyo almak diye arıtma taktırdım
oda iyide ben kalabak su seviyom 😍😍
Sabah 8 de kapıda sinir oluyorum artık çalıyoda çalıyor şarkıyı
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
İlk once çocuklarımın doğumu sonrada herşeye hazırlıklı olun denilen eşim kalp krizinden yoğun bakımdan cikmasiydi üçüncü küçük ama 3ay evsiz kalıp küçükte olsa bi kapıcı dairesine tasindigimiz gündü
Yaa ne kadar zor günler yaşamışsın ama hepsi geçti. Mutluluk her daim sizinle olsun inşallah
Böyle çok çişim geldiğinde tutup tutul yaptigim an bı mutlu oluyorum yok böyle bisey
İçindeki kötülükleri salınca gelen rahatlama hissi🤣🤣
Ay çok güldüm allah seni😄
Valla ben en mutlu anım oğlum doğunca falan diyemicem onu görür görmez bana bı kaygı yüklendi ufacık ben buna nasıl bakcam nasıl buyutcem bişey olcak mı hasta mi diye herşey bı anda dank etti karnımın içinde iyiydi niye çıktı ki bu şimdi dedim resmen . Onun büyüdüğü hergune şahit olmak benim için en büyük mutluluk zaten
Oğlumun doğumu klasik her anne gibi zaten😅 ama en son oğlumun yürüdüğü anlardı ❤️ senin ne canım ☺️
Benimde her ikisi inan bide kızım 18 aylık yürüdü çok duygulanmıştım mutluluktan
Benimki de tam 16 aya girdi yürüdü canım zaten bekliyorum heyecanla bide etraf baskısı niye yürümüyor falan yürüdüğü an ağladım sevinçten valla 😅
Arabamı aldığımda ayrı eve çıktığımda ilk defa iş için şehirdışına çıktığımda kocamla tanıştığımda demek isterdim ama pek mutlu anımda tanışamadık çok müşkül bir durumdaydım
Ayrı eve çıktığımda derken canım kayınvalidenle mi yaşıyordun
Yok hayır bekarken ayrı eve çıktığımda
Klasik cevao vermeyım doğumlaeım harıç :) kızımla oğlumun arasıdna az yas farkı var. Küçğk olan daha 9 10 aylık. Digerı de 2. 5. O sıra cok zorlanıyodum hergun aglıyodum nerdeyse. Bo gun parka cıkardım ıkısını kuccuk kucagımda, büyük oyun oynuyor arkadaşlarıyka. Gözle görülmüyor bile bıraz uzak. Kızımın gülme sesi geliyo aralıklarla ve o kadar gürültü içinden oğlum ablasının sesını duydukça kahkaha atarak gülüyodu. O kadar gğzeldi ki o an o ruh halındeyken etrafımda kımse olmasa hüngür hüngür aglıcaktım :D hala aklıma geldikçe gözlerım dolar :)
Bi anne için paha biçilmez bi an gerçekten rabbim uzun ömürler versin
Amin ccanım cümlemizin evladıyka birlikte ♥️
Bebegim 32 haftalik dogmustu 39 gun kuvozde kaldi arayip bebeginizi taburcu etmeyi düşünüyoruz hastaneye gelebilir misiniz dediler 29 yasindayim hayatim boyunca en mutlu oldugum an o telefonla konusma aniydi hastaneye nasil gittim hatirlamiyorum bile ama en cok o gun mutluydum tabi butun cocuklarimda kucagima alinca mutlu oldum ama o gun cok baskaydi
Yaa maşallah size ❤bi anne olarak anlayabiliyorum seni hayal edebildim yani o gidişini mutluluğunu rabbim uzun ömürler versin inşallah🧡
Amin cumlemizinkine canim hemde ne gidis asla bitmedi o yol
Annem onlara ginince mutlu olmuştum
Bide anne olduğum zaman Allah binlerce şükürler olsun ki
Kur an okumaya başladığım ilk an 🥹❤️✨❤️
Bence en gurur verici şeylerden birtanesi
Rabbim bahtını açık etsin ❤
Amin amin amin ecmain kardeşim Allah okuyup amel edenlerden eylesin cümlemizi Allahümme amin
Oğlum doğdu akıllı oğlum diyorum akıllı annem diyor geçen süper anne dedi hayatımda duyduğum en güzel iltifattı sanırım
Ya yerim onu bennn. Benim kızımında bana iltifat ettiği günler gelirmi acaba 🤗
Gelir gelir çok çabuk büyüyorlar benim ki 3 yaş 3 aylık boyundan büyük laflar ediyor 😊
Kimse beni sevindirmek için bişey yapmamış hayatımda şöyle bı cocukligimi baktım bulamadimm.
Ya ben aşk diyecem aşık oldugum zmn ama eşime haksızlık olarak görüyorum .
Sen gözyaşlarını hislerini hep içinde yaşayan bir çocukluk geçirmişsin diye düşünüyorum.
Bu içinde bulunduğun düşünce yapısından ne olursa olsun çıkmalısın mutluluğu bir başkalarından değil sen yaratmalısın
Kronik hastaligmla geçirdiğim gebelikte 5. Ayda organ taramada oğlumun herhangi bir engeli olmadığını gelism doğal ilerlediğini öğrendiğimde çok mutlu olmuştum oysa ben iki testim risksiz çıkmasına rağmen ben en kötü sahneye hazirlamistim kendimi dogumla olduğu gün de mutluluğum kat be kat arttı.
Çok şükür.
Yaa kıyamam sana of nasıl bir pskoloji içindeydin tamin bile edemiyorum inan. Sağlıklı olmasına çok sevindimmm
Sorma ya iyisini bildiğin halde kötüye de hazırda sessizce beklemek yorucu ve yipratiyordu ama rabbim de biliyor sonuç ne olursa olsun onu yaşatmaya ömrümü vermeye de hazırdım. Sonuçta doğduktan sonrada herhangi bi sebeple de olsa hepimiz o dacdahil birer engelli adayıyız degilmi yarınımız net değil. Çok şükür rabbime 2 buçuğa doğru gidiyoruz ❤️
Arkadaşımın ataması olduğu gündü ya şu anda konuşmuyoruz ama her zaman iyiliğini isterim :)
Senin gibi dostlar hep var olmalı 🤗🙏
İlk bebeğimin kalp atışını duyduğumda mutluluktan ağlamıştım öbürlerindede çok mutlu olmuştum ama ilk başka
İlkler herzaman farklı olur 😄
Bide doğduğu zaman inanamamistim bu gerçekten benimmi diye bagirmistim doğum hanede. Bı kaç gün geçince agladiginda kucağıma aldığımda susuyor du inanamiyordumm benim olduğuna 😁
Hiç şüphe yokken test yaptım hamile çıkmıştım sevinçten yerimde ziplamistm
Aa sende benim gibisin kız adetim daha geçmeden kassıklarım ağrıyor diye öylesine yapmıştım😂
En son doğum günümde çok mutluydum. Eşim sürpriz yaptı 20 gün önce. Yemek yedik canlı müzik dinliyordu. Yemeği kaldırdılar bı anda pasta geldi. Pasta verilirken bı Anda eşim gül koydu yanıma bı de bilexik almış. Öyle sevindim ki. 10 gram bilezik . Çok pahalı degil ama borcumuz varken kolum boş duye alıp takması beni çok mutlu etti
Etmez mi yaaa çok güzel düşünmeleri bile bence çok mutlu eder rabbim saadetinizi bozmasın
413,860 soru
12,457,311 cevap
46,536 kullanıcı