ben cok erken oldum 12,5 ta genç kız olmustum(regl)o zmn ilk oldugumda şaşkin ama mutlu da olmustum😀hangi akilla olduysam artik
sizler kac yaşinda oldunuz gızlarrrr en geç kim olmus acaba😉😉
Ben 14 yasinda
7 sınıftaydım 12 yaşında oluyorum Galiba ağlamıştım oldum diye anne konuşmuştu :D
evet cnm bende 7.siniftım o yaş oluyor
Bende 12 buçuk ta galiba unutuyorum pek ama öyleydi:))
Ben lise 1 dim 15 yasinda oldum hemde okulun ilk günü ayy cok kotuydu bir yandan karnim agriyor bir yanda yabanci bir ortam annem calisiyor babama birsey anlatamiyorum ilk oldugu icin cok geliyordu birde
5. Sınıfta olmuştum
Ben ya lise iki ya üç yani 17 yaşında falandım geç olmuşum sanırım
12 yasinda oldum. Kuzenlerim falan hep bu yaslarda oluyo. Anne tarafi genetik. Ayrica ilk adet yillarinda ayda bi degilde 6 hafta da oluruz. Sonra 5 haftaya iner. Dogumdan sonra aylik duzene gireriz :D
Ben 14 te olmuştum ilk günler saklamıştım annemlerden nedense çok kötü hissetmiştim kendimi
2003 yazı 13 yaşında idim
16 yaşımda olmuştum
10 yaşında olmuştum 4.sınıfa gidiyordum sınıfta bir kişi benden önce olmuştu arkadaşlarım da hep onunla ilgili konuşuyordu ben de olduğumda utanıp bir yıl saklamıştım
Annem bana kızmıştı sanki ben dedim regl olayım:(( okulda oldum eve apar topar geldim o zmn 8 sınıf yeni 15 tatil bitmişti okula gidiyorduk o vakitlerde oldum
10 yaşındaydım cok korkmuştum:) erken olmama rağmen büyümem devam etti boyum 176 :)
masllah cnm biyun uzunmuş erkende olmuşsun 12 yasinda oldum boyum 1.60😀
6 ya gidiyordum 1 Ocak 2008 evde misafir Ler vardı:))
12 yaşımda oldum çok değişik bir duyguydu
1,436,742 soru
23,625,113 cevap
307,005 kullanıcı