Selam hanımlar,ben geçenlerde yazmıştım buraya eşimle küs olduğumuzdan.neyse dün bununla barıştık,barışınca da bu arzusunu yerine yetirmeli.ve istemediğim bir şey yaptı bana yapmadım dedi ama ben kokusundan anlarım.söyledim nasıl benim rızam olmadan bana yaparsın bunu?sen ne istiyorsun?hiçbirşey diye cevap verdi.dedim sen böyle bşr şey yapıyorsun sonuçlardan korkmuyor musun?bana diyor çocuk sevgidir yeni doğan bebek.dedim bizim zaten 2 çocuğumuz var hem sen iyi bir eş olsaydın belki daha fazla olabilirlerdi .gittin bugun ertesi günü hapı aldım .en son aralıkta kullanmıştım şimdi de Mart.umarım zararı olmaz.demem o ki bu böyle söyleyince biraz düşündüm.acaba olsa mı 3 ci çocuk?eltim hamile,eger ben de hamile olursam derler ki ona bakıp yaptım.o yüzden erteliyorum.hem ben dişlerime tel taktırmak istiyorum çalışmak istiyorum çocuk olursa bunları ben yapamam.yaşım 29,korkarım 30 dan sonra zor olur bana,internetten araştırdım diyor bilmiyorum yalan mı doğru mu onyaştan sonra yumurtalarda kireçlenme gidiyor falan,bir hayli üzüldüm sanki yaşlanıyormuşum gibi geldi bana 😢 diğerleri 35’tem sonra başka sayfa 40 dan sonra zor oluyor falan yazmışlar.benim kafam şu an çok karışık.çocuklarımdan biri 8 olacak diğeri 6.şu an 5 yaşında olan oğlum bana resmen zillet yaşatıyor hep ağlar bağırır bu yaşta.siz olsanız yerimde ne yapardınız acaba