+1 oy
42 göst.
Diğer kategorisinde (466 puan) tarafından

Hamileliğimin 32.haftasındayım sürekli kötü bir şey olacakmış düşüncesindeyim sütüm gelmeyecek düşüncesindeyim ona yetebilecek miyim bir şey olucak mı siye düşünüyorum sürekli eltimin çocukları var küçükler kayınvalidemle yasiyorum ama sanki tek bıraksam bir şey olacak gibi tek bırakmak istemiyorum kimseye güvenemiyorum  hep yanımda olsun istiyorum şimdiden çok mu endişeliyim annelik böyle bir şey mi ben mi abartiyorum 

2 Cevaplar

+3 oy
(932 puan) tarafından

Ah canim benim ya bunlari yasamayan anne yok merak etme dogurana kadar ben becerebilecek miyim onu herseyden koruyabilecek miyom yetebilecek miyim korkusu yiyip bitirecek dogduktan sonra da en ufak seyde ben mi yanlis bisey yaptim ac mi gazini mi cikaramadim baska derdi mi var yetmeyecek cevre baskisi baslayacak ac bu cocuk ac ondan agliyo ver ben gazini cikariyin sen uyutamuyosun ver ben uyutuyum bizim zamanimizda soyledi boyleydi kayinvaliden yardimci olmak isteyecek sen acaba cocuk ona alisir beni istemez mi diyeceksin bunun ucu bucagi yok benim oglum 3 yasina girecek az kaldi konusur derdini anlatir daha yeni yeni babanesine bi kac kez biraktim seni cok iyi anliyorum bunlarin hepsini bende butin anneler de yasadi sana tek bi tavsiyem var doktorundan baska kimseyi dinleme cocugunu iyi tanimaya calis ve yeni dogan döneminde bol bol kokla ten temasi kur yardim alman gerekiyosa oncelik esin olmali eger o olamiyosa isinden falan dolayi kayinvaliden destek olabilir boyle durumlarda da kirmizi cizgini bastan koy en bastan kucuk bi harekete buyuk bi tepki goster ki senin istemedigin bisey yapmaya cesaret edemesinler boylelikle icin rahat edecektir korkma sen cok guzel bi anne olacaksin 

-Reklam-
0 oy
(6,695 puan) tarafından

bebek dondan daha yakin olmak zorunda degil. dogsunda yalvarirsin kaynanam az baksa ilgilense de uyusam az bi kendi basima kalabilsem diye. dertsiz basina dert aciyorsun suan gereksiz yere. suan tuvalete kactim klozetin ustunde oturup bos bos kafa dinliyorum yeterki cocuklar uzak olsun diye keske gun icinde hirkac saat birakavilecegim biri olsa guven senden bin kat iyi bakar herkes sen acemisin lohusasin yorgunsun ama onlar degil tecrubeli ve biliyorlar gozun kapali emanet edilir niye edilmesin cahil cuheylan degilse genc dins saglili ise kaynanan’mis gibi cocugu birakir kacarsin hergun bir iki saat emme zamani gelene kadar kafani dinlersin

eltinde kaynananlami yasio hepbir yasiyosaniz cocuklara dikkat edecekler tabiki o ayri bise

(466 puan) tarafından

Eltimin üç çocuğu var biri kız kardeşinin saçını kayınvalidemin yanında aynı oradayken kesmiş kayınvalidem görmedi biri de hala küçük 2 yaşında kaynım alıp dışarı çıkarmıştı yarım saat sonra nerde diye sordu evde kimse yok ve ona emanetti ve çocuklarını işi olup bıraktıklarını da yemeğini falan ben veriyordum kayınvalidemin aklına gelmez her kayınvalide bir değil bunu bilerek endişem ben ömür boyu ayağıma dolansin isterim kaçmak değil 

(6,695 puan) tarafından

he oleyae tabi birakilmaz . benim kaynanam yoksa kendi anneme gozum kapali emanet ederim mesela. benden milyon kat iyi bakar . oyle sorumsuzsa cocuklara yemek bile veremiosa yani endiselenirsin tabi

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 218 göst.
+1 oy
4 cevap 87 göst.
30 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Zezeee97 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 283 göst.
21 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zehrabnm (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 50 göst.

Kategoriler