+1 oy
129 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,465 puan) tarafından

Kizlar ya boyle kocakari efsanesi olan ama tutarlı oldugu da olan bi gebelik testi yontemi bileniniz varmi

5 Cevaplar

+2 oy
(19,603 puan) tarafından

Teste bile güvenmiyorken kocakarı usulünden ne olacak 

-Reklam-
0 oy
(6,683 puan) tarafından

eczaneden test almak daha mantikli . gerek varmi kocakari seylerine ugrastigina degmez bosu bosuna kap kirlenecek iki dk vaktini gecirmek bile bosuna. koskoca iki dakikani ayirmak bile mustiflik😬 kocakari usulu testler icin harcadigim çişe yazik

(1,465 puan) tarafından

Gidemedigim icin sordum

(6,683 puan) tarafından

ama. onla ugrasacagina yarin pazartesi gidersin kendin gdemiosan aksama isten gelirken esin alir en olmadi birine siparis verirsin yada netten birkac gune gelir. ha erken ha gec pozitifsede birden buyumucekki zamaninda buyucek bebek . negatifse de zaten regl tarigin yakindir regl olursun . ugrasmaya degmez herturlu gereksiz bence 

0 oy
(2,189 puan) tarafından

Ben yaptım ozamanlar tuttu.... çiş üstüne karbonat baloncuk baloncuk oldu küçucukde olsa ...normalde hiç baloncuk olmuyor deneyin isterseniz sonra test almıştım pozitif di

(6,683 puan) tarafından

cis amonyakli karbonat dokersen tabiki kopurur limon sikarsan da balincuk olur . anormal bisey degilki bu bilimsel bisey asitli birseye karbonat dokersen kopurur baloncuklasir . erkekler isese karbonata yine baloncuklasir

(2,189 puan) tarafından

Yok deneyin gebe değilseniz kopurmuyor ben cos diye ses çıkarıyor evet

(2,189 puan) tarafından

Gebelikde incecik baloncuk şeklinde oluyor cos sesinden sonra 

(2,189 puan) tarafından

Kabartma tozu değil karbonat olcak Casperiye 

(6,683 puan) tarafından

ikiside benzer sey cnim zaten karbonatta ile kopurur limonla sirkeyle asitli biseyle 

0 oy
(5,346 puan) tarafından

Yok anam yok öyle bişi ogluma çamaşır suyu il yaptım gebe çıktı ne hikmet yıllardır doguramadi

0 oy
(3,413 puan) tarafından

Belki kırk posta yazmışımdır bu da kırk bir olsun, eşimle biz denedik eşim hamile çıktı ev tipi göre ben hamile değil çıktım 😂😂😂

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 481 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
25 cevap 464 göst.
0 oy
4 cevap 191 göst.
0 oy
7 cevap 776 göst.
31 Temmuz 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Annemnerdeeee (1,856 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,656 soru

23,624,073 cevap

306,969 kullanıcı

...