Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_5199a61fab753d32a93e41378c4b9dd6, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
İlk Sahurda Kuran'ı Kerim'in Çöpe Atılması Nasıl Olabiliyor?-Diğer
+1 oy
346 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,277 puan) tarafından

İlk sahurda hem kızdım hemde üzüldüm eşim belediyede çalışıyor bunları hepsni çöpe atmışlar içinde kuranı kerim bile var nasıl vicdanınız el verdi eşim kuran kelimesi olan bir kağıt bile olsa cebine koyup eve getirir buraya niye attınız bunları deseniz dayanamayıp sizlerle paylaşmak istedim

image

11 Cevaplar

+2 oy
önce (585 puan) tarafından

Keşke paylamasaydn görünce bende üzüldüm 

önce (1,277 puan) tarafından

Bende çok üzüldüm nasıl insanların olduğunu görsünler diye paylaştım

-Reklam-
+2 oy
önce (896 puan) tarafından

O kadar kötü bir durum ki niyeyse sasiramiyorum artık böyle şeylere. Bazı insanlar veya insandisi varlık demek lazım öyle bir hale geldilerki Allah bu mübarek gecelerde onları ıslah etsin. 

Çok üzüldüm kim attıysa allahım ıslah etsin 

önce (896 puan) tarafından

Amin canım aminn

+2 oy
önce (86 puan) tarafından

Malesef var öyle insanlar iki ay önce hastaneyr gitim çöpe bur kutu dolosu Kur'an-ı Kerim yasini şerif kitap herşeyi atmıştır dı eşim toplayıp eve getirdi Allah öyle insanlara akıl fikir versin inşallah

Eşimde çöp arabasında çalıştıgı için sayfalar olarak falan arada getirirdi allah muhammet falann yazıları bunları görünce çok üzüldüm

+1 oy
önce (29,564 puan) tarafından

Allah ıslah etsin ya

Amin inşallah ıslah etsin 

+1 oy
önce (2,910 puan) tarafından

Tövbeler olsun 

+1 oy
önce (255 puan) tarafından

İnsan abdesti yok diye dokunmaktan çekinir bunlar çöpe atar Rabb'im ıslah eylesin

Aynen ben adetlikkken falan hayatta almam alsam bile başka bişeyle tutarım vicdanları nasıl el verdiyse atmaya

+1 oy
önce (3,222 puan) tarafından

Kasıt olmayabilir. Hemen yüklenmeyin. Biz de benzer bir şey yaşadık ama vefat eden birinin evini temizlik şirketi temizlemiş, gelen personel hiç bakmadan doldurmuş atmış kitapları. Özellikle bunları çöpe atmamışlardır. Ha bana göre her kitap çok kıymetli, hiçbiri çöpe atılmamalı. Her kitap birileri nasiplensin diye ağaç kesilip basılıyor. Çöpte görmek çok üzücü... Dilerim en güzel yerlerde değerlenir bunlar da. 

Not: Bence başlık provoke edici, sanki birisi kasıtlı olarak ilk sahurda kutsal kitabı çöpe atmış gibi algılanıyor. Onun yerine Kuran'ı Kerim'e saygı gibi bir şey yazabilirdin. 

0 oy
önce (1,912 puan) tarafından

Allah sizi bildiği gibi yapsın 😡😡

AMİN inşallah 

0 oy
önce (3,002 puan) tarafından

Keske cope atasiya kadar camiye biraksalardi

0 oy
önce (49 puan) tarafından

Inanirsin inanmazsin fark etmez. Herhangi bir dine inanca inanana saygisizlik kabul edilemez. Bu saygisizligin daniskasi. Kullanmiyorsa ihtiyaci olana verirsin hic olmadi camiye birakirsin. Cope atmak nedir ya sinirleri bozuluyor insanin.

0 oy
önce (7,798 puan) tarafından

boyle seyelr yapan insanlarin iman ve jnanarı yoktur bwncw yoksa başka açıklaması olamaz

İlgili sorular

+11 oy
6 cevap 140 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Nur_Ay (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 156 göst.
28 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 392 göst.
29 Haziran 2022 Diğer kategorisinde icimdekiMelodi (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 2,350 göst.