Flips mi yoksa xiaomi mi daha iyi sizce
Yani herkes gereksiz demiş ama ben tepsi ve fırın yıkamaktansa airfryer yıkamayı tercih ediyorum tavukları köfteleri patates kızartmalarını hep orada yapıyorum birde yemek ısıtma içinde kullanıyorum mesela buzluğa börek attıysam 2 dk da çözüp sıcacık ediyor bende Philips var memnunum .
aynen gereksiz diyen var ama ben de cok memnunum. 2 dk da buzluktan bişey çıkarınca cözdürüyor , 3 kişi için koca fırın calısacagına iki dk airfreye atıyorum iyi oluyo :)
hiçbiri 😅 dünyanın en gereksiz aleti
almayin diye defalarca yazdim en son benjm esim gitti aldi ahaa bi halta yaramiyo kaldirdim strecledim turkiyeye goturcem alma tatlim sende
Ahahahhah sevda o bizi aşar bacım😂
Hülyoşum doğru diyorsun yetişemedik ilk sefer de kaldık😂
sen ne ara link degistin yaa ben seni unuttuydum haaa
Baya oldu denk gelmemişiz yorumda , unutma bu son 😅
favorilerim arasindasin zaten ama nick degisince hic anlamadim seb oldunu
Oiğğyyyyyy❤️
Hiçbirı 😄
Phlips var bende ben çok memnunum
Gereksiz bir alet ben kurtulmak istiyorum aldım sadece 2 3 kere kullandım yer dağınıklığı yapıyor
2 seneden beri Philips xxl aldim çok güzel vallahi memnunum özellikle çocuk patates seviyorsa çok iyi
Luxell xl benimki nerdeyse hergün çalışıyor
Teyzem aldı bı kaç kez kulandi şimdi diyo çöp keşke almasaydim
Gereksiz bende var çevrem de de var aldıklarına pismanlar hiç bir işe yaramıyor yağı zor temizleniyor ayrı ayrı parçaları yikanacagima yine ocağı silerim aynı hesap hiç bir işlevi yok herkes dolabına kaldirdi bende dahil daha başka ihtiyaçların varsa onu alabilirsin ama airfrey gercekten gereksiz onda yaptığım hiç bir şeyin tadı yok hiç kimsede sevmiyor onla yapılan patatesi yemekleri vs onun yaptığı işi firinda yapıyor boş yani bu ürünü neden kaldırmiyorlar aklım almiyor
Bende Philips var keki onda yapıyorum çok iyi oluyor. 1 2 kişilik az miktar pisireceksem köfte patates kırmızı biber falan onda yapıyorum. Çok gerekli bir alet değil ama dediğim gibi az miktar yapacaksam iyi oluyor
Yanmış katranlaşmış yağlarla aranız iyiyse alın. Ben almayı düşünmüyordum eşim sormadan "sevineceğimi düşünerek" gidip almış. Birkaç kullanımdan sonra yapışmış yağlarla yaptığım savaşların ardından pes ettim 1.5 senedir kapağını açmadım. Kenarda duruyor. Ben nefret ederim yapış yapış yağ hissinden. Makinede de yıkadım elimde de uzun uzun yıkadım. Naptıysam sevedim olmadı. Airfry kağıtları var evet ama onlarda kullanım kalitesini düşürüyor.
Yemekleri orda yapmayı tercih etmiyorum ama buzluktaki ekmeği, böreği çok güzel ısıtıyor, kestane çok güzel yapıyor, çekirdek, kuruyemiş kavuruyor,biber közlüyor
Hala alan var mı bunu 😂
Benimki Xiaomi ama hiç alma canım ya eve aldığım en gereksiz şey diyebilirim
Philips var ben çok memnunum sulu yemek hariç herşeyi onda yapıyorum
1,492,971 soru
24,394,173 cevap
349,566 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın