+2 oy
849 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (455 puan) tarafından

Bugün kaldırım sa beklerken hamiş bi abla arabay bindi dört beş yaşlarında çocuğu vardı yanunda eşiydi herhalde adam kadının kafasına vurdu iki kez ay nasıl üzüldüm kızlar ya bende bi kere görmüştüm itmisti beni 

25 Cevaplar

0 oy
önce (17 puan) tarafından

Dünyanın en iğrenç olayı 

Yaşamadım yaşamakta istemem ha hayat öyle şeyin ihtimali olursa sürüm sürüm süründürürüm

-Reklam-
0 oy
önce (30 puan) tarafından

Bir defa tokat attı bende bir defa boşadım

Hatta burda akraba çevremde bir tokata göre boşanmam saçmaydı çünki oğlum için yaşamalıydım ama öyle bir dünya yok malesef

0 oy
önce (215 puan) tarafından

Allah göstermesin büyükte konuşmam Allah yaşatmasın. 4bucuk yıllık evliyim şu ana kadar hiç öyle şeyimiz olmadı kolay kolay sesimiz dahi yükselmez ikimizde sakin insanlariz. Ne olacağını kimse bilemez iki görümcem de şiddet gördü devam ediyorlar evliliklerine. 

Benimde başıma öyle bir olay geldi. Sokakta yürürken kadının biri arabadan fırlayıp yardım isteyerek kaçmaya çalıştı. Arabadaki iki adam onu şalindan döve döve yakalayıp tekrar arabaya soktu. Bizim baktigimizi görünce karşı yoldan bize de kizdilar. Orada onca araba onca insan vardı kimse inipte ne oluyor demedi. Ben hemen plakayı alıp polisi aradım o an. Sonra ne oldu bilmiyorum ama inşallah kadın onlardan kurtulmuştur.

0 oy
önce (52,382 puan) tarafından

gormedim ama babam anneme cok siddet uygulardi 

0 oy
önce (7,046 puan) tarafından

Evet bende gördüm ama elim armut toplamadı karşılığını aldı en son abimi aradım ben geliyorum diye ama yine kaldım :) ne kadar sessiz kalırsak o kadar tepemize biniyorlar o yüzden susmam hele birde haklıysam 

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 500 göst.
0 oy
35 cevap 1,262 göst.
4 Aralık 2019 Diğer kategorisinde & 2 Bal Annesi & (1,312 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 269 göst.
+2 oy
12 cevap 364 göst.

414,173 soru

12,464,622 cevap

46,850 kullanıcı

Kategoriler

...