+3 oy
149 göst.
önce Moda kategorisinde (488 puan) tarafından

Eşim ben birde gorumcemi tek cagircm bir kilo hamsi var birde yarım kilo da hamisinin bjr buyugu yetrli herhalde yanına ne yapsam neler eklsem fikir veririmsnz 

7 Cevaplar

+2 oy
önce (2,787 puan) tarafından

Mercimek çorbası

Fırında kaşarlı mantar

Salata

Turp

Baharatlı fırında küp küp kızartılmış patates

Turşu 

Soğan söğüş

Tatlu olarakda irmik helvası

Ben bu şekil yapıyorum meze ağırlıklı

önce (488 puan) tarafından

Yanına sebzeli bulgur pilavı,olsa olur mu zehirlenme olur diye korkyrm balık var ya herşey gider mi yanına dusunyrm o dediklerinizi yapicm cnm mezeler iyi fikirler🥰

önce (2,787 puan) tarafından

Yani güzelde ben daha önce hiç görmedim balık yanı bulgur pilavını 

önce (2,999 puan) tarafından

Yogurt zehirlemezsi balik bayatsa oyle biz herzaman balikla ayran iceriz hic bisey olmaz

-Reklam-
+2 oy
önce (2,513 puan) tarafından

Mercimek çorbası 

Salata

Tatlı

İlk gün hemen doyuyor insan pide aşkıyla

Ztn 3 ksii oluyrz balık bir kilo hamsi birde derin dondurucu ya atmıştım bunun bir tık büyük olanıni yarım kilo onu cikardm erimede yanına sebzeli bulgur pilavı nasıl olur olurmu dün çorba yaptm ya bir daha insan yiymez diye bulgurlu nasıl olur

Olabilir, ben severim 🤓

Yaaa gorumcemin doğum günü bugün eşim dyr hazır burda iken pasta alım tm dedim de balık var zehirlenme olmz mi zebzeli bulgur pilavı yapsam ıspanaklı börek olur mu yanın da ayyy şuan kesinleşti bir daha post acmim diye🤔😬

Börek yapacaksan pilav yapma. Taze balıkla yoğurt yiyen tanıdıklarım var. Sen dondurucudan da çıkaracam diyorsun, bilemedim pek

+1 oy
önce (38 puan) tarafından

Patates yemeği az göğüs le yeşil salata tarhana corbasi meze olabilir tatlida 

0 oy
önce (13,071 puan) tarafından

Bizde balık yanına patates haşlanır bide salata yapılır o kadar. Kaynanamlar sadece salata yaparlar ayrı ayrı yeşillik ayrı roka ayrı işte soğan ayrı sumaklı yeşil soğan falan filan ekmek arası yer onlar. Bide kısır yapıldığını gördüm balık yanına salata ile. Bide çorba yaparsın tamam zaten

0 oy
önce (1,309 puan) tarafından

Balık raze değilse süt ve süt ürünleri zehirlenme yapabilir. Yaş pasta alınacaksa balık uygun olmaz diye düşünüyorum. Normalde balığın yanına sadece salata yaparım. Ama misafir alacaksam birkaç çeşit meze eklerim yanına. Birde helva kavururum tatlı olarak 

0 oy
önce (1,578 puan) tarafından

1.5 kilo balık ucunuze de yeter bence. Ha en fazla bı çorba yap bence birde yanına salata tamamdır.

0 oy
önce (893 puan) tarafından

Kayinvalideler hep sehriyeli bulgur pilavı ile yerler balığı hangi balık olursa olsun. Benim ailemde yanıma sadece salata yapar. Yeşillik roka turp filanda ddilebilirsin. Peşine de tatlı olarak fırında tahin helvası yapabilirsin. Çok güzel oluyor 

önce (508 puan) tarafından

Nasilsiniz bebis nasil 

Oruc tutabiliyirmusunuz

önce (893 puan) tarafından

İyiyim teşekkürler siz nasılsınız. Benim bebeğim bu sıra geceleri hiç uyumuyor bütün gece ya ayağımda ya emiyor. Gündüz de çok sık emiyor o nedenle tutamıyorum oruç maalesef. Çok acıkıyorum elim ayağım titriyor resmen. Siz tutabiliyor musunuz. Allah affetsin çocuğum büyüyünce tutarım 🤲

önce (508 puan) tarafından

Ya Inan benim bebegimde surekli memede gece asla uyumuyor atak ayimi ki gunduzde sadece 20 dakika anca oda 3 saatte bir uyuyor  düşun bende tutamiyom diyetten dolayi zaten sütum az kışin bir yasina girmis olur o zaman tutarim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 189 göst.
0 oy
15 cevap 344 göst.
0 oy
10 cevap 165 göst.
19 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeynos1234 (3,927 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 116 göst.
23 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (2,805 puan) tarafından soruldu

413,837 soru

12,456,622 cevap

46,503 kullanıcı

Kategoriler

...