Eşim ben birde gorumcemi tek cagircm bir kilo hamsi var birde yarım kilo da hamisinin bjr buyugu yetrli herhalde yanına ne yapsam neler eklsem fikir veririmsnz
Mercimek çorbası
Fırında kaşarlı mantar
Salata
Turp
Baharatlı fırında küp küp kızartılmış patates
Turşu
Soğan söğüş
Tatlu olarakda irmik helvası
Ben bu şekil yapıyorum meze ağırlıklı
Yanına sebzeli bulgur pilavı,olsa olur mu zehirlenme olur diye korkyrm balık var ya herşey gider mi yanına dusunyrm o dediklerinizi yapicm cnm mezeler iyi fikirler🥰
Yani güzelde ben daha önce hiç görmedim balık yanı bulgur pilavını
Yogurt zehirlemezsi balik bayatsa oyle biz herzaman balikla ayran iceriz hic bisey olmaz
Tatlı
İlk gün hemen doyuyor insan pide aşkıyla
Ztn 3 ksii oluyrz balık bir kilo hamsi birde derin dondurucu ya atmıştım bunun bir tık büyük olanıni yarım kilo onu cikardm erimede yanına sebzeli bulgur pilavı nasıl olur olurmu dün çorba yaptm ya bir daha insan yiymez diye bulgurlu nasıl olur
Olabilir, ben severim 🤓
Yaaa gorumcemin doğum günü bugün eşim dyr hazır burda iken pasta alım tm dedim de balık var zehirlenme olmz mi zebzeli bulgur pilavı yapsam ıspanaklı börek olur mu yanın da ayyy şuan kesinleşti bir daha post acmim diye🤔😬
Börek yapacaksan pilav yapma. Taze balıkla yoğurt yiyen tanıdıklarım var. Sen dondurucudan da çıkaracam diyorsun, bilemedim pek
Patates yemeği az göğüs le yeşil salata tarhana corbasi meze olabilir tatlida
Bizde balık yanına patates haşlanır bide salata yapılır o kadar. Kaynanamlar sadece salata yaparlar ayrı ayrı yeşillik ayrı roka ayrı işte soğan ayrı sumaklı yeşil soğan falan filan ekmek arası yer onlar. Bide kısır yapıldığını gördüm balık yanına salata ile. Bide çorba yaparsın tamam zaten
Balık raze değilse süt ve süt ürünleri zehirlenme yapabilir. Yaş pasta alınacaksa balık uygun olmaz diye düşünüyorum. Normalde balığın yanına sadece salata yaparım. Ama misafir alacaksam birkaç çeşit meze eklerim yanına. Birde helva kavururum tatlı olarak
1.5 kilo balık ucunuze de yeter bence. Ha en fazla bı çorba yap bence birde yanına salata tamamdır.
Kayinvalideler hep sehriyeli bulgur pilavı ile yerler balığı hangi balık olursa olsun. Benim ailemde yanıma sadece salata yapar. Yeşillik roka turp filanda ddilebilirsin. Peşine de tatlı olarak fırında tahin helvası yapabilirsin. Çok güzel oluyor
Nasilsiniz bebis nasil
Oruc tutabiliyirmusunuz
İyiyim teşekkürler siz nasılsınız. Benim bebeğim bu sıra geceleri hiç uyumuyor bütün gece ya ayağımda ya emiyor. Gündüz de çok sık emiyor o nedenle tutamıyorum oruç maalesef. Çok acıkıyorum elim ayağım titriyor resmen. Siz tutabiliyor musunuz. Allah affetsin çocuğum büyüyünce tutarım 🤲
Ya Inan benim bebegimde surekli memede gece asla uyumuyor atak ayimi ki gunduzde sadece 20 dakika anca oda 3 saatte bir uyuyor düşun bende tutamiyom diyetten dolayi zaten sütum az kışin bir yasina girmis olur o zaman tutarim
413,835 soru
12,456,607 cevap
46,502 kullanıcı