+3 oy
357 göst.
Diğer kategorisinde (293 puan) tarafından

Kızlar eşim yeni hat aldı beni watsaptan aradı yanlışlıkla şikayet ettim şimdi watsabi açamıyorum spam yemişsiniz hesap açılmaz diye iptal edemiyor muyuz

8 Cevaplar

+3 oy
(293 puan) tarafından

Eşim watsabini açamıyor.

-Reklam-
+2 oy
(264 puan) tarafından

Uygulamayı silip indirdinmi

(293 puan) tarafından

Evet  ama gene olmadı baya kızdı eşim haklı da

(264 puan) tarafından

Telefondan whatsapp web yükle öyle girmeyi dene

(293 puan) tarafından

Play store mi

+2 oy
tarafından

Benim de böyle olmuştu doğrulama kodu gelmiyordu a alamıyordum giremiyordum ancak telefonu değiştirdim öyle oldu öyle oldu 

(293 puan) tarafından

Yaptım gene olmadı 

tarafından

Watsap müşteri hizmetleri ne ulaş  

+1 oy
(9,611 puan) tarafından

cnm benimde oyle olmustu ekrana bu numaranın ehatsap kullanmasi yasaklandi falan yaziyordu aradan 2 ay gecti indirdim baktim acildi

+1 oy
(524 puan) tarafından

Birbirinizin numarasını silin iletişim olmazsa açılır belki sonra eklersiniz

+1 oy
(3,300 puan) tarafından

Yengemin WhatsApp i da spam yemiş falan diyordu numarayı değiştirmek zorunda kaldı 

0 oy
(851 puan) tarafından

Banada resmi WhatsApp değil diyordu. Ne yaptıysam giremedim. 3 4 gün girmedim somra deneyince açıldı. Sonra eşimle bı ara yine tartıştık wpyi sildim. Bı dahada yine giremedim. Resmi whatsap değil diyordu. 1 hafta uğraştım giremedim. En som numaramı değiştirdim öyle girdim dün 

0 oy
(2,028 puan) tarafından

Önce orda eşin talep açacak destek merkezinden. 2 güne açıyorlar. Silip indirmekle falan kullanamazsınız. Destek merkezine yazın. Zaten ana sayfa da yanlış yaptığımızı mi düşünüyorsun tarzı bir yer olacak ona basacak. Kardeşim sosyal medya danışmanı hep toplu mesaj attığı için spam yiyo. Bu şekilde açılıyor. Olurda açılmazsa 30 gündü galiba. Hesabını siliyorlar. Wp yi silip tekrar yükleyin kullanabilirsiniz yine 

(2,028 puan) tarafından

Bu süreç zarfında insanlar eşinize mesaj göndermeye devam edebilir esinizde depolanır düzelince hepsi toplu iletilir o konuda da bilginiz olsun

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 794 göst.
0 oy
12 cevap 741 göst.
27 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+4 oy
20 cevap 835 göst.
1 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Civcivimmmiz (195 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 388 göst.
7 Ocak 2025 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,453 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,006 soru

23,824,730 cevap

318,517 kullanıcı

...