+3 oy
304 göst.
önce Diğer kategorisinde (114 puan) tarafından

Kızlar Huylarınız veya karakter özellikleriniz arasında kendinizde en çok neyi takdir ediyorsunuz veya en kendinize kızdığınız huyunuz ne ben dürüstlüğümü cesaretli olmamı ve basima bir is gelse ondan kolaylikla sıyrılabilmeyi kendi hakkimi aramayi bilmeyi seviyorum ama  sevmediklerim alınganlık   yanlış anlama birine kizdiktan sonra niye kızdım ki şimdi belki de haklıdır diyorum burda da kızdığım kirdigim biri varsa özür dilerim bunu bilerek yapmıyorum  kendimde iyi sandığım kötü özelliklerimi gösteren insanlara teşekkür ederim

24 Cevaplar

0 oy
önce (852 puan) tarafından

Kimseye pabuç bırakmayan, savaşçı yıkılmadım ayaktayım diyen direnen huyum. Mücadeleci hislerim asla vazgecmem.  Zor olanı dusjnebiliyrosam evet ben de yapabilirim deyip de zoru basarmayi sevmelerim .

Direnç = Ben ❤️🧡💛💚

Not ☆

Yalnızca ben değil isteyen her kadın güçlüdür isterse başarabilir. ❤️

Bu notu okuyan kişi,!!!!SEN DE ....

-Reklam-
0 oy
önce (910 puan) tarafından

En çok sabırlı olmamı takdir ediyorum en çok da sabırlı olmama kızıyorum. Böyle bir ikilem içindeyim 😅 bu kadar sabır insanların sinir olduğum tavırlarının devam etmesine de sebep oluyor çünkü 

0 oy
önce (10,119 puan) tarafından

Ben dürüstlüğümü seviyorum. İnsanin hatasi varsa yüzüne soylemeyi güle gülede olsa soylerim yani. 

Sevmedigim huyum insanlari cabuk affede biliyorum. Bana saygısızlık edenleri. Ama bu elimde degil yapamiyorum o kisinin kendi icinde iyi olsugunu dusunuyorum falan kalbim yumusuyo. Ama sonradan keske yumusamasaydi diyorum. 2 gün sonra yine yumusuyo🤣

0 oy
önce (137,589 puan) tarafından

takdir etmem gereken en iyi ozelligim cabuk inanmam ve hemen guvenmem bu yuzden kazik yemeye doymuyorum 😬 karsimdakine hemen aninda guvenir bi durumda bulurum kendimi sonra ne halt oldunu anlarim "gecte olsa" oyle bi tiksinirimki nefret ederim tiksinip nefret ettijden snr asla muhattap olmam bu huyum takdiri hakeder😬😬😬

İlgili sorular

+1 oy
44 cevap 1,281 göst.
25 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Hate8496 (84 puan) tarafından soruldu
+1 oy
38 cevap 1,038 göst.
24 Haziran 2023 Diğer kategorisinde -Umudunu_kaybetme- (3,138 puan) tarafından soruldu
+1 oy
67 cevap 1,267 göst.
0 oy
27 cevap 905 göst.

414,040 soru

12,461,628 cevap

46,737 kullanıcı

Kategoriler

...