+3 oy
130 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (13 puan) tarafından

3aylık evliyim. Korunmuyoruz ama hamile değilim adetim düzenli. Belkide zamanı değil ama ben kafama takıyorum acaba sorun mu var diye. Doktora gitmekte fayda var mı? Nişanlı olduğum zaman gitmiştim genel kontrol için bir sorun olmadığını söylemişti ama ben bu konuya takılıyorum:(

Eşimde boşver falan diyor ama gel görki bana laf dinletemiyor

6 Cevaplar

+2 oy
(3,179 puan) tarafından

Cok erken degil mi bunu dusunmek icin

(13 puan) tarafından

Bilmiyorum ya belkide abartıyorum ama çevreninde desteği var buna

-Reklam-
+2 oy
(5,521 puan) tarafından

Çevreyi hiç takmaa ben 1 aylık evliyken habire hani yok mu manasında laflar ettiler hiç de umrumda olmadı ben kendim istemedim ama bir insan korunmuyo diye hemen çocuk olacağı anlamına da gelmez belki bir zamanı vardır bak eşin de boşver diyormuş rahat ol bu konularda bakarsın kafaya takmadığın an hamile olduğunu öğrenirsin Allah hayırlısını versin sıkma canını ❣️

(13 puan) tarafından
+1

Doktora gitmek için erken mi yani? Normal şartlarda 1sene sonra gidiyorlarmış 

(5,521 puan) tarafından

Evet erken önceden gitmişsin zaten bir problemin olsa o zaman söylerlerdi takma kafana 😊

+2 oy
(2,919 puan) tarafından

Yumurtlama gunune denk gelmiyorsa zaten hamilwlik olmaz

Nisanliyken doktor bi sorun yok demis demekki sadece yumurtlama gunlerinde iliski yasamamissiniz o yuzden hamile kalmamissiniz 

Bende yeni evliyken hamile kalmayinca korktum sonra internette arastirdim yumurtlama gunumu ogrendim ve o ay hamile kaldim 

+1 oy
(5,693 puan) tarafından

1 çevrenin ne dediğine takılma 

2 kadın doğuma gitsen dâhi şuan sana birşey demez ki nişanlı iken gitmissin

3 hamile kalcam psikolojisinden kurtar kendini 

4 BU NE ACALE BACIM ÖNCE BİR EVLİLİĞİNİN TADINI CIKAR GEZ TOZ EYLEN COCUK OLUNCA AYDA BİR EVDEN ÇIKINCA ŞÜKÜR EDİYORSUN 

0 oy
(1,012 puan) tarafından

Dünden sordun herkes akıl verdi.

Neyin acelesi anlamadım valla sende ki...

0 oy
(20,835 puan) tarafından

Çocuk istiyorsan yumurtlama takibi yapıp günleri değerlendirmen lazım ama üçüncü ayda neden olmadı diye kafana niye takıyorsun ki biz yazın temmuzda evlendik ben Nisan'da hamile olduğumu öğrendim o süreçte bile neden olmalı diye düşünmedim ilk aydan hamile kalmayı mı istiyordun? Bu arada sürekli kafana takarsan süreci olumsuz etkilersin doktora da gitsen rutin kontrol edip bir yıl denemeden sonra gel der 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 65 göst.
+1 oy
2 cevap 115 göst.
+5 oy
8 cevap 113 göst.

Kategoriler

1,446,460 soru

23,761,386 cevap

315,440 kullanıcı

...