+3 oy
311 göst.
önce Diğer kategorisinde (114 puan) tarafından

Kızlar Huylarınız veya karakter özellikleriniz arasında kendinizde en çok neyi takdir ediyorsunuz veya en kendinize kızdığınız huyunuz ne ben dürüstlüğümü cesaretli olmamı ve basima bir is gelse ondan kolaylikla sıyrılabilmeyi kendi hakkimi aramayi bilmeyi seviyorum ama  sevmediklerim alınganlık   yanlış anlama birine kizdiktan sonra niye kızdım ki şimdi belki de haklıdır diyorum burda da kızdığım kirdigim biri varsa özür dilerim bunu bilerek yapmıyorum  kendimde iyi sandığım kötü özelliklerimi gösteren insanlara teşekkür ederim

24 Cevaplar

+4 oy
önce (38 puan) tarafından

Laf yetistirmemle gurur duyuyorum kimse benden üstün değil bende kimseden o özelliğini severim 

-Reklam-
+4 oy
önce (991 puan) tarafından

Birinden soguduysam bittiyse ona olan şey içimde asla uzatmam. 1. Derece akrabalarım ailem herkes dahil ilişkimi tamamen keser hiç yokmuş gibi yoluma devam ederim arkamdan ölüyor mu ölsün gram umurumda olmaz 

önce (8,164 puan) tarafından

Akrep burcu musun yoksa?

Yay burcuyum :) 

önce (8,164 puan) tarafından

Bi Akreplik sezdim ama :D

Kendim de Akrebim aynı böyleyim çünkü  :))

Valla yay burcuyum bu arada en çok sildiklerim akrep burcunda hdjsjzjhxjsjj

Ve bu arada silmek deyince küsmek olarak algilanmasin ölüm bile beni onlarla bir araya getiremez düğünlerine zaten gitmem ama ölüm bile olsa isim olmaz yok çünkü sildim.

+3 oy
önce (2,141 puan) tarafından

Kimseyle samimi olmam herkese karşı mesafeliyimdir kendimi bu konuda çok takdir ediyorum 

+3 oy
önce (8,517 puan) tarafından

Tartışma esnasında birileriyle konusurken titriyorum cok kafam elim kolum zor toparlıyorum bu durumuma sinir oluyorum piskolojik sanırsam😁

önce (10,398 puan) tarafından

Aynısı bendede var karşıdaki bile anlar titredigimi aşırı sinir bozucu bir durum 

Evet tartışmaya odaklanamıyorum görüyorlarsa ne diolar naskl bakıyorlar bu duruma gibi düşünmekten🤣

Ben patladım kriz geçirdim o günden beri bir tik daha iyi tartışıyorum :)

önce (856 puan) tarafından

Ben de çok sinirlenince hemen gözlerim dolar ağlama tutar en nefret ettiğim huyumdur kendimi savunamam bile 

Evet ya aglamam geliyor aglarken tartısıyorum çirkin çirkin🤣

+3 oy
önce (91 puan) tarafından

Bütün huylarımla gurur duyuyorum bnden DHA iyi su bı sene sonraki halimdir🥰😁

+2 oy
önce (1,261 puan) tarafından

Bende dik başlı olmamı ama kişisine göre 

+2 oy
önce (14,341 puan) tarafından

uyumluyumdur. 

yemeğe gideceksek, her yere giderim. her yemeği yerim aman ben bunı yemem, burada yemem gibi takıntılarım yok, insanları yedirmeyi severim ama ısrar etmem. ben de ısrar sevmem çünkü. arkadaşlarıma karşı da anaç bir yapım var. belini ört soğuk kaparsın, montunu giy üşürsün, yemeğini ye aç kalma gibi telkinlerim var😂😂

en sevmediğim huyum sinirlendiğimde artık hakim olamıyorum kendime. en sonunda da sinirden ağlıyorum. 

önce (19,326 puan) tarafından

Ay o ısrar bende de yok bana yapılmasını da sevmem hatta geçen misafir geldiğinde eşimle bunun münakaşası oldu o ısrar ediyorda ediyor ben oturun diyorum bir çay daha koyuyum diyorum işte şundan da ye diyorum ama ısrar kıyamet hiç sevmem getirip önüne koymuşum yerse yer yemezse kendi bilir 😅😅

önce (14,341 puan) tarafından

nefret ederim ye ye ye ye. tamam bi kere getirdin ikram ettin, hadi ikinciye de ye dedin. ama niye zorluyorsun? ablamın kaynanası böyle yedirene kada çatlatır insanı 😂

ben sevmediğim için başkasına da yapmam, önüne koyarım, dediğim gibi bi kere daha sorarım ya da başka bir şey öneririm ama 3.yü sormam

+2 oy
önce (7,396 puan) tarafından

Benden bir tane daha yok 😎😎hahah 

+2 oy

Vala karakterden öte ben babalikta yaptigim için gururluyum eşimle ayrıl.degiliz ama adamin varlığı yokluğu belli değil vardiyalı çalışıyor ya uyuyo ya işte ztn üşengeç prenses bir adam. Hastane okul ödevler çocuklar temizlik hastalık ne varsa bende. 

+2 oy
önce (19,326 puan) tarafından

İçimde kalıp dert olacağına dışarı çıksın mert olsun deyip herkese hak ettiği cevabı veriyorum gerçekten tanıyan herkeste hazırcevapsın der bunu çok seviyorum bir de içimden gelmeyen şeyi rica minnet hatır için yapmam neysem oyum sevmediğim özelliklerim biraz dağınıklık biraz da iş erteleme 

+2 oy
önce (3,241 puan) tarafından

+ Cesurum, korkmam, can güvenliğimi sağladıysam vay haline karşımdakinin.  

+ Çalışkanım, zindeysem eğer kendime bir iş bulurum mutlaka. Hızlıca da yaparım, lakabım Speedy Gonzales ofiste.

+ Metanetliyim, değme şeye üzüntü demem. Yıkıcı şeyler de yaşarım elbet ama "O neydi kız" der devam ederim.

+ Özümü severim. Özüme güvenirim. 

Çok şükür. 

- Beynim dilimde. Ne geçerse aklımdan dilimden dökülür. Bence olumsuz bir özellik. Kalp kırabiliyor.

- At, eşek, katır, dana, tosun ne varsa inatçı onlar gibiyim. İnattan kaybettiğim durumlar çoktur.

- Zaman zaman takıntıya dönüşecek kadar disiplinliyim. Bence salmak lazım biraz.

- İzoleyim, pek insan sevmiyorum. Bana kalsa tek başıma yaşardım bir ömür 😄 Ama insan insana muhtaç. Bu kadar bireysellik istemek de doğru değil. 

Hahaha Koç musun sen de yoksa 🩵

önce (139 puan) tarafından

Aslan

Zaten böyle sivriler ya Aslan oluyor ya Koç 😂 

Yapacak bişey yok 

Bı kocaya gelince benim ses kisiliyor😀yoksa severler beni yani dogruculugumu 4 erkek var temizlik kavgası günlük olarak evde var ama alıştılar 

+2 oy
önce (6,127 puan) tarafından

Keskin net olmam hayır  dedigim an asla evete kimse çeviremez  tuttuğumu  koparır alırım ezdirmem kendimi kimseye.. sevmedigim yanım kinci oluşum ve inatçı oluşum  kinim soğumaz  asla

+2 oy
önce (340 puan) tarafından

Her kese karsi bi mesafem vardir mesafeli olmami seviyorum kimsenin isine karismam kendi isime de karisacaklari kadar kimseyi hayatima sokmam.sevmedigim ozelligimse cok cabuk karamsar olabiliyorum cok cabuk bikabiliyorum basladigim bi seyden bunlar:)

+2 oy
önce (6,232 puan) tarafından

Hazır cevap olmamı, haksızlığı kabul etmeyişimi ve açık sözlü oluşumu seviyorum aferin bana 😂

+2 oy
önce (1,389 puan) tarafından

Hiç laf esirgememeyi , hakedene hakettiği tavrı vermeyi, kafama koydugumu yapabilmeyi , enerjimi ve tembel olmayisim. Seedigimse aşırı sinir ve stres sahibi birisiyim. Rahat olamiyorum ve hiç bı şeyi ammaaan boşver diye başımdan atamiyorumm. Bi de hızlı olmayı. Komik gelebilir ama yavaş bı insan olmak isterdim. Çok hızlı olduğum için çok şey kırıp dökerim. Sakar bı insanım hemde cookk :))

+2 oy
önce (741 puan) tarafından

Ben sanirim mukemmelim 😂 

Valla kimsenin etlisine sutlusune karismam kendi kabugumda çocuğumla esimle yuvarlanip gidiyoruz varligi yoklugu bilirim var yemez degilim ama israfds etmem birine yardim lazimsa ederim ama kimseden beklemem hic kimseye minnet etmem evimi derli toplu temuz tutmaya calisirim ama gerekmedikce temizlikde yapmam o da israftir sonucta canima yazik yemek cesit cesit yaparim bilmedigi ogrenirim hic biseye brn bunu bilmiyorum ki demem ogret yapıyım derim bi konuda tepki gosterdiysem hicbi zaman pişman olmam o zamana kadar cok sabretmisimdir o raddeye getirmeselerdi ay daha nolsun ayol cicek gibi kariyim 😂😂 sey ya ben cok fena patliyorum o huyumu hic sevmiyorum oncesinde sabretcrm diye cok icime atiyorum asil o zamanlar atmasam konussam sonunda boyle patlamam ama buna alisamadim bi de cocuktsn yana cok hassasim uyku saati yrmesi icmesi hep saati saatine olmasi gerektigi kadar olacak azina fazlasin gelemiyorum hemen geriliyorum fiziksel zihinsel gelisimi guzel olmali cok sukur oyle de 

+2 oy
önce (487 puan) tarafından

Gamsız bir pollyannayım.

Robotik biriyim. Kolay üzülmem, kolay sevinmem, kolay kızmam.

İlim hariç hiçbir şeye karşı merakım yok.

Yaratılanı severim yaratandan ötürü.

Yardımcı olabileceğim bir şey görürsem duramıyorum. Sonu aleyhime de olsa.

Lider ruhluyum, mütevazı olmam bunda. İdare altına girmeyi sevmiyorum çünkü.

Biri haksızsa tak diye haksızsın diyebiliyorum.

Hiçbir şey gözüme gelmez. Hemen hemen her şeyi feda edebilirim. Rabbim sınamasın. 

+1 oy
önce (4,238 puan) tarafından

Kendimde en sevdiğim özelliklerim :
  • Çok netim bittiyse bitti olacaksa olacak olmayacaksa zorlanmayacak
  • İnatciyim seviyorum bu huyunu 
  • Yapılanı unutmam ve yeri geldiğinde lafından çekinmem 
  • İnsanların hareketlerine göre hareketlerim şekil alır 
  • Yeri geldi mi siler arkama bakmam bence kindar biriyim 
  • Bide çenem durmaz kizdiysam gidip soyleyecem yüzleşecem arkamdan mi konuştu gidip soracam ne dedin niye dedin 

Sevmediklerim 

•            Bazen çok duygusal olup aniden aglayabiliyorum  gozyaslarimi tutamıyorum sinirlerim bozuluyor bunun için 
  •           Gereksiz insanlara çok önem ve değer veriyorum sonra aklım basima geliyor 

Tam bir Akrep burcuyum diyebilirim 

önce (498 puan) tarafından

Beni anlattın kız ben akrep burcuyum soracaktım sende mi akrep Burcu musun diye en altta yazmışsın superiz yaaa biz huyumuza gitseler bizden iyisi yok ama bana dokunmayan yıllan bin yasasin lafı var ya hep derim biri bana dokunmasın ne yapyrsa yapsın ama dokunursa o bir dk bile yasayamaz

+1 oy
önce (9,053 puan) tarafından

Karşimdaki beni ķırar üzülürüm de gönlümü alınıncada hemen geciyo bi bakıyom kızgın değilim

+1 oy
önce (390 puan) tarafından

Şuana kadar intihar etmemiş veya delirmemiş olmam büyük başarı bence. Kutluyorum kendimi (!)

İlgili sorular

+1 oy
44 cevap 1,281 göst.
25 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Hate8496 (84 puan) tarafından soruldu
+1 oy
38 cevap 1,038 göst.
24 Haziran 2023 Diğer kategorisinde -Umudunu_kaybetme- (3,138 puan) tarafından soruldu
+1 oy
67 cevap 1,267 göst.
0 oy
27 cevap 905 göst.

414,043 soru

12,461,687 cevap

46,737 kullanıcı

Kategoriler

...