+1 oy
67 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,034 puan) tarafından

Ben simdi gunahami.giriyorum 7haftaligim doktor tutablirsin dedi fakat migdem cok bulaniyor kusupduruyom su icemiyorum su resmen kokuyor bana yani zaten birsey yiyemiyorum bari oruc tutayim diyorum yesemde hafif seyler ekmek kizartiyorum zeytin peynir hap iciyorum migde bulandiricisi hadi herseyi gectim susuzluk sorun olurmu

4 Cevaplar

0 oy
önce (2,154 puan) tarafından

5 6 ayına kadar sen hiçbir şey yemesen bile bebek beslenir ama sen güçsüz kalabilirsin zaten bir şey yiyemiyorsan sen bilirsin tabi. O haftalarda ben de ilaçlarımı bile icemiyordum 1 yudum su bile zehir gibi geliyordu sadece cay icebiliyordum doktorum da cay ic o zaman demisti 

-Reklam-
0 oy
önce (76 puan) tarafından

Ben hamileyken emzirirken tutmadım çünkü az da yesen içsen bebek beslenir iyi olur oğlum 16 aylık emmiyor bu sene yeni başladım tutmaya siz bilirsiniz yinede çünkü bi can taşıyosun emanet onada iyi bakman beselemen vitaminli şeyler yemen gerek

0 oy
önce (2,370 puan) tarafından

Sahur yapmalısın kesinlikle hiç bir şey yeme sende peynir domates ekmek arası ye şu be ilaçlarını al daha iyi hissedeceksin

önce (1,034 puan) tarafından

Yapiyorum sukur yiyorum gene ama malesef geri cikiyo hersey susuzum gunlerdir su aklima gelmiyo 

0 oy
önce (14,356 puan) tarafından

ekmek kızartması hafif mi? 

susuzluk tabii ki sorun hatta en büyük sorun. iftar sahur arası en az2 litre su içmen lazım

önce (1,034 puan) tarafından

Ekmegi tost makinesine basiyom ustune tuz hafif tereyag acika sanki bastiriyo=D

önce (14,356 puan) tarafından

ekmek full karbonhidrat, en hızlı acıktıran şey ve tuz en çok susatan şey 😅 artı yüksek tansiyon sebebi, gebelikte en tehlikeli şeylerden biri. bacım valla sahır yapmasan daha sağlıklı bu menüde 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 80 göst.
19 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hicrannn (1,249 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 127 göst.
0 oy
2 cevap 141 göst.
0 oy
2 cevap 54 göst.

414,083 soru

12,462,598 cevap

46,789 kullanıcı

Kategoriler

...