+2 oy
103 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (34 puan) tarafından

3 aydır poposu kaşınıyor gece salyası akıyor iştahsız yemek yemiyor popo deliğinde beyaz beyaz nokta şeklinde birşeyler gördüm doktorda gittim kıl kurdu olabilir mi diye evet dedi ilaç yazdı kullandım sonra tekrar gittim şikayetimiz devam edince bu sefer ailecek kullandık oğlumun çamaşırlarını ayırdım yüksek ısıda yıkadım ütüledim ama hala atlatamadi şuan 4. Şurup kullandım hala var popo deliğinde beyaz şeyler küçük küçük nokta gibi şaştım kaldım varmı başında. Geçen ne yapabilirim .. kabak cekirdegi sarımsaklı yoğurt da veriyorum ayricaa 

4 Cevaplar

+1 oy
önce (1,943 puan) tarafından

Allah şifa versin inşaallah benimm.bir bilgimm yok ppst yukarı çıksın 

önce (34 puan) tarafından

Allah razı olsun 

-Reklam-
+1 oy
önce (2,167 puan) tarafından

Çocuğun el hijyenine çok dikkat edin muhtemelen larvalari tekrar yutuyor ellerini çok güzel sabunlu suyla yıkasın. Kabak çekirdeği yağı verin o daha konsantre oldihu için daha etkili olur. Bir de ınstagramda hastalanmayancocuk hesabına bir bakın sanki bir şey daha paylaşmıştı ama hatırlayamadım ben

Ellerini hep yıkarız her WC den sonra ellerini korkudan poposuna bile dokunmuyor oda baya etkilendi yaa her sabah poposunu yıkıyorum iki günde bir duş aldiriyorum çok yoruldum 60 derece de iç çamaşıralri çarşafları yıkanıp utuleniyor

+1 oy
önce (2,142 puan) tarafından

Ayyy o kadar kötü ki :( benim kardeşimde vardı ondan bize de geçti tüm aile tedavi olduk. Bana ilaç vermişti onunla geçti. Cidden çok zor bir şey Allah şifa versin 

Çok ilaç kullandı yavrum bu 4. Şişesi oldu nerde hata yapıyoruz acaba diyorum ... **** tedavisi gibi hijyene dikkat et dedi doktor aynısını uyguluyorum bir haftadır günlük nevresim çarşaf iç çamaşırlar herşey ütülendi sıcak suyla yıkandi yerler silindi wcler her girişinde yıkandı 

önce (2,142 puan) tarafından

Ayyy kıyamam o kasinti o kadar kötü ki uyutmuyor insanı 

+1 oy
önce (3,003 puan) tarafından

Ayy cocukken benimde cok olurdu biraz nohutu suya isla 2 gun kalsin suda  sonra sabah ac karnina 1 fincan icir ben oyle kurtuldum bundan

Ay gerçekten mi bir sürü ilaç kullandık doktorun her dediği detaya uydum çamaşırlar sıcak derece de yıkandı sonra ütülendi el hijyen herşeye dikkatte ediyoruz ailecek ilaç tedaviside gördük günlük popo yıkanıyor iki günde bir duş aldiriyorum 

Bu nohut suyu gazlı olur ama gaz sancısı falan yapmazmi bide bir defalık mi içecek ?

Gecesiye kadar kadar hergun sabah cekmez ben cektigimi hatirlamiyorum 50 ml lik bi fincan zaten

Bir defalık isladigim nohutun suyunu saklayıp her sabah bir fincan mi icireyim ?

Hayir nohutu isla suyun icinde beklesin  2 gun suyunun sari olmasi lazim sonra icecek icinde nohutlar duracak almayacaksin canim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 118 göst.
4 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Esmer ghh (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 119 göst.
11 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde glsm.c (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 207 göst.
+1 oy
4 cevap 80 göst.
10 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ilayda19! (7 puan) tarafından soruldu

414,137 soru

12,463,792 cevap

46,827 kullanıcı

Kategoriler

...