Seni cok iyi anliyorum da hic korkma ayni durumu ben iki kere yasadim bi yeni evliydim esim gececi calisiyodu kaynanamda kaliyodum esim geceye gittiginde ay ben bi bunaldim hemen hemen hergun ordayiz hamileyim yatamoyorum kalkamıyorum evimde kalmak istiyorum ama cesaret edemiyorum orda bunlamaktansa evde korkmayi tercih ettim ilk gun zorlandim ama hic korkmadim simdi alistim esjm hep gececi
Bi de dogumdan sonra korkmuştum 10 gunluk olana kadar bi kac gun annem yanimdaydi bi kac gunde kaynanamda kaldim sonra evime donmek istiyroum ama korkuyorum ya cocuga bisey olursa diye gobek bagi bile dusmemisti cunku daha ama geldim eve parkeleri opesim geldi oyle biktim ordan ben eve gectim cocugun gobek bagindan bezine kan bulasmis Allahim odum koptu basladim ağlamaya ertesi gun hastaneye zor dustum doktor dedi kuru kan lekesi o normal bugun yarin dusecek ondan oglum 5 aylik olana kadar her ay hastaneye goturdum herseyinden korkuyodum cunku dedim sen kafayi mi yedin saglam cocugu surekli hastaneye sokuyorsun kendine gel oylelikle alistim demem o ki herseyin ilk zordur bi alisma sureci olur ama geçer esinde simariklik yapmasin 7 sene bu zamanda kim kaynanasina sabreder koca koca insanlarsiniz bi aile hayatiniz olmasi lazim tabikide sakin esine karsi asiri mutlu etmeye calisma normal bi durum gibi karsila yani esini mutlu etmeye calistigi belli etmeden yapcan ama bi yandan da keske daha once ayirsaymisim evi de dedirt yani