ben cok erken oldum 12,5 ta genç kız olmustum(regl)o zmn ilk oldugumda şaşkin ama mutlu da olmustum😀hangi akilla olduysam artik
sizler kac yaşinda oldunuz gızlarrrr en geç kim olmus acaba😉😉
Ben lise 2 de olmuştum :)
Ben 10 yaşımda oldum ya 🤣🤣
Valla hatırlamıyorum 😁
Ortaokul sonda olmuştum korkmuştum okulda oldum eve zor geldim yoğundu birde ped falan kullanmak beni utandiriyordu sonra zaten dehşet ağrılarımla tanıştım şu an evliyim bazen çok ağrım olur
7.sınıfın son günü karne aldığımızda olmuştum kaç yaş oluyorki 😂 ayy bi yandan karnım ağrıyor binyandan ıslaklık hissediyorum. Herkes karneyi aldı dağıldı bende arkadaşımla WC ye gittim gördüm şok olddum arkadaşın evi çok yakında hemen oraya gittik .
hayırli arkadaşmış 😀
Ben 14 yasinda
7 sınıftaydım 12 yaşında oluyorum Galiba ağlamıştım oldum diye anne konuşmuştu :D
evet cnm bende 7.siniftım o yaş oluyor
Bende 12 buçuk ta galiba unutuyorum pek ama öyleydi:))
Ben lise 1 dim 15 yasinda oldum hemde okulun ilk günü ayy cok kotuydu bir yandan karnim agriyor bir yanda yabanci bir ortam annem calisiyor babama birsey anlatamiyorum ilk oldugu icin cok geliyordu birde
5. Sınıfta olmuştum
Ben ya lise iki ya üç yani 17 yaşında falandım geç olmuşum sanırım
Annem bana kızmıştı sanki ben dedim regl olayım:(( okulda oldum eve apar topar geldim o zmn 8 sınıf yeni 15 tatil bitmişti okula gidiyorduk o vakitlerde oldum
10 yaşındaydım cok korkmuştum:) erken olmama rağmen büyümem devam etti boyum 176 :)
masllah cnm biyun uzunmuş erkende olmuşsun 12 yasinda oldum boyum 1.60😀
6 ya gidiyordum 1 Ocak 2008 evde misafir Ler vardı:))
12 yaşımda oldum çok değişik bir duyguydu
1,457,164 soru
23,905,501 cevap
322,726 kullanıcı