+1 oy
174 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (45 puan) tarafından

6 aylık bebeğimi babasına bırakıp Pazartesi işe başlıyorum çok kötüyüm çok gerginim, tavsiyelerinize ihtiyacım var. Eşim işten çıkarıldı,  6 saat kadar o bakacak, altını temiz değiştirebilecek mi mama ısısını ayarlayabilecek mi çok endişeliyim, bebeğimin psikolojisi nasıl etkilenecek, ne zamana kadar böyle olacak her şey kafamda büyüyor 

7 Cevaplar

+1 oy
önce (1,428 puan) tarafından

Biz annelerde bazı hazır iç güdüler oluyor ama sonuçta birçok şeyi sonradan öğreniyoruz. Eşiniz de aynı şekilde öğrenebilir. İlk zamanlar bizler bile bocalıyoruz. Hem ne güzel baba/çocuk arasında da sizdeki gibi kuvvetli bağ oluşur. İşten çıkarılma gibi kötü bir sonucu, çocuğuyla geçirebileceği harika bir fırsata dönüştürmüş olursunuz. Yabancı biri olsa gözünüz arkada kalırdı. İşe başlamanız sizi tedirgin ediyor ama alışma süreci, çok normal. Günde 6 saat çalışmak da gayet iyi. Birlikte vakit geçirecek zamanınız da var. 

önce (45 puan) tarafından

Çok sagolun teşekkür ederim 

-Reklam-
0 oy
önce (2,867 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım eşine iyice öğret bak 2 gün var bırak eşin bezini alsın mamayı hazırlasın bi dene  yanında bari yanlış yaparsa gösterirsin 

Evet sagolun

0 oy
önce (19,373 puan) tarafından

Neyseki babasına bırakıyorsun  yapar yapa yapa alışır duygusal olarak anneyi çok kötü etkileyen bir şey bu ama yapacak bir şey yok kısa sürede adapte olursunuz endişelenmeyin 

Teşekkür ederim 

0 oy
önce (690 puan) tarafından

Üzülmeyin ..yine iyi 6 ay büyütmüşşünüz Bn iki çocugumdada doğum izni bitince basladım.süt izniniz olacakmı nerde calışcaksjnız.esinize öğretin ztn uyur bebek.altını alsın mamasını versin 

İnşallah çok sagolun, kamuda çalışıyorum,  süt izni var ama kaç saat olacak tam bilmiyorum,  teşekkür ederim 

0 oy
önce (2,223 puan) tarafından

Endiselenmekte çok haklısın Rabbım kolaylastirsin ama bunlar zaten ebeveyn olarak yapması gerekenler. 6 aylik olana kadar hiç mama hazırlamadi mi bez degistirmedi mi sanki yapar öyle düşünün. Sık sık size mesaj atsın 

Mama hazırladı da alt değiştirmedi, teşekkür ederim haklisiniz

0 oy
önce (496 puan) tarafından

Rabbim güç kuvvet versin cnm sana bebeğin yaşına girseydi iyidi zor olmazdı okadar ama daha 6 aylık sana çok ihtiyacı olduğu zamanlar 

Rabbim yardımcın olsun inşallah 

Evet keşke inşallah çok sagolun 

0 oy
önce (707 puan) tarafından

6 ayda çok etkileneceğini sanmıyorum,  en azından alışır,  çünkü bay bayi filan 9naylukken anca kavriyor, Allah yardımcın olsun. 

Amin çok teşekkür ederim 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 328 göst.
1 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Sgb (2,013 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 185 göst.
0 oy
7 cevap 317 göst.
29 Kasım 2023 Diğer kategorisinde asllyd (631 puan) tarafından soruldu
0 oy