6 aylık bebeğimi babasına bırakıp Pazartesi işe başlıyorum çok kötüyüm çok gerginim, tavsiyelerinize ihtiyacım var. Eşim işten çıkarıldı, 6 saat kadar o bakacak, altını temiz değiştirebilecek mi mama ısısını ayarlayabilecek mi çok endişeliyim, bebeğimin psikolojisi nasıl etkilenecek, ne zamana kadar böyle olacak her şey kafamda büyüyor
Allah yardımcın olsun canım eşine iyice öğret bak 2 gün var bırak eşin bezini alsın mamayı hazırlasın bi dene yanında bari yanlış yaparsa gösterirsin
Evet sagolun
Biz annelerde bazı hazır iç güdüler oluyor ama sonuçta birçok şeyi sonradan öğreniyoruz. Eşiniz de aynı şekilde öğrenebilir. İlk zamanlar bizler bile bocalıyoruz. Hem ne güzel baba/çocuk arasında da sizdeki gibi kuvvetli bağ oluşur. İşten çıkarılma gibi kötü bir sonucu, çocuğuyla geçirebileceği harika bir fırsata dönüştürmüş olursunuz. Yabancı biri olsa gözünüz arkada kalırdı. İşe başlamanız sizi tedirgin ediyor ama alışma süreci, çok normal. Günde 6 saat çalışmak da gayet iyi. Birlikte vakit geçirecek zamanınız da var.
Çok sagolun teşekkür ederim
Neyseki babasına bırakıyorsun yapar yapa yapa alışır duygusal olarak anneyi çok kötü etkileyen bir şey bu ama yapacak bir şey yok kısa sürede adapte olursunuz endişelenmeyin
Teşekkür ederim
Üzülmeyin ..yine iyi 6 ay büyütmüşşünüz Bn iki çocugumdada doğum izni bitince basladım.süt izniniz olacakmı nerde calışcaksjnız.esinize öğretin ztn uyur bebek.altını alsın mamasını versin
İnşallah çok sagolun, kamuda çalışıyorum, süt izni var ama kaç saat olacak tam bilmiyorum, teşekkür ederim
Endiselenmekte çok haklısın Rabbım kolaylastirsin ama bunlar zaten ebeveyn olarak yapması gerekenler. 6 aylik olana kadar hiç mama hazırlamadi mi bez degistirmedi mi sanki yapar öyle düşünün. Sık sık size mesaj atsın
Mama hazırladı da alt değiştirmedi, teşekkür ederim haklisiniz
Rabbim güç kuvvet versin cnm sana bebeğin yaşına girseydi iyidi zor olmazdı okadar ama daha 6 aylık sana çok ihtiyacı olduğu zamanlar
Rabbim yardımcın olsun inşallah
Evet keşke inşallah çok sagolun
6 ayda çok etkileneceğini sanmıyorum, en azından alışır, çünkü bay bayi filan 9naylukken anca kavriyor, Allah yardımcın olsun.
Amin çok teşekkür ederim
1,486,748 soru
24,305,908 cevap
344,387 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın