Ben simdi gunahami.giriyorum 7haftaligim doktor tutablirsin dedi fakat migdem cok bulaniyor kusupduruyom su icemiyorum su resmen kokuyor bana yani zaten birsey yiyemiyorum bari oruc tutayim diyorum yesemde hafif seyler ekmek kizartiyorum zeytin peynir hap iciyorum migde bulandiricisi hadi herseyi gectim susuzluk sorun olurmu
5 6 ayına kadar sen hiçbir şey yemesen bile bebek beslenir ama sen güçsüz kalabilirsin zaten bir şey yiyemiyorsan sen bilirsin tabi. O haftalarda ben de ilaçlarımı bile icemiyordum 1 yudum su bile zehir gibi geliyordu sadece cay icebiliyordum doktorum da cay ic o zaman demisti
Ben hamileyken emzirirken tutmadım çünkü az da yesen içsen bebek beslenir iyi olur oğlum 16 aylık emmiyor bu sene yeni başladım tutmaya siz bilirsiniz yinede çünkü bi can taşıyosun emanet onada iyi bakman beselemen vitaminli şeyler yemen gerek
Sahur yapmalısın kesinlikle hiç bir şey yeme sende peynir domates ekmek arası ye şu be ilaçlarını al daha iyi hissedeceksin
Yapiyorum sukur yiyorum gene ama malesef geri cikiyo hersey susuzum gunlerdir su aklima gelmiyo
ekmek kızartması hafif mi?
susuzluk tabii ki sorun hatta en büyük sorun. iftar sahur arası en az2 litre su içmen lazım
Ekmegi tost makinesine basiyom ustune tuz hafif tereyag acika sanki bastiriyo=D
ekmek full karbonhidrat, en hızlı acıktıran şey ve tuz en çok susatan şey 😅 artı yüksek tansiyon sebebi, gebelikte en tehlikeli şeylerden biri. bacım valla sahır yapmasan daha sağlıklı bu menüde
414,110 soru
12,463,215 cevap
46,802 kullanıcı