Selamünaleyküm hanımlar hayirli ramazanlar🌸🤎
Sahura kadar uyanık kalan tayfamız kaç kişi yoklama alalım. Maksat sahura kadar sohbet etmek 🫡
Sizleri seviyorum, her ne kadar çoğunuzu tanımasam da sohbetiniz yetiyor🥰
Hanımlar bende varım 😄
Bebem var ya yoksa dururdum yunus Emre'yi izliyordum geçen yıl tavsiye ederim sahurda çok iyi gidiyo
Sahur resmen sabah kuzu 😂😂 5 te kalkıcax inşallah birazdan uyurum 6 dan sonrada dahada uyuyamam uyursam ***** olurum
Eşimle sahur yapacağız inşallah ❤️ nasılsın balım? Bende seni tanımıyorum ama gel tanışalım ben sevgi
Allah kabul etsin inşallah canım.
Çok şükür iyiyim sen nasılsın? Olur tanışalım bende damla 🤩
İyiyim Allaha şükür canım
Tatildeyim diyim sen anla 🤭 kalkmam galiba eşim tek kalkarım dedi
Eskiden öyleydim ama bekleyemicem 9 aylık kızım uykusu yok sürekli uyanık aglıyor oruç tutucam inşallah emziriyorum o yüzden geceleri 1 buçuk 2 saat toplasan bu kadar uykuyla duruyorum hergün parça parça ve benim uyuma zamanım 😂
İmsak 05.41 diyo hayatta bekleyemem :)) simdiden uyku bastı 4 gibi kalkar hazırlarım bi şeyler alarm kurucam o şekilde size iyi sohbetler :D
Oruç tutmicam ama eşim için hazilicam zaten uyumuyorux
Bizim daha çok var sahura. Kalkacagiz inşallah 🤲🫶
Bende yatcam uyku bastırdı eşim işte sahura gelcek saat 5.50 ye kadar bekleyemem saat 4 gibi falan kalkar çörek yapcam hamur yoğurdum
Gece bölük pörçük uyku uyuduğum için hiç yatmayı düşünmüyorum saat 4 te eşim kalkacak sonra yatırım ☺️ her gün saat 3 ten aşağı uyumuyorum zaten
Ay o saate kadar ben mümkün değil bekleyemem o yüzdennnn ben kaçar 😀
Benim bebe ne kendisi uyuyor ne beni uyutuyorb
Normalde tutuyorum ama bu sene gebeşim☺️ Allah tutanların orucunu kabul eylesin inşallah hayırlı sahurlar olsun 🙏❤️
Kızımın atesı var nobetteyım 🙄
413,863 soru
12,457,351 cevap
46,538 kullanıcı