+1 oy
196 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (202 puan) tarafından

Selam hanımlar,ben geçenlerde yazmıştım buraya eşimle küs olduğumuzdan.neyse dün bununla barıştık,barışınca da bu arzusunu yerine yetirmeli.ve istemediğim bir şey yaptı bana yapmadım dedi ama ben kokusundan anlarım.söyledim nasıl benim rızam olmadan bana yaparsın bunu?sen ne istiyorsun?hiçbirşey diye cevap verdi.dedim sen böyle bşr şey yapıyorsun sonuçlardan korkmuyor musun?bana diyor çocuk sevgidir yeni doğan bebek.dedim bizim zaten 2 çocuğumuz var hem sen iyi bir eş olsaydın belki daha fazla olabilirlerdi .gittin bugun ertesi günü hapı aldım .en son aralıkta kullanmıştım şimdi de Mart.umarım zararı olmaz.demem o ki bu böyle söyleyince biraz düşündüm.acaba olsa mı 3 ci çocuk?eltim hamile,eger ben de hamile olursam derler ki ona bakıp yaptım.o yüzden erteliyorum.hem ben dişlerime tel taktırmak istiyorum çalışmak istiyorum çocuk olursa bunları ben yapamam.yaşım 29,korkarım 30 dan sonra zor olur bana,internetten araştırdım diyor bilmiyorum yalan mı doğru mu onyaştan sonra yumurtalarda kireçlenme gidiyor falan,bir hayli üzüldüm sanki yaşlanıyormuşum  gibi geldi bana 😢 diğerleri 35’tem sonra başka sayfa 40 dan sonra zor oluyor falan yazmışlar.benim kafam şu an çok karışık.çocuklarımdan biri 8 olacak diğeri 6.şu an 5 yaşında olan oğlum bana resmen zillet yaşatıyor hep ağlar bağırır bu yaşta.siz olsanız yerimde ne yapardınız acaba 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (856 puan) tarafından

En İyi Cevap

İki taraftan biri istemiyorsa olmamalı bence. Çok şükür 2 evladınız var daha ne olsun… yaş geçsin isterse olmasın 3. Allah size 2 evlat vermiş ya daha ne. Öyle bir düşüncen bile varsa bekle oğlun 2. Sınıfa felan gelsin bari. Çok zorlanırsın seneye 1. Sınıf olacak 

önce (202 puan) tarafından

İnsan bazen oluyor bebek sevmek istiyor .ne yazık ki kvlerle sinirlendiğim için diğer çocuklarımın bebeklik halini seyredemedim 

önce (76 puan) tarafından

Yine sevemiyceksin çok yorulcaksın o bebek okadar çabuk büyümüş gibi gelicekki sana oysaki senin onu sevmeye vaktin olmamış olucak ve hayallerini yine erteliyceksin yine çalışamıycaksın öteki çocuklarına güzel bi gelecek hazırlayamıycaksın geliriniz iyiyse fark etmez tabi ama yani bebek 5gün sevildikten sonra herkes bakım destek sorumlulugından uzaklaşıyor uykusuz geceler hastahane koşturmaları maması sütü bezi biçok şey çıkcak benim fikirim ama çalışmak gibi bi düşünceniz varsa daha sonradan çocukla sorumluluk artıcak biri acıkcak biri doycak çocuklar başkasınınken sevimli geliyor artık bana çünkü ben kendimde o gücü göremiyorum bende istiyorum sevmek bi çocugum daha olsun kız olsun ama bedenim kaldıramaz bi destekçimde yok  başarırım bakarım ama sağlık sorunlarım depresyon larım çıkar bu size bağlı iyi düşünün amacım sizi caydırmak değil acı ama gerçek hakkınızda hayırlısı olsun

Çok teşekkür ederim yardımcı oluyorsunuz 

önce (76 puan) tarafından

Rica ederim inşallah doğru karar verirsiniz

Sizce yaşım hakikaten mi geçiyor?)buna taktım)yaş takıntım var aslında.bütün problemlerinin başında bu duruyor 

-Reklam-
+1 oy
önce (10,235 puan) tarafından

Yani herkesin kendi karari ama sahsen ben olsam problemli bir aileye bir cocuk daha asla amaa asla getirmezdim. Anne baba mutlu degilse ailede o aileye gelen bebege yazik olur. 

Birde ben sanki esinin istegi bebek degilde hani seni eve baglamak diye sezdim. Yani bebek olursa ehliyet alamaz. Baska birsey yapamaz hep bebek bakar evde gibisinden. Ama tabi günahına girmiyim belkide yalnış dusunuyorumdur. 

Yok o hep ister ben ertelerim ama arkadaşlar doğru söylüyorlar o çocuk benim hayallerimi arka plana atacak.ama ne bileyim küçücük bebek sevmek iyi de birtek sevmekle bitmiyor tabi.2 çocukla zor başa çıkıyorum 

O cocugun sadece doğması sevmesi degilki konu. Onu okutmak guzel felecek sunabilmek . Bunlar dusunulmeli.

Elti hamile diye her halde bana cazip geliyor .me bileyim ya bana çoğu diyor ki yani şu 2 çocuğunun yaşları yakım birlikte çekip giderler yalnız kalacaksın o yüzden öbürü de olsa iyi olurdu.Ama ben yalnızlığı seviyorum)

Hayırlısı olsun hakkinda. Ama dogru karar vermeye calis canim. 

Teşekkürler hepimiz için İnşaAllah 

+1 oy
önce (8,060 puan) tarafından

Ne güzel büyütmüşsün şimdi kendi hayallerini gerçekleştirme zamanı yerinde olsam kendi hayatıma bakarım.bebek özlemi sevgisi hiç bitmez ki eltinin çocuğunu seversin.

Ne bileyim arada oluyor öyle.acaba yeni doğacak çocuk nasıl olurdu kime benzerdi insan hevesleniyor ama ona bakım zor olacak her halde.İnşaAllah taşınırım bu düşünceden 

+1 oy
önce (131 puan) tarafından

Bence yeterli artık çalış kendine bak çocuğun var çok şükür daha onlara yetişemzken bide gelecek olana nasıl yetişcen bence kendini yıpratma keyfine bak artık bebek olsa sanki eşinmi gece gündüz bakacak sen bakıyorsun bence birazda kendini düşün 

Evet ben bakacağım .Ama nerden düştüm şu sevdaya bilmiyorum çocuk adı gelince deliriuordum ne oldu bana böyle?inşaAllah taşınırım düşüncelerimden ilk önce şunu bilmeliyim ki çocuk doğarsa 3 sene arkaya gideceğim.diyorum keşke daha ilerdeki yıllarda yapsaydım da onda da kvlerle 1 göz odada bir 10 kişilik evde yaşıyorduk 

+1 oy
önce (345 puan) tarafından

Valla benim 1 tane oğlum var Allah ona uzun sağlıklı ömürle nasip etsin başka da çocuk düşünmüyorum. 26 yaşındayım yaşlandım tek çocukla yani . O yüzden bende oğlum kreşe başlayınca hayatıma bakacağım … 

Süper 🤩🤩🤩

Sende hayatına bak artık biz kadınlar çocuk bak eşe hizmet et diye Yaratılmadık düşme eşinin peşine 

Hakıısın 2 i zaten canımı alıyorlar 3 cü her halde öldürür 

Ben tekiyle elendim bacım 😂

İstemez misin daha ?

Canıma susamadım istemem 😂 

Ne yapıyor mesela çocuk?benşm oğlum çok kötü resmen eziyet ediyor bana resmen 

Yaa şimdi benim oğlum o kadar yaramaz değil ama benim kafam çocuk kaldırmıyor