0 oy
116 göst.
Diğer kategorisinde (449 puan) tarafından

Hanımlar şöyle yemek yemeleri ayrı bı dert . Gerçi büyük yiyor küçüğüm çok zorluyor bazen telefonla yediriyorum ilaç vs kullanacaksa. Ama hiç durmuyorlar. Hareketli olmalarını geçtim küçük sürekli ağlıyor ya büyük dövüyor ya bişey istiyor. Bugün parka çıkardım hava güzel dışarda da sürekli dur yapmayin yavaş düşecekler diye peşinde koşturuyorum. Eve girerken biri girmek ister diğeri istemez saatlerce uğraşırım. Çıktık yukarı kahve keyfi yapalım dedim onlara sıcak çikolata. Büyük oturdu güzel güzel içtim küçük başladı yok ben sütlü istiyordum. Süt getirdim kahve. Sürekli o bu şu diye ağlayarak istiyor. Ben getirdikce daha da ağlıyor . dedim yeter artık iciyorsan iç icemeyeceksen içme . Yine ağladı kaç gündür basım ağrıyor ağlama sesi duymak istemiyorum. Ne önerirsiniz yaşlandım resmen 

5 Cevaplar

0 oy
(6,273 puan) tarafından

cok normal  ben obur tarafta gunahlarimin kefaretini oduyorum seklinde dusunuyorum. oldugumde heralde hesapdan dusulur insallh. bu kulum bu dunyada cok cile cekti gunahlarina kefaret olsun deyip cennete atarlar beni heralde insallh:). kafana huni takip sadece nefes alip vererek zaman öldurmekten ve ölecegimiz gunu beklemekten baska bir caresi yok. zaten yasamiyor sadece nefes alip veriliyor:) aha bu saat oldu hala oturamadim ayak tabanlarim agrio artik . birazdan yemek pisircem

de 6 gibi yerken otururm biraz. ki tek erkek cocuk birde 8 yas kiz cck ile hunu diyorum. iki erkek olan zaten ohooo allahlik cenneti garantilemissindir bu dunyada gunahlarinin bedelini oduyirsundur zaten oyle dusun  :)

(449 puan) tarafından

Ya en tatlı zamanları ama enerjim sıfır. Birlikte yesek eglensek oynasak gezsek. Adam her yerde bı muhalefet. Evden çıkana kadar 40 takla atıyorum. Yok onu giymem bunu giymem. Kaçmaları perişan oldum artık 

-Reklam-
0 oy
(98 puan) tarafından

Yemin ederim oğlum 4 yaşında beni mahvetti ya 15 gündür okul tatil bıktım öyle yaramaz huyu kötü günde kaç defa ağlıyorum ya artık beni çok zorluyor ins huyu değişir bişey yemiyor onu yemez bunu yemez çok sıkıntıli erkek çocuklar

0 oy
(22 puan) tarafından

Benimde iki oğlan 3 ve 1 yaş büyüğü hiperaktif sürekli dağıtır oyuncak dağıtma değil komple örtü yastık kenarda duran büyük oyuncağı bile yan yatırıp odanın ortasına koyar oynasa gam yemicem alıp direk atar yemek yemez bağırır koşar durur hiç oturmaz sadece uyurken popişi yer görüyo diyim küçüğü de yürümez emeklemez sürekli ağlar kucak ister paylaşmama kavga etme bunları hiç söylemiyorum bile sadece uyutmak için oturuyorum sürekli ayaktayım ve ortada hiç bişey yok 

(449 puan) tarafından

Bu sefer akşama kadar hicbirsey vermedim aç biraktim.  Ey sote pilav yoğur vişne suyu karnabahar yaptım . Hiç yemek vermiyor musum gibi yediler :)  dedim sizi aç bırakmalı 

0 oy
(1,055 puan) tarafından

Kelin merhemi olsa başına sürer 

(449 puan) tarafından

Olsun siz yine de anlatın :) akıl vermesi kolay

(1,055 puan) tarafından

Bende ikitane oğlan var çözüm yok

0 oy
(1,139 puan) tarafından

4 erkek oğlanla selamlıyorum seni ❤️

(449 puan) tarafından

2 erkekten sonra bı daha doğur kız olur belki diyorlar o riski göze alamam . Kızda olsa erkekte olsa bakacak enerjim kalmadı malesef

(1,139 puan) tarafından

Gülüşleri varya o gülüşleri annemm diyip sarilmalari yüz tane olsa yüzüne enerjin yeter emin ol güçlüsün annesin 

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 79 göst.
0 oy
2 cevap 55 göst.
27 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Semras (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 91 göst.

411,759 soru

12,395,477 cevap

44,136 kullanıcı

Kategoriler