Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_c5af046c3984de11ccf0c425da9a58b8, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Bebekleri Tek Yıkamaya Ne Zaman Başlamalı? Korkularınızı Giderin!-Diğer
+4 oy
341 göst.
önce Diğer kategorisinde (355 puan) tarafından

Kızlar kızım 3 aylık oldu daha ben tek yıkamaya korkuyorum artık başlasam diyorum nasıl tek yapabilir miyim leğende yıkıyoruz bu arada

29 Cevaplar

0 oy
önce (7,798 puan) tarafından

cnm bence dikkatli ve yavaş yıkamaya basla ilk cocugumu 2 kez tek kaynanam yikadi 4 gunluk falan oldu hep ben yikadim 3 cocugum var kimseye birakmiyorum

-Reklam-
0 oy
önce (2,102 puan) tarafından

1 aylik olana kadar eşimle beraber yıkadık beraber duşa girip kucağımda yikiyordum esim de su falan tutuyordu sonra baktım her seferinde esimi bekleyemem küvet filesinin üstüne koydum yıkadım. Leğende de annem kardeşlerimi yikardi legenin dibine kıyafet koyardi bi koluna yatirip öyle yikardi

0 oy
önce (3,111 puan) tarafından

Ben baya büyüyene kadar yıkayamadim korkuyordum çünkü, hatırlayamadım şuan aylığını☺️

0 oy
önce (3,222 puan) tarafından

1 aylıkken başladım, tostopalak bir çocuktu evire çevire yıkıyordum 😄 Korkuyorsan bebek yıkama küvetleri var onlara bir bak

0 oy
önce (6,121 puan) tarafından

Üç aylık bir aydır ben yikiyorim bazen de eşim yıkıyor öyle yani ilk doğdunda eşim yikardi ters çevirince kayıyor sanki ya

0 oy
önce (268 puan) tarafından

Bir kere annem bir kere arkadaşım yıkadı sonra benle eşim yıkadık hep

0 oy
önce (1,009 puan) tarafından

40 çıkana kadar komşum sağolsun çok yardımcı oldu sonra eşimle yıkadık 3 4 aydan sonra tek yikamayi öğrendim 

0 oy
önce (13,624 puan) tarafından

İki bebeğimi de 6 ay hep eşim yıkadı ben sonra yıkamaya başladım

0 oy
önce (1,562 puan) tarafından

15 aylık hala kendim tek başıma yikayamiyorum. Eşimle yıkamak kolayıma gidiyor. Biz bebeğimi çıkarttığımızds kırkı çıkmıştı hâliyle bende çok korkaktim alışamadım. Hala alisamiyorum bebeğim çok hareketli küveti görünce içine oturmak için ağlıyor oturtunca suyunu vs hazırlayıp getiremiyorum önce suyu getirsem kovayı görünce direk dökmek istiyor masarabasini vermiyor ok inat bir çocuğum var. 3-6 ay arası falan kendim yıkadım tek başıma o zaman emeklemiyordu. Ne zaman emekledi o zaman asla yikatmadi. Şimdi birde yürüyor ne o alıştı ne ben. 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 382 göst.
0 oy
2 cevap 56 göst.
0 oy
19 cevap 336 göst.
11 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
63 cevap 1,484 göst.
17 Aralık 2021 Diğer kategorisinde 2323 (2,172 puan) tarafından soruldu

413,951 soru

12,459,511 cevap

46,635 kullanıcı

Kategoriler

...