+1 oy
224 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (47 puan) tarafından

Tam 7 yıl kaynanamla kayınpederim ile iki tane engelli çocukla hayatım geçti Allah'ıma binlerce şükürler olsun 7 yıldan sonra ayrı ev nasip etti bizi ev aldığı için 7 yıl içinde iyi kötü günlerimiz oldu kavgalarımız oldu boşanma derecesine kadar geldik Rabbime şükürler olsun ayrı eve çıkıyoruz işte tedirginim acaba eşimi mutlu edecek mi mutlu olacak mıyım aynı evin içinde iki kişi  korkula var acaba bakabilicekmiyiz de neler yapcam eşimi evime kendime bagliya bilirim

5 Cevaplar

+1 oy
önce (680 puan) tarafından

Meral etme öylr bir yaşarsınız ki ohh ve dersiniz eşinde zamanla alışır hayırlı olsun

önce (47 puan) tarafından

Sağ ol canım teşekkür ederim aynen benimkisi biraz eşim aile kuzu ana kuzusu derler ya o misal inşallah ne bileyim böyle alıştık ya insanlara kalabalık aileye şimdi 3 kişilik bir evde sessiz sakin İnşallah mutlu olurum bu güzel günlerin huyu söylüyorum hürmetine

-Reklam-
+1 oy
önce (797 puan) tarafından

Kiz sacmalama biz bastan ayri eve gelin geldik bunllca kadin nasil yapiyosa sende yaparsin ne guzel iste kendi evin duzwnin olcak sevin hic biseyi dert etme esin niye mutlu olmayacak ki 

Ya bilmiyorum ki işte 7 seneden sonra Ali kalabalık insanlara ortama alıştığım için acaba bana zor gelir mi acaba yapar mıyım diye biraz tedirginim açıkçası

önce (797 puan) tarafından

Seni cok iyi anliyorum da hic korkma ayni durumu ben iki kere yasadim bi yeni evliydim esim gececi calisiyodu kaynanamda kaliyodum esim geceye gittiginde ay ben bi bunaldim hemen hemen hergun ordayiz hamileyim yatamoyorum kalkamıyorum evimde kalmak istiyorum ama cesaret edemiyorum orda bunlamaktansa evde korkmayi tercih ettim ilk gun zorlandim ama hic korkmadim simdi alistim esjm hep gececi 

Bi de dogumdan sonra korkmuştum 10 gunluk olana kadar bi kac gun annem yanimdaydi bi kac gunde kaynanamda kaldim sonra evime donmek istiyroum ama korkuyorum ya cocuga bisey olursa diye gobek bagi bile dusmemisti cunku daha ama geldim eve parkeleri opesim geldi oyle biktim ordan ben eve gectim cocugun gobek bagindan bezine kan bulasmis Allahim odum koptu basladim ağlamaya ertesi gun hastaneye zor dustum doktor dedi kuru kan lekesi o normal bugun yarin dusecek ondan oglum 5 aylik olana kadar her ay hastaneye goturdum herseyinden korkuyodum cunku dedim sen kafayi mi yedin saglam cocugu surekli hastaneye sokuyorsun kendine gel oylelikle alistim demem o ki herseyin ilk zordur bi alisma sureci olur ama geçer esinde simariklik yapmasin 7 sene bu zamanda kim kaynanasina sabreder koca koca insanlarsiniz bi aile hayatiniz olmasi lazim tabikide sakin esine karsi asiri mutlu etmeye calisma normal bi durum gibi karsila yani esini mutlu etmeye calistigi belli etmeden yapcan ama bi yandan da keske daha once ayirsaymisim evi de dedirt yani 

+1 oy
önce (174 puan) tarafından

Hayırlı olsun 

+1 oy
önce (1,820 puan) tarafından

Mis gibi çiçekler gibi yaşarsiniz dersiniz ki niye daha önce ayrilmamisiz vala

Aynen teşekkür ederim ve bir anım böyle buruk yani üzülüyorum bırakıyorum gidiyorum diye yani o da benim içimdeki merhametten mi bilmiyorum ama kadın bugün eşyalarımı taşıdım diye kadın benimle surat açmış benimle konuşmuyor yani böyle o kadar sinirli asabi kaynanam 

0 oy
önce (6,579 puan) tarafından

eve kendine baglamaya gerek yokki zaten bagli olur zaten oh be dersiniz . sevindim kurtulduguna

Allah razı olsun isallh 7 senedir hiç eşimle ne yanlış kaldım ne  rahattimiz vardı 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 218 göst.
0 oy
2 cevap 158 göst.
18 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sesenn (43 puan) tarafından soruldu
+1 oy
36 cevap 965 göst.
18 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 465 göst.
17 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sevmm (2,073 puan) tarafından soruldu