+1 oy
422 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,669 puan) tarafından

Flips mi yoksa xiaomi mi daha iyi sizce

17 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Yani herkes gereksiz demiş ama ben tepsi ve fırın yıkamaktansa airfryer  yıkamayı tercih ediyorum tavukları köfteleri patates kızartmalarını hep orada yapıyorum birde yemek ısıtma içinde kullanıyorum mesela buzluğa börek attıysam 2 dk da çözüp sıcacık ediyor bende Philips var memnunum . 

(2,127 puan) tarafından

aynen gereksiz diyen var ama ben de cok memnunum. 2 dk da buzluktan bişey çıkarınca cözdürüyor , 3 kişi için koca fırın calısacagına iki dk airfreye atıyorum iyi oluyo :) 

-Reklam-
0 oy
tarafından

hiçbiri 😅 dünyanın en gereksiz aleti

0 oy
(164,065 puan) tarafından

almayin diye defalarca yazdim en son benjm esim gitti aldi ahaa bi halta yaramiyo kaldirdim strecledim turkiyeye goturcem alma tatlim sende

(3,905 puan) tarafından

Ahahahhah sevda o bizi aşar bacım😂 

Hülyoşum doğru diyorsun yetişemedik ilk sefer de kaldık😂

sen ne ara link degistin yaa ben seni unuttuydum haaa

(3,905 puan) tarafından

Baya oldu denk gelmemişiz yorumda , unutma bu son 😅

favorilerim arasindasin zaten ama nick degisince hic anlamadim seb oldunu

(3,905 puan) tarafından

Oiğğyyyyyy❤️

0 oy
(2,003 puan) tarafından

Hiçbirı 😄

0 oy
(2,715 puan) tarafından

Phlips var bende ben çok memnunum

0 oy
(527 puan) tarafından

Gereksiz bir alet ben kurtulmak istiyorum aldım sadece 2 3 kere kullandım yer dağınıklığı yapıyor 

0 oy
(3,727 puan) tarafından

image

Aha da orda duruyor görümcem hediye olarak almıştı 3 kere anca kullandım bir boka yaramıyor tava da yaptığı gibi lezzetli olmuyor 😅
0 oy
(1,259 puan) tarafından

2 seneden beri Philips xxl aldim çok güzel vallahi memnunum özellikle çocuk patates seviyorsa çok iyi 

0 oy
(11,022 puan) tarafından

Luxell xl benimki nerdeyse hergün çalışıyor 

0 oy
tarafından

Teyzem aldı bı kaç kez kulandi şimdi diyo çöp keşke almasaydim

0 oy
(1,718 puan) tarafından

Gereksiz bende var çevrem de de var aldıklarına pismanlar hiç bir işe yaramıyor yağı zor temizleniyor ayrı ayrı parçaları yikanacagima yine ocağı silerim aynı hesap hiç bir işlevi yok herkes dolabına kaldirdi bende dahil daha başka ihtiyaçların varsa onu alabilirsin ama airfrey gercekten gereksiz onda yaptığım hiç bir şeyin tadı yok hiç kimsede sevmiyor onla yapılan patatesi yemekleri vs onun yaptığı işi firinda yapıyor boş yani bu ürünü neden kaldırmiyorlar aklım almiyor

0 oy
(2,967 puan) tarafından

Bende Philips var keki onda yapıyorum çok iyi oluyor. 1 2 kişilik az miktar pisireceksem köfte patates kırmızı biber falan onda yapıyorum. Çok gerekli bir alet değil ama dediğim gibi az miktar yapacaksam iyi oluyor 

0 oy
(3,474 puan) tarafından

Yanmış katranlaşmış yağlarla aranız iyiyse alın. Ben almayı düşünmüyordum eşim sormadan "sevineceğimi düşünerek" gidip almış. Birkaç kullanımdan sonra yapışmış yağlarla yaptığım savaşların ardından pes ettim 1.5 senedir kapağını açmadım. Kenarda duruyor. Ben nefret ederim yapış yapış yağ hissinden. Makinede de yıkadım elimde de uzun uzun yıkadım. Naptıysam sevedim olmadı. Airfry kağıtları var evet ama onlarda kullanım kalitesini düşürüyor. 

0 oy
(712 puan) tarafından

Yemekleri orda yapmayı tercih etmiyorum ama buzluktaki ekmeği, böreği çok güzel ısıtıyor, kestane çok güzel yapıyor, çekirdek, kuruyemiş kavuruyor,biber közlüyor 

0 oy
(8,808 puan) tarafından

Hala alan var mı bunu 😂

0 oy
(2,475 puan) tarafından

Benimki Xiaomi ama hiç alma canım ya eve aldığım en gereksiz şey diyebilirim

0 oy
(3,564 puan) tarafından

Philips var ben çok memnunum sulu yemek hariç herşeyi onda yapıyorum 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 456 göst.