0 oy
103 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (321 puan) tarafından

Kafayı yiycem ya kardeşimin yaptığı terbiyesizlik annemin yaptığı haksızlık kaldıramıyorum artık dayanamıyorum doğum yaklaştı ailem canımı sıkıyor ne yapcam bilmiyorum hepsini silmek sadece bebeğimle bir hayata başlamak istiyorum nefret ediyorum onlardan dedim zaten ona yaptığım herşey haram olsun size yaptıklarımıda Allah'a havallettim diye 

1 cevap

+1 oy
(2,875 puan) tarafından

En İyi Cevap

Öncelikle bebegin ve kendin için sakinleşmenin yollarını bulmalisin canim. Hormonlar ve doğum stresi ile olayları büyütmüş olabilirsin. Öyle degilsede kavga etmen, heleki bu dönemde zarardan başka bir şey yapmaz. Özel degilse mevzu ne? Illa bir tepki gerekiyorsa mesafe koyabilirsin

(321 puan) tarafından

Kardeşim bana eşi sebebi ile küstü sonrasında ben geçen sene o doğum yaptığında ona kolye hediye aldım doğumunda eşi tarafı ailemin benim falan üstümüze yürümüşlerdi falan bir süre küstüm bende kardeşime sonra barıştım sonra eşi doldurdu yine küstük o kolyeyi almış geri anneme bırakmış bana versin diye ona o sebeple çok üzüldüm annem düşüncesiz bencil bir insan zaten bana düğünde zincir taktı geri geldi aldı başka zincir getiridi 80 bin bu dedi kuyumcuya götürdüm 30 bin çıktı neyse dedim halı bile almadı 2 halı ile gelin etti aklınca aslında iş halıda değil ama ben halıya takılmış durumdayım evdeki eski halılarını falan verdi sonra toplayıp götürdük bir salon halısı kaldı onuda verecem yenisini aldım o halının gözüme batma sebebi her seferinde sana bin liralık halı verdim dedi eski halısına benimde zoruma gitti gittim yenisini aldım koridora halı alırken sen öde dedim ödemem dedi ağladı sonra aylar geçti halı alalım diye geldi istemiyorum dedim düşünse beni gidip alıp gelmez mi zaten evlenirken bir çöp almamışsın ben sana 7 yıl destek çıkmışım bugünde ordaydım ağladım durdum benim hakkım bumu ben hakkımı Allah'a havalletim diye kardeşime set bilezik be balayı yaptırdı ben bunu mu hak ettim eski halılar mı benim değerim 

(321 puan) tarafından

Nasıl uzun yazmışım hakkını helal et 

(321 puan) tarafından

Bugünde benim bir halı kadar değerim yok dedim oda kolyeyi bırakınca onada ağladım Allâh belasını versin sakın gelmesin bana dedim 

(2,875 puan) tarafından

Uzun gelmedi yazın bana, ama doldurmak istemesemde şu bariz belliki çocukluğundan beri dolmuşsun annene karşı. Elbet haklı sebeplerinde var kendince. Senin yerinde olsam annem olduğu için kötü olmam ama asla samimi, herseyini anlatan, sık görüşen biride olmam. Çünkü bilirim ki tekrar zarar görebilirim. Annem adalet sağlayamıyorsa ben kendimi koruyabilirim. Neden bana yapmadin demenden birsey anlamiyacak belli, eyvallah der kendi cekirdek aileme bakarim. Dışarıdan söylemesi kolay, sonuçta annen. Ha deyince silemezsin ama onun açtığı yarayı kimse saramazda. Insanlar değişebilir,  pişman olabilir bu anneni ilgilendirir. Sen ileride pişman olacağın şeyler yapma. 

(321 puan) tarafından

Anneme dedim bugün siz benim için 3 yıl önce bittiniz diye yani kardeşim evlendiğinde o damadın o kayınvalidesinin beni ayaklar altına aldığında sesinizi çıkarmadığınızda diye benim arabam heybeye gitti dedim Allah benim hakkımı kimseye yedirmesin dedim bin lirandamı yoktu alıp geleydin bir halı dedim yazdırsaydın dedim benim sizin gözünüzde bin liralık değerim yok dedim ben kardeşime geçen 1 tl bile haram size geçenide Allah'a emanet ettim Rabbim yedirmesin dedim aslında derdim halı falan değil ya halıyıda kendimiz aldık yavaş yavaş yaptık herşeyimizi bir araba bırakmışım ben size bu yapılır mı düğündeki takıları almadık bile kendi zincir taktı sonra geldi geri aldı çok zoruma gitti şimdi bebeğe künye bana geri aldıkları zinciri vereceklermiş tekrar alacaksan verme dedim 

(321 puan) tarafından

Birde diyorki sen evlenince bize düşman oldun diye dedim ki evlenınce değil boynumdan alıp kendine takınca düşman oldum bana bir halıyı çok görünce düşman oldum dedim 

-Reklam-

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 103 göst.
+1 oy
4 cevap 134 göst.
0 oy
5 cevap 137 göst.
31 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Fatma1112 (462 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 285 göst.

Kategoriler